- Konu Sahibi esmergizmo
-
Aa olur mu, mutlaka oyle yorum yapacaklar ki kendi hayatlarindaki eksik kapansin. Onlar mumya bu forumda. Duygu yok his yok rahibe hayati gibi hayat yasanmamis olaylar ama bi o kadar da tecrubeliler niyeyseGelmiş yine haline şükretciler, insanlar "x"ini kaybediyor yine ayakta duruyorcular.
Sen hemen toparlanıyorsun diye başkası da ayni şekilde olacak diye bir şey yok.
İlk gençliğini, okul yıllarını birlikte geçirdiği insanla ayrılmışlar, bir sürü yaşanmışlık bir sürü hatıra var.
Bir anda bitmiş bir de.
Ayrıca başka konularda da sıkıntılar yaşıyor arkadaş.
Üzülüyor, depresif hissediyor diye neden üzerine gidiliyor.
Uzun süre bı sevgiline olmuş evet ama kendine gel lütfen ya lütfen insanlar evlat acısı diye birsey yaşıyor ama hayat devam ediyor tatlım evet yaşadıkların çok zor ama atlatılması imkansız değil yarın yeni gün olsun senin için git dolaş kurslara git aktivetilerw katil dünyanın sonu değil canım benim kendine gel hayde bakımkızlar sınava hazırlanıyordum asosyaldim arkadaşlarımdan kopmuştum ailem de sorunlu
9 yıllık sevgilim benden ayrıldı
ölüyorum. sürekli ağlama krizindeyim. 28 yaşındayım hayatım boşuna geçmiş gibi hissediyorum. bi hayatım yok. sıfırım. yaşasam ne yaşamasam ne yokum ki ben.
ben bittim. sıfırda bile değil eksideyim. nasıl çıkılır bu durumdan?
nolur yardım edin çok kötüyüm.... cevap yazamazsam bilin ki can acısından ölüyorum
kızlar sınava hazırlanıyordum asosyaldim arkadaşlarımdan kopmuştum ailem de sorunlu
ölüyorum. sürekli ağlama krizindeyim. 28 yaşındayım hayatım boşuna geçmiş gibi hissediyorum. bi hayatım yok. sıfırım. yaşasam ne yaşamasam ne yokum ki ben.
nolur yardım edin çok kötüyüm.... cevap yazamazsam bilin ki can acısından ölüyorum
Ayyy yeminle kanserin son aşamasındasın diye konuya baktımkızlar sınava hazırlanıyordum asosyaldim arkadaşlarımdan kopmuştum ailem de sorunlu
Doktordan sınavla atanmiyor ki drlar.Hayirdir ne iş?doktorum ben
gözümün önünde insanlar öldü biliyorum bunları
o yüzden ne olursa olsun mutlu olmalı sevgiye odaklanmalı diye düşünürdüm.
bu resmen osuruktan nem çıkardı
Doktordan sınavla atanmiyor ki drlar.Hayirdir ne iş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?