• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölüyorum

Sizin kiziniz olsa diye sormuşsun ya. Evet 2 kizim var ve onlar insallah 5000 tl ye muhtac olmayacak. Anneleri gibi okuyacak kendilerini gelistirecek ve kimseye muhtac olmayacaklar. Kocaya kaçan, kocasi yuzlarine bakmadigi halde cocukda cocuk diye tutturmayacaklar. Bunun icin elimden geleni yapacagim. He gene olmadi tabi ki maddi manevi desteklerim o ayri.

Sizin kiziniz olsa diye sormuşsun ya. Evet 2 kizim var ve onlar insallah 5000 tl ye muhtac olmayacak. Anneleri gibi okuyacak kendilerini gelistirecek ve kimseye muhtac olmayacaklar. Kocaya kaçan, kocasi yuzlarine bakmadigi halde cocukda cocuk diye tutturmayacaklar. Bunun icin elimden geleni yapacagim. He gene olmadi tabi ki maddi manevi desteklerim o ayri.
biraz fazla büyük konuşmuşsun kimin ne olacağı hiiç belli olmaz düşmez kalkmaz bi Allah herkes hata yapar. Şunu unutma yadırgadığın birşeyi mutlaka yaşarsın. kimse şuan bu kadının içinde olduğu yaşamı istemezdi çaresiz şuanda böyle yazman ona ne fayda sağlar???

biraz fazla büyük konuşmuşsun kimin ne olacağı hiiç belli olmaz düşmez kalkmaz bi Allah herkes hata yapar. Şunu unutma yadırgadığın birşeyi mutlaka yaşarsın. kimse şuan bu kadının içinde olduğu yaşamı istemezdi çaresiz şuanda böyle yazman ona ne fayda sağlar???
Son cumlemi okumadin galiba. Bu kadin dedigin ailesini saymadan kocaya kacmasini biliyor demek ki o kadarda zavalli degil, istedigi zaman kendi kararlarini alabiliyor.

Ne alakasi var o zaman burda kimse hicbir konuya yorum yapmasin yoksa bir gun aynisi basina gelir mi diyelim

Son cumlemi okumadin galiba. Bu kadin dedigin ailesini saymadan kocaya kacmasini biliyor demek ki o kadarda zavalli degil, istedigi zaman kendi kararlarini alabiliyor.
Çok net okudum merak etme. Herkes bizim kadar şanslı olmayabilir okumamış olabilir hata yapmış olabilir kadın yardım istemiş sen direk kendini överek kadını yargılamışsın bunada sessiz kalamam kusura bakma. Bende bi kız annesiyim kız yada erkek çok
Ne alakasi var o zaman burda kimse hicbir konuya yorum yapmasin yoksa bir gun aynisi basina gelir mi diyelim
yorum yapmak var yadırgamak aşşağılamak var kocaya kaçmasını biliyor ne demek yani . Herkes bizim kadar şanslı olmayabilir okumamış evet maddi gücü yok ve çaresiz yardım istiyor başlığa bakarsanız ölüyorum yazmış üstüne toprak atmak mı lazım???

Canım kaçarak evlenmişsin :/ eğer evlenirken aileni arkanda tutsaydın ilgisiz kocayı çekmek zorunda kalmazdın başın dik yoluna giderdin. Ve sen çocuk olmuyor diye üzülüyosun. Önce ailenin gönlünü al gerekirse ayaklarına kapan. Sonra kocanı uslandır ilgi alaka konusunda daha sonra çocuk düşünmelisin. Allah korusun bende aileme böyle yapsaydım babam beni silerdi. Ölmeyi düşünmekten önce yapacak çok şeyin var aile herşeyden önce gelir..

