- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
-
- #1.581
Dua et bol bol. Sanirim ben hic dua etmedim hep kendime birakim bu sinav islerini. Ama Allahtan istemeyi unuttum. Diger konuda da ayni.bu olaylari atlatmak cok zor. Ben de atlatamiyorum.kendimi degersiz goruyorum o kiz daha degerliymis. Herseyimi onagore ayarlamisim.oyle olunca da aldigim kiyafetlerde bile bir ani buluyorum kendime. Insallah bir gun senin degerini farkeder. Ama insallah cok mutlu olursun.kotuler kazanmaz ben buna inanmiyorum.bir sute mutluyu oynarlarsadece. Bence kazanan iyiler olur. Kimseyi kucumsememek kimseyi hor gormemek lazim. Allah yardimcimiz olsun
Bence atandığım için değil haberi olmamıştır diye düşünüyorum belki de aylarca çok yalvardım bir anda iletişimi kesince değerimi anlamıştır gerçi o karakterde bir insanın davranışlarından ne anlam çıkarılabilir bilmiyorumKPSS ye hazırlandım ve atandım sonrasında beni aradı özür diledi ama içimde ona dair kırıntı Bile kalmadı çok zor günler geçirdim merak ettim atandığın iç,nmi aradı acaba seni
KPSS ye hazırlandım ve atandım sonrasında beni aradı özür diledi ama içimde ona dair kırıntı Bile kalmadı çok zor günler geçirdim merak ettim atandığın iç,nmi aradı acaba seni
Bence atandığım için değil haberi olmamıştır diye düşünüyorum belki de aylarca çok yalvardım bir anda iletişimi kesince değerimi anlamıştır gerçi o karakterde bir insanın davranışlarından ne anlam çıkarılabilir bilmiyorum
ama o kadın evliymiş evli birini seviyo sırf uzman diye öylemi yani senide dr olmana rağmen bekar olduğun halde 9 yıllık sevgilisini bitiriyo sırf kariyer içinmi yani bu kadar önemlimi seni seviyomuydu sevdiğ haldemi bıraktı böyle erkekleri gördükçe ne biçim dünyaya gelmişiz diyorum yani çok geç gelmişiz bu dünyanın iyice çivisi çıkmışbence atandığınız için aradılar kızlar.
erkekler artık eskisi gibi değil. o kadının benden üstün olduğu tek nokta şu an uzman olması bense hani düz hekimim.
artık erkekler de kariyerdir vs dikkat ediyorlar birçok şeyden önemli oluyor bu gözlerinde.
ben zaten kariyer meraklısı bir kızdım beni geri çekmeseydi şu an hala bana hayran kalabilirdi kendi elleriyle beni mahvetti.
ama buna devam etmeyeceğim daha fazla.
bugün deli gibi başım ağrıyor hasta olmuşum klimadan. uzanırken düşündüm napıyorum ya ben dedim. kim için ne için kendimi yıpratıyorum.
bi anımda çok üzülürken bazen de böyle bir aydınlanma geliyor bana. mesela şu an çok iyiyim hasta olsam da ilginç bi şekilde. o kötü olmalarım gelgitlerim olmasa hiç sorunum kalmayacak aslında.
ama o kadın evliymiş evli birini seviyo sırf uzman diye öylemi yani senide dr olmana rağmen bekar olduğun halde 9 yıllık sevgilisini bitiriyo sırf kariyer içinmi yani bu kadar önemlimi seni seviyomuydu sevdiğ haldemi bıraktı böyle erkekleri gördükçe ne biçim dünyaya gelmişiz diyorum yani çok geç gelmişiz bu dünyanın iyice çivisi çıkmış
kadın evliydi ama evli gibi değildi. ilk tanıştığımızda sevgiliydiler evlendi eşiyle onu da tanıyorum.
ya bu kafada mantıken verilen bir karar değil. daha kalifiye görüyor muhtemelen.
