Ömre Bedel Fox Tv

ömürle ender bundan bir kaç yıl öncede bi dizide başrollü paylaşıyorlardıbi osmanlı dizisi idi ismini hatırlayamadım şimdi ordada çok yakıştırmıştım şimdi bu dizidede çok yakışıyorlar ikiside sevdiğim oyuncular kız harika bi güzelliğe sahip endere zaten çemberimde gül oyada hayran kalmıştım umarım uzun soluklu bi dizi olur ve saçmalamzlar

Kırık Kanatlarda oynuyorlardı yanlış hatırlamıyorsam :hulya:.

bugün çok güzeldi gerçekten..geçen haftaki bölümünü izleyemedim ama özetinden anladım...ömür çok güzel daha önce sit com da oynamıştı ..bu rol pek yakışmış ya..çok güzel kız ...hamile değilmiş bakalım..son anda bir şey çıkmazsa..........merakla bekliyorum..

evet bu bölüm de çok güzeldi...ilk bölümden beri durduraksız gidiyo bakalım...aylin resmen aşık oldu yaaa,canım benim...bula bula cesuru buldu

cesur da maşallah ne adammış..hırslı ve intikam yüklüüüüü : aylin de aşırı tepkili ama havasını söndürcek :

dün nasıl bitti ben reklam sonrasını kaçırmışımda

Kizlar ben dun ilk defa izledim o yuzden tam anlayamadim su Cesur konusunu.
Birisi ilk 4 bolumde neler olduguna dair bir ozet gecebilir mi? :kedi:

güzelim cesur bu ömürün kardeşi ile evlenecekti ama kız başkasını seviyordu ve bunu cesura söyledi.hatta düğünden 1 gün öncede onunla olmuş.sonra da cesur silah dayamış kıza ama kendimi öldürdü yoksa kızmı intihar etti bilmiyoruz.göstermediler.sonrada cesur bu ömürle evlenmek istedi ama kız istemedi.o da intikam için tehtit etti.bak eşini öldürtürüm dedi.benimle olacaksın dedi.o da onunla birlikte oldu.olay bu

canım netten hemen izle valahiiiiiiiiiii..hehhe çok güzeldi gerçekten..izle bak gör neler olmuş :)) arkadaşım anlatmış ama onu yaşa bence :)))))

Nezaman beraber oldu ki, dun cesurdan olabilir hamile olursam diye supheleniyordu.

Nezaman beraber oldu ki, dun cesurdan olabilir hamile olursam diye supheleniyordu.

bunlar balayına çıktı ve bu cesur ömürün kocasını otelden uzaklaştırdı...iş için birisi ile buluşması gerekiyormuş ömürün kocasının.adam balayında oraya gitti..
sonra da cesur ömürü çağırdı ve otelde olan oldu..

sagol canım ya bu aylin bukadar safmıydı yoksa sonnradanmı saf oldu neydi o esip gürlemeler oda düştü tuzaga desene

bu diziyi izlemeye tahammül edemiyorum. çok korkunç bir durum.ömüre kızıyorum halbuki eşine herşeyi anlatabilir onun güvende olduğunu bildiği bir zamanda. çok saçmalıyorlar ya aslında. ama insan yinede merak ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…