Ömre Bedel Fox Tv

ay kızlar diziyi çok beğenmiştim başlarda ama sıkıldım valla iyice
ya kocana anlat olanları zorla birlikte oldular şimdi bide hamiş
ıy tahammül edemiyorum geriliyorum diziyi izlerken resmen daha izlemicem

size ii seyirler kızzzlar öpt hepinizi

cesur iyi kandırdı aylini oda saf inanıyo ona

bu ömürün babası neden yalan söyledi yaa?cesur onu tehdit mi etti acaba kızına zarar veririm diye?anlamadım ben...

evet ya babası niye yalan söylediki cesuru haklı çıkardı bide diyo ya cesur ilknur sevdigim var deseymiş kendi elleriyle evlendirirmişşşş kız kaçkere söyledi beni bırak diye

ayy ne saçma sapan bi dizi ya bu kadar abartılınca bi şey var zannettim.herşey bi yalanın kuyruğuna düğümlenip gidiyor. kimin eli kimin cebinde belirsiz bu ömür de iki herifle yatıyor hala susuyor. neyi bekliyor acaba.her yapılan mantık dışı kesin tıkanır bu dizi öyle hızlı gidiyor ki unutmayalım sürat felakettir. yani bu dizi fazla süratten gümler yakında... lmaz: sizlere iyi seyirler bacılar ben başka dizilere doğru yol alayım

ben aylinin evden çıkışına ,cesurla kaçmak gitmesine bi de gülücükler saçmasına sinir oldum..ne bu ya düne kadar sinir oluyordun ..şimdi liseli kızlar gibi kırıtmalar..ayy burda biraz komik geldi bana..ama ömür e bayılıyorum ya ne güzel kız...cesurun da konuşurken yandan yandan dudaklarını kaydırması da bir alem.::: ama en çok üzüldüğüm şey ise cesurun o abiyi tokatlamasıydı...yazık yaa adama...akşama kadar oturdu dışardı çık git yafs...

ahhh erdem ahhh!!! aylin sırılsıklam aşık hadi bakalım hayırlısı... pislik cesur... ömür aynı ömürdü bu bölümde..daha çok aylin ve cesur ön plandaydı bugün...yanlız fragmanda mediha cadısı ömüre tokat atıyodu sanırım....sinir oldum...pislik kadınnnn.... veee bir şeyy dahaaa,,bunun tekrarları ne günlerde saat kaçta oluyor...bu kalp seni unutur mu yu koymuşlar aynı saate...ömre bedelin tekrarı oluyor o yüzden tekrardan izlicem

vala canım genelde tekrarları saat 11 gibi başlıyor 1 e kadar falan sürüyor...bir hafta içinde iki kere oynuyor..

Ömür hamilemi kafamçokkarıştı

hayır ..hamile değil...ama cesur arabada ona bebeğimiz gelcek falan diyor..bu kadar nasıl emin olabilir ki...

evet ya babası niye yalan söylediki cesuru haklı çıkardı bide diyo ya cesur ilknur sevdigim var deseymiş kendi elleriyle evlendirirmişşşş kız kaçkere söyledi beni bırak diye

ayyy cesurun o yalanı yokmu yok söyleseymiş kendi elleriyle evladırırdım lafı bogacaktım nerdeyse gidip sinir oldum ya adamda kişilik denen bişe yoookÇok üzgünüm çoook

Ya bu Cesur'u oynayan adama nedensiz bir sinir halindeyim.

Gördükçe geriliyorum.Keşke başkası olsaymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…