bunu nerden anladım derseniz... ex in eski bi sevgilisi vardı kız kozmetolog mu ne 2 senelik bi yerden mezun. benden kısa ama yüz güzelliği olarak efsane bi kız yani hani bence benden güzel. ondan gayet net bi şekilde ayrılmış. belki genel hava olarak ben daha albeniliyimdir benim de yüzüm güzeldir belki kimisine göre o kızdan güzelimdir ama bana öyle geldi açıkçası. o zaman anlamıştım bu adam yanında kariyerli birini istiyormuş demek ki diye. ama bu derece hani düşünmemiştim.
bir de kadın hocalarımıza resmen hayran olurdu bilgili becerikli yaşlı proflar olur ya ordan düşündüm.
neyse ne artık.
ben de kariyerli bi adam istiyorum ama diğer özellikleri de iyi olsun istiyorum. benim diğer özelliklerim iyiyken sırf kariyerden dolayı eksik kalıp da böyle sadece kariyer yapmış başka bi niteliği olmayan adamların kendini bana denk görmesini istemiyorum. daha iyisini istiyorum buna karar verdim.
bunun çözümü de kendimi de daha iyi yapmak sende güzel bi kızım diyosun aaynı zamanda kariyerinde var belkide seni daha çok hak den biri çıkcak ama insan konuştuğuyla evlenmek ister sevmesine rağmen bıraktımı
eski halime döneceğim. güzelce zayıflayacağım, güçlü olacağım, yalnızlık umrumda olmayacak, kendime ve kariyerime odaklanacağım, gülmeye eğlenmeye gezmeye mutlu olmaya odaklanacağım karar verdim
Ben de erkeklerin artik kariyere onem verdigini dusunuyorum. Eskiden kizlar erkekte kariyer arardi simdi erkekler de ariyor. Bence de bunub etkisi var. O yuzden sen de kariyerini yapmalisin ama bunu en cok kendin icin yapmalisin. Ama bence bu erkeklerin kariyer sahibi kiz istemelerinin altinda gercekten bi eziklik problemi var. Bir yerde ezilmis daha sonra biseyler basarip kendilerine sahte ozguven yaratan insanlar. Yanlarinda kariyer sahibi guclu insan istiyorlar ki onlarla beslensinler.
ben erkeklerin kariyer sahibi biri istemelerine saygı duyuyorum ama bi insanda sırf kariyer için bu şekilde harcanmaz baştan ümit vermicek
bende onu diyorum canım kariyer içinse bırakmamalıydı bunun şimdiki beraber olduğu kadın evlimiydiben de saygı duyuyorum ama o zaman geride tutmayacak o da emek verecek yanındaki için benim ona yaptığım gibi.
eğer hayatımda o olmasaydı durumlarımız tam tersiydi. o pratisyen kalmak istiyordu bense çok hırslıydım. tüm hırsımı ona vermişim oysa beni sömürdü sonra beğenmedi. benim sinirimi bozan bu zaten.
bende onu diyorum canım kariyer içinse bırakmamalıydı bunun şimdiki beraber olduğu kadın evlimiydi
peki ayrılma nedeniniz neydi istersen özelden yaz
seni seviyomuydu peki
mantığıyla hareket etmiştirzaten sevse neden ayrılsın bi problem yokken ya biz bu insanların gerçek yüzünü göremiyoruz ya da sevgimizden görmek istemiyoruz bu düzen böyle herhalde sen o kadınla hiç mi mesajlarını konuşmalarını görmedin telefonunda ayrıca sen güzel olduğunu belirtmişsin murat efendi çok mu yakışıklı bi tip
zaten sevse neden ayrılsın bi problem yokken ya biz bu insanların gerçek yüzünü göremiyoruz ya da sevgimizden görmek istemiyoruz bu düzen böyle herhalde sen o kadınla hiç mi mesajlarını konuşmalarını görmedin telefonunda ayrıca sen güzel olduğunu belirtmişsin murat efendi çok mu yakışıklı bi tip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?