- Konu Sahibi standbyme9
-
Aşağıdaki adreste ombreyi nasıl yapmışlar çok güzel göstermişler.kolay duruyor ama denemek lazım.
Renato Fuzz_Panting_HQ.mpg - YouTube
Aşağıdaki adreste ombreyi nasıl yapmışlar çok güzel göstermişler.kolay duruyor ama denemek lazım.
Renato Fuzz_Panting_HQ.mpg - YouTube
youtub da cok güzel videoları var, hemde cok pratik. videoda hazır kutu boyalrdan röfle setini kullanıyorlar. sacını ıkı yana ayırıp sadece uclarına sürüyor sonrada alüminyum folyoyla sarıyor sonuc gayet basarılı cıkıyor. cok mantıklı geldı ,
Buna ne dersin?walla sonuç süper...masrafsız da ))
Como fazer as Mechas Californianas em casa (Passo a Passo) - YouTube
süper çok pratik elinin ayarını tutturdun mu tamam
videolar icin tesekkurler ben yarin -insallah- bunu deniyorum. Tabi bundan sonra daha cok bakim yapmak sart...
bence bu görünüm çok ucuz çok bsit böyle gezen insanlara ben yarım kafa diyorum sanki dip boyası geçeli aylar olmuş bir röfle gibi birkaç santin farkla yapıln balyaj röfle neyse engeç 40gün sonra dip boyası yapılmalı yoksa bakımsız bir görüntü ortaya çıkıyo
bence bu görünüm çok ucuz çok bsit böyle gezen insanlara ben yarım kafa diyorum sanki dip boyası geçeli aylar olmuş bir röfle gibi birkaç santin farkla yapıln balyaj röfle neyse engeç 40gün sonra dip boyası yapılmalı yoksa bakımsız bir görüntü ortaya çıkıyo
Uzmantv deki bir uzman kuaforun anlattigina gore asil tam tersi millet hem dogal hem de uzun zaman dip boyamadan kullanabilir bu tarz saclari iste linki:
Balyaj yaptırmanın avantajı nedir? - UZMANTV
Canım yaptıktan sonra resimlerini istiyorum zahmet olmazsa saçını önceki hali ve sonraki halini çekersende iyi olur nasıl yaptığını bana bi güzel anlatrsan çok sevinirim çünkü bende boyle istiyorum saçlarımı.birde neyle açacaksın saçlrnı önce komplemi boyaycksn kahve tonlarına falan :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?