ölüyorum

Aa olur mu, mutlaka oyle yorum yapacaklar ki kendi hayatlarindaki eksik kapansin. Onlar mumya bu forumda. Duygu yok his yok rahibe hayati gibi hayat yasanmamis olaylar ama bi o kadar da tecrubeliler niyeyse

"Her şeyin varken olan değil mühim olan, hiçbir şeyin yokken de seninle kalabilmeli gerçekten seven insan. Seninle hiç bile olabilmeli."Belli ki sizde artık çoğu şey birikmiş. Ruhsal anlamda kaldıramayacak noktaya gelmişsiniz. Muhtemelen tükenmişlik sendromu. Karşıdaki de bu negatif enerjiyle başa çıkamıyordur, zaman gerekiyordur. Zaten 9 yılda heyecan ve tutku rutine dönmüştür. Biraz izin verin kendinize. Hem bu sayede sizde de değişimler olacaktır. Ayrılık acısı bazen çok güzel şeylere vesile olabiliyor. Eğer gerçekten sevdiyse mutlaka size döner. Dönmüyorsa da statüye sevgiden daha çok önem veren biri için bir 9 yıl daha heba etmemiş olacaksınız.

Ben hiç aşk acısından öleni duymadım.
Maddi durumunuz nasıl bilmiyorum tatil yapın gezin güneşlenin yeni bir yer keşfedin.
Özgür olmak iyi gelir. Hatta imkanınız varsa yurtdışı seyahati yapın kitap okuyun tiyatro izleyin bir kaç kült filmleri izleyin.
Kişisel gelişim kitapları yardımcı olacaktır. Kiz arkadaşlarınız ile vakit geçiriniz
28 yaşında bir kadının hayatı bi erkek uğruna bitmiş gibi hissetmesi çok kötü...
9 yıl uzun bir süre ama erkek her şey degil. Dünya bir erkekten ibaret hiç değil

Tamam zorlu sureclerden biridir ask acısı.. Ama bu kadar dramatize etmemelısın 20 yıllık coluklu cocuklu ınsanlar bosanıyor hayatın sonu değil yahu..

sıkıntım sadece aşk acısı değil

az önce ev temizliği yaptım zaten çok az uyudum gün içinde biraz dinlenmeye geçtim uyuyorum dedim

ablam bi geldi carcar konuşuyor zaten bi uyandırdı üstüne odama girdiler hepten uykum kaçtı zaten çok zor dalıyorum

kavga etmeye başladık annemin tek derdi komşular duymasın

ablam ordan beynimi yiyor zaten dırdırdır kaynana gibi susmuyor.

dedim olmayacak giyinip çantamı alıp dışarı çıkıyorum sevgilimi kastederek "x de senin bencilliğini çekemedi" dedi artık gözüm nası döndüyse üstüne yürüdüm.

bi insan nası bu kadar kötü kalpli olur anlamıyorum.

bundan sonra ölüyor olsam "abla" demem.

Canım hatırlıyorum seni. Ve anlıyorum. Babamın annemi aldattığını ogrendigimde sadece eski erkek arkadaşımla paylasmistim. Üstesinden gelecegiz beraber vs diyordu. Sonra daha da güvendim bağlandım ona. Değişti sonra kendisi bir kurcaladim defalarca aldatmis pislik. Bir de psikolog olacaktı adi. Sonra bitti tabii. Tamam daha ölmem acidan dedim. O aldattığı asifte ile evlenmiş. Bana da paran yok senin derdi aldattigini öğrenmeden önce. Daha paralisini bulunca kacirmamis tabii derdi paraydi zaten hep. Ben atanamamis aciz biriydim onun gözünde. Geberdim acidan. Geçti ama. Şuan tam üç tane yüksek lisansim var. Birinde diplomayı bekliyorum bir alsam kicni yirtsa ulaşamayacağı paraları kazanıcam. Gün gelecek devran dönecek. Kalk silkelen kendine yazık etme. İnan üzgün geçen zamanın için daha üzüleceksin ileride. Kendine zaman ver üç gün ağla dördüncü gün besmele çek kalk ayağa . İnan kariyer için değer veren insanlar insan olmuyor .