Çok net okudum merak etme. Herkes bizim kadar şanslı olmayabilir okumamış olabilir hata yapmış olabilir kadın yardım istemiş sen direk kendini överek kadını yargılamışsın bunada sessiz kalamam kusura bakma. Bende bi kız annesiyim kız yada erkek çok

yorum yapmak var yadırgamak aşşağılamak var kocaya kaçmasını biliyor ne demek yani . Herkes bizim kadar şanslı olmayabilir okumamış evet maddi gücü yok ve çaresiz yardım istiyor başlığa bakarsanız ölüyorum yazmış üstüne toprak atmak mı lazım???
Ay tamam iyilik abidesi. Ben boyle yorumlar yaparak ego mu yukseltiyorum. Sen bul bakalim cozumu ne bulacaksin? Eminim super bir cozum bulursun.

Herkese mrb yani üye oldum.Ben 24 yaşında 5 senelık evliyim.Kaçarak evlendik.2,5 yıl önce doğal yoldan gebe kaldım ama düşük yaptım. ailemden uzaktayım. Tedavi olmam için ne eşim nede aileler destek olmuyor.Beni doğuran annemin büyüten babam hayat eşim hiç biri benim neler çektiğimi görmüyorlar. Sadece ihtıyac olan 5.000 tl bunun için evet bunun için sabahlara kadar sesi mi kimse duymasın diye her gece aglıyorum.Bİ taraftan anne olamamak,cevre baskısı insan ların alaycı tavırları En kötüsüde herkes bana sırt cevirdi Allah için size soruyorum anne adaylarına benim gibi bir kızınız olmus olsaydı.Ve maddi durumumz olmus olsaydı kızınıza ilac almazmıydınız.Ne arkadas var burada ne komsu. Eşim sabah işe gider ilgi alaka zaten yok. BENDE sizden yardcımcı olmanızı istiyorum. BİR tek Allah ım var baska da kimsem yok.Kendimi degersız işe yaramayan biri olarak görmeye basladım.Yasama hevesim kalmadı.Ölmek istiyorum. Sadece nefes alıyorum.Herkes ama herkes bana iki yüzlü gelmeye basladı.Ya ölecegim yada deli olacağım Allah rızası için bana bir çözüm yolu bulun
Ne bu halin bi silkelen kendine gel. Madem kocan ilgisiz birak yapma cocuk ( benim gibi deli gibi ugrasma) kendimden biliyorum. Sen bi ayakta dur. Kacarak evlendiysen bu dunyanin sonu degil ya. Yapmissin bir hata. Git calis kendi parani kendin kazan. Kimseye kendini ezik gosterme. Biraz dik durmayi bil. Valla oluyorum filan diyosun dayak yiceksin benden. Bu kadar kadinlarin gelistigi bir dunyada ben boyle bir kadin konusu okumak istemiyorum. Sen bi bebegi at kafandan. Git ise calis . Insanlarin iki yuzlulugune alayci tavirlarina ne bakiyosun. Sen kendini bil kendine guven. Daha yasin kac . Daha dur yikilmak icin yasin musait degil. Elini yuzunu bi yika kendine gel hadi tatlim

Canım lütfen çalış gençsin dinçsin. .Mesleğinin olması şart değil çocuk bak,ev temizle,merdiven sil,market vb. Yerlerde çalış.
Eşin nasıl izin vermiyormuş. Bu bebek işleri,ev geçindirmek kolay mı?
Bir elin nesi var iki elin sesi var.
Ben diğer arkadaşlar gibi düşünmüyorum.
Çocuk istiyorsan eşinle konuş o da senin gibi çabalasın. Kenetlenin birbirinize..

Çocuğun için şimdiden birikim yapın.Onun için güzel bir aile ortamı oluşturun.
Sonra tedavinize başlayın.
Aileleriniz de sizi böyle güçlü ve ayaklarıniz üzerinde durduğunuzu gördüklerinde her türlü yanınızda olurlar.
Lütfen dediğim gibi önce çalışın, eşinizle Kenetlenin, bebeğinize güzel bir ortam hazırlayın sonra tedaviye başlayın.

