Saç Rengi ve Saç Boyama Ombre hair(iki renkli saç) çok güzel

siyahın ucuna sarı yaparsan tabi doğal durmaz ama. kendi renginden 2-3 ton açığı çok doğal duruyor çok hoş oluyor bence.

şu modele bayıldım, saçlarım şu an kumral dore gibi, karamel gbi, uçlara sarı yapsam böyle olur herhalde...

Ombre denememi yukaridaki saclar uzerine yaptim. Saclarimda boya oldugu icin yipranmasin diye oksidan yerine boya silici kullandim. Bir onceki mesajimdaki videoda anlatilan yontemi izledim (saclarim kuru iken one dogru taradim ve alnim hizasinda bir toka ile topladim. at kuyrugu olan yere de silici surdum). Sonuc pek ombreye benzemedi :)Zaten cok acik bir renk istemiyordum hafif gecisler ile 2 ton kadar acik renk istiyordum:

Saclarimda kirilma olmadi ama kurudu. bakima alcam. bu da kullandigim silici:

aynı bu modelden istiyorum işte...benim saçlarım kumral..uçlarına sarı attırmak istiyorum ama böle güzel atsınlar kaliteli boya olsun istiyorum.daha önce hiiiç boyatmadım hiçbişi bilmiyorum boyama konusunda..istnbul avrupa yakasında bana çok pahalı olmayan bi kuaför önercek biri varsa aranızda çok minnettar olurum

harika valla gerçi yazı ing olsaydı anlardım,o toz şey neydi neyle karıştırdı,ve karışımı kaç dakika bekletti anlayan var mı ?

keşke ne dediğini anlasam da yardımcı olabilsem canım ama bende de ingilizce var. hiç anlamadım ama yöntem süper. benim saçlar çok kısa zaten bu yöntemi uygulamam imkansız en azın uzunca bi süre imkansız bence açıcı kullanıyo gibi miktarda kapta belli zaten ama süre konusu meçhul aslında kuaför arkadaşlar yardımcı olsa keşke )

harika valla gerçi yazı ing olsaydı anlardım,o toz şey neydi neyle karıştırdı,ve karışımı kaç dakika bekletti anlayan var mı ?

bunu bende merak ediyorum saça sürdükten sonra 40 dk beklemiş ama toz karışım neydi o yaaa :26:

dün o tarz videolardan epey izledim,çoğu palette blonde,yada lorealin röfle seti türü açıcıları kullanıyo,onların içindeki mavi şeyi de hepimiz biliyoruz,oriel(( çoğu 40 dkka bekletiyo,yalnız anlamadığım şey o saçların uçları,40 dk beklemeye hemde folyo ile sarılmış haldeyken nası kopmuyo?

vıdeodakı kızın kasıkla surdugu sey orıal ve oksıdan karısımı muhtemelen 40 volum sacları da daha once ıslem gormedıgı ııcın daha dorusu boyasz oldugu ıcın kopmayabılır ama yıpratmaması ımkansız bence az da olsa yıpratr bır de sız 40 dak bekletmeyın folyoya sarın ama sık sık acıp bakın ve bır tel sacı ucundan cekın eger sac lastık gıbı uzuyorsa ya yanmıstr ya da yanmak uzeredır ama kızın sacları harıka olmus gercekten sızlere kolay gelsın kızlar

vıdeodakı kıızn kasıkla surdugu sey orıal ve 40 volum oksıdan kullanmıstr muhtemelen sacı boyasız oldugu ıcın kopmayabılır ama bence sız 40 dak bekletmeyın cunku yıpranmamasına ımkan yok ozellıkle boyalı saclarda folyoyu kapattıktan sonra sık sık acıp sacın durumuna bakın bır telı ucundan cekın lastık gıbı uzayıp uzamadıgına bakın eger cok uzuyorsa ya yanmıstır ya da yanmak uzeredır kolay gelsın sızlere umarım dıledıgınız gıbı olur

Lisedeyken, yaz tatillerinde saçımızı komple boyamak yerine (yasak malum) uçlarına kızıl attırırdık. O geldi aklıma başlığı görünce

Saçın kendi renginin 2-3 ton açığı uygulanınca doğal ve güzel duruyor; ama yarısı koyu kestane, yarısı sarı falan olunca hakikaten dip boyası gelmiş gibi duruyor.

Şu iyiymiş yalnız

bu baya farklı bir tarz olmuş

bence tarz deil hiç olmamış beğenmedim bunu
ya kızlar benim saçlarım boya değil doğal ben saçlarımı nasıl açabilirim bilgisi olan var mı 2 3 ton açmak istiyorum saçlarım siyaha yakın koyu kumral aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…