Uzun süre bı sevgiline olmuş evet ama kendine gel lütfen ya lütfen insanlar evlat acısı diye birsey yaşıyor ama hayat devam ediyor tatlım evet yaşadıkların çok zor ama atlatılması imkansız değil yarın yeni gün olsun senin için git dolaş kurslara git aktivetilerw katil dünyanın sonu değil canım benim kendine gel hayde bakım

Şimdi muhabbetiniz tamamen kesildi mi?
Annesinin yaptığı çok ayıp. Ayrıca seni bu şekilde terk etmesi de.
1-2 haftaya geri döner bence. Nedense içime öyle doğdu. Kendini üzme, her aşk acıtır biterken. Her derdin kendine göre yükü var.

bu dert küçümsemek değil ama can acısından ölüyorum deme ,ne hayatlar yaşayan gerçekten can acısı yaşayanlar var!28 yaşındayım demesen diycektim ki 19 yaşında falansın herhalde gençsin daha geçer diycektim ki ama 28 yaşında bi kadın aşk acısından ölüyomm diye arabesk takılmasın arkadaşş

Sizin sıkıntınızı hissediyorum sanki. Gözümün önüne geliyor.. Aile faktörü çok önemli insanın ruh hali açısından biliyorum ondan belki.
Ama gücünüz olduğunu da hissediyorum bir yandan.
Yaşamaya devam ediyorsak bir şekilde hallolacak her şey, inanın.

akşam üzeri sevgilim aradı bişeyler içelim mi diye

buluştuk arkadaş gibi muhabbet ettik geldik

valla ben bişi anlamıyorum bu adam napmaya çalışıyor

anca beni yıpratıyor

ama artık aklım başıma geldi ben kendi yoluma bakıcam ister gelsin ister gelmesin

yetti eziyeti içim soğuyor resmen.

durumunu kucumsemek vs kesınlıkle degıl ama okuyunca bır an keske senın yerınde olsam dedım. Kesinlikle yanlıs anlama ama emin ol senden kotulerı de var.. kaybedecek bırseyın yok suan sıfırdan basla en guzelı :)

Ayyy yeminle kanserin son aşamasındasın diye konuya baktım
Gençsin sağlıklısın daha hayat uzun.insanlar senin yaşında dünyayı turluyo master yapıyo macerali adrenalinli sporlar yapıyo
Dert ettiğin şeye bak.
Silkelen ve kendine gel acil psikoyatriden yardım al hayatını yoluna koy.böyle başlıkta atma yazık senin yaşında olup belki de senden daha küçük olan ve ölümle pençeleşen bi dünya insan var...şükret bve mutlu ol

bugün de görüştük o buluşalım dedi arkadaş gibi muhabbet ettik döndük

amacı ne anlamıyorum?

bana sevgisi bitti alışkanlık olarak mı görüyor?

odamda durmak bile istemiyorum halıya bakıyorum koyuyor aynaya bakıyorum onu bile matkapla o astı sarıştığım peluşu bile o aldı.

yarın diğer eve gidicem ondan bir iz bile görürsem delircek gibi oluyorum.

bikaç hafta sonra tekrar gelirim dedi. ama bilmiyorum. çok mutsuzum

arkadaşlarımla görüşemiyorum çünkü haberleri yok. sanki onlara söylersem herşey resmiyet kazancakmış gibi.

korkuyorum. bilmediğim planlamadığım bir hayat beni bekliyor ve ben çok yalnız hissediyorum.

sevgiye ihtiyacım var. sadece saf sevgi hiçbir şey istemiyorum başka.

doktorum ben

gözümün önünde insanlar öldü biliyorum bunları

o yüzden ne olursa olsun mutlu olmalı sevgiye odaklanmalı diye düşünürdüm.

bu resmen osuruktan nem çıkardı
Doktordan sınavla atanmiyor ki drlar.Hayirdir ne iş?

hayatımda 5. sigaramı içtim

şu şarkı eşliğinde

hem de o tekrar sigaraya başlamasın diye çantasından aldığım sigara pakedinden bi tane çektim de içtim.

ne komik sigarayı bıraksın diye ne kadar uğraştıydım

O da aynı şekilde zorlanıyor ama böyle bir yandan görüşmeye devam edip bir yandan ayrı kalamazsınız, ya tamam ya devam deyin böyle olmaz. İleride iyice saçmasapan bir hal alacak bu durum, kangrene dönüşmeden kesip atman lazım atacaksan. Ya her şeyi son kez konuşun bitirin ya da sürdürün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…