ömürle ender bundan bir kaç yıl öncede bi dizide başrollü paylaşıyorlardıbi osmanlı dizisi idi ismini hatırlayamadım şimdi ordada çok yakıştırmıştım şimdi bu dizidede çok yakışıyorlar ikiside sevdiğim oyuncular kız harika bi güzelliğe sahip endere zaten çemberimde gül oyada hayran kalmıştım umarım uzun soluklu bi dizi olur ve saçmalamzlar
Kırık Kanatlarda oynuyorlardı yanlış hatırlamıyorsam :hulya:.
Kizlar ben dun ilk defa izledim o yuzden tam anlayamadim su Cesur konusunu.
Birisi ilk 4 bolumde neler olduguna dair bir ozet gecebilir mi? :kedi:
Kizlar ben dun ilk defa izledim o yuzden tam anlayamadim su Cesur konusunu.
Birisi ilk 4 bolumde neler olduguna dair bir ozet gecebilir mi? :kedi:
güzelim cesur bu ömürün kardeşi ile evlenecekti ama kız başkasını seviyordu ve bunu cesura söyledi.hatta düğünden 1 gün öncede onunla olmuş.sonra da cesur silah dayamış kıza ama kendimi öldürdü yoksa kızmı intihar etti bilmiyoruz.göstermediler.sonrada cesur bu ömürle evlenmek istedi ama kız istemedi.o da intikam için tehtit etti.bak eşini öldürtürüm dedi.benimle olacaksın dedi.o da onunla birlikte oldu.olay bu
canım netten hemen izle valahiiiiiiiiiii..hehhe çok güzeldi gerçekten..izle bak gör neler olmuş :)) arkadaşım anlatmış ama onu yaşa bence :)))))
Evet canim en iyisi o galiba, netten izleyecegim nasil olse 4 bolum cok ta fazla degil.
Nezaman beraber oldu ki, dun cesurdan olabilir hamile olursam diye supheleniyordu.
dün nasıl bitti ben reklam sonrasını kaçırmışımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?