Bunlar sizin elinizde .. Çaba harcayın artık!

Böyle hayatı istememek bilinçle olur,o bilinç seviyesi de eğitim ile...
Aileni karşına alıp ne idüğü belirsiz beş parasız bir hödükle kaç,adamda ne bir ilgi ne bir güler yüz,sonra elalemin çocuğu var diye çocuk sevdasına düş ve o çocukları da bu sefalete ortak et !? Sebep ? Yani bu mağdure bacıyı haklı kılacak bir sebep yazar mısınız lütfen.

Hanımlar,
konu sahibesi maddi yardım istememiş sizlerden, ki "Maddi yardım talepleri kesinlikle yasak olup aynı zamanda ilgili ve yetkili devlet mercilerinden izin almadan para yardımı toplamak suçtur"
Sanırım yalnızca manevi destek istemiş, üsluplara dikkat eder, polemiğe girmezsek sevinirim.

Bu konudan anlıyorum ki kadının en büyük düşmanı kadın.Nedir bu hal Allah aşkına kendinize gelin ! Bu kadın sizden para mı istemiş ne yapmış da birden çullanmışsınız üstüne?Yazık günah.Kadın kadına destek olur,yoldaş olur.Kendinize gelin.Kimsenin kimseyi ezmeye hakkı yok !

Bu konudan anlıyorum ki kadının en büyük düşmanı kadın.Nedir bu hal Allah aşkına kendinize gelin ! Bu kadın sizden para mı istemiş ne yapmış da birden çullanmışsınız üstüne?Yazık günah.Kadın kadına destek olur,yoldaş olur.Kendinize gelin.Kimsenin kimseyi ezmeye hakkı yok !

Popülist ve çürümüş argümanlarla demagoji yapıyorsunuz şu anda. Kimsenin ezdiği yok.
Kadının en büyük düşmanı da kadın değil.

Popülist ve çürümüş argümanlarla demagoji yapıyorsunuz şu anda. Kimsenin ezdiği yok.
Kadının en büyük düşmanı da kadın değil.
Kusura bakmayın vicdana seslenmeyen eğitim,eğitim değildir.Az önce mesajınızda görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam :) Gayet kadını ezmişsiniz,yanlış yapmış olabilir ama bir yere kadar eleştirebilirsiniz.Daha fazla tartışmayacağım ne yazık ki.Hayırlı geceler dilerim :)

Kusura bakmayın vicdana seslenmeyen eğitim,eğitim değildir.Az önce mesajınızda görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam :) Gayet kadını ezmişsiniz,yanlış yapmış olabilir ama bir yere kadar eleştirebilirsiniz.Daha fazla tartışmayacağım ne yazık ki.Hayırlı geceler dilerim :)

Maddi-manevi olanakları yerinde olmayan birinin çocuk yapmasını doğru bulmadığım için vicdansız olduğum çıkarımını yapabilen biriyle herhangi bir tartışma yapabileceğimi zannetmiyorum :)

Maddi-manevi olanakları yerinde olmayan birinin çocuk yapmasını doğru bulmadığım için vicdansız olduğum çıkarımını yapabilen biriyle herhangi bir tartışma yapabileceğimi zannetmiyorum :)
Allah Allah :) Doğru bulmamak olabilir ama bunu yaparken ne yazık ki diliniz çok sert.Dilinizi yumuşatmanız siz ve çevreniz açısından en iyisi olur,herhangi bir art niyet gütmeden söylüyorum :) Maalesef,ben de insanları acımasızca eleştiren (!) biriyle daha fazla sohbet edemeyeceğim.Bizim konumuz burada kapanırsa sevinirim.

Olay ne oldu bilmiyorum ama sağlıklı bir aile ortamı ve maddi manevi çocuğu destekleyebilecek gücünüz olmadan çocuk yapıp onun hayatını karartmayın.

Ne siz ne kocanız mental olarak çocuğa hazır değilsiniz.

Back
X