Saç Rengi ve Saç Boyama Ombre hair(iki renkli saç) çok güzel

standbyme9

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2009
185
12
118
İzmir
arkadaşlar gözüme çok takılıyor iki renkli saçlar.Çok hoşuma gidiyor,doğal duruyorlar ve en güzeli herhalde dip boya derdi yok
saçlarım kıvırcık biraz daha uzatınca bende istiyorum .Sizlerden yaptıran var mı?

Eklentiler

• $e.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 8.399
  • $aaa.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 6.702
  • $h.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 2.033
  • $k.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 2.083
başka bulduklarım

Eklentiler

• $l.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 2.132
  • $n.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 2.059
  • $r.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 1.322
canım bunlarda benım saclarım tabı bı eseklık edıp koyu kahveye boyadım sonra bayrama dogru tekrar bu renge donmeyı planlıyorum herkes cok begnıyordu
ama bı ornek daha koydum senın ıcın bende boyatabılırım belkı buna gecısler cok hafıf dırek acık renge donmemıs farkettıysen yavas yavas rengı acılmıs

Eklentiler

• $DSC01911.webp
    16 KB · Görüntüleme: 1.188
Son düzenleyen: Moderatör:
uzman tv de görmüştüm papatya balyaj.bunlara benziyyor

bir bak istersen,
"http://www.uzmantv.com/papatya-balyaj-nasil-yapilir"

uzman tv de görmüştüm papatya balyaj.bunlara benziyyor

bir bak istersen,
"http://www.uzmantv.com/papatya-balyaj-nasil-yapilir"

evet canım bi zaman önce izlemiştim onu, hatırladım papatya balyaj deyince. ama sanmıyorum her kuaför uygulasın bu yöntemi...daha çok şu sosyetik kuaförler yapar sanki. onlar da en aşağı 100 lira ister. onun yerine kendim röfle seti veya açıcıyla yapsam daha iyi olur diye karar verdim

Son düzenleme:
Önce saçlarınızı istediğiniz renge boyayın sonra sadece altlarını başka bi renge boyayın. Bazılarını saçınızın biraz yukarısından başlayarak boyayın bazılarını daha aşağıdan. Aynı sonucu vermez mi =D

evet aslında doğru ama simetrik bir şekilde boya yapabilecek biri olması lazım bu işlemi yapacak kişinin yani annem yapabilir mi bilemiyorum:26: ya aslında aylar önce bu işlemi kendisi yapan, kıvırcık saçlı bir arkadaş vardı burda. fotosunu koymuştu. o konuyu bulmak lazım

ilk mesajdaki 1. ve 2. fotodakileri çok beğendim ben de öyle istiyorum ama şimdi değil belki çok sonra.bayıldım valla özellikle 2.ci fotoya

Son düzenleme:
kızlar oraya bende kendı sacımı koydum kuaforumde cok cok cok ıyıydı arayanlara tavsıye de edebılırım herneyse sacımı duz bı renge boyadıktan sonra uclarına krepe yaptı kalanına oryal surdu ucları balyajlı bu sekılde oluyor ben tekrar boyatcam eskı rengımdı o suan koyu kahveyımde

Bence simetrik bi şekilde olursa doğallığı kaçar yani bana göre pek hoş olmaz. Mesela bi çok doğal sarışının saç dipleri koyu sarı aşağılara doğru açık sarı ve simetrik bi şekilde açılmıyor renk

canım simetrikten kastım saçımın sağ tarafında sarılık daha yukardan, sol tarafında daha aşağıdan başlarsa...ayrıca ben omuzlarımdan itibaren sarılaşmasını istiyorum, tee o kadar yukardan değil. o zaman dip boya ister. benim doğal saçım çok koyu çünkü....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…