Ömre Bedel Fox Tv

erdinçin çanta aldığı bayanda çıktı ortaya ,, karısının masajcısıymışşkaydirigubbakcemile3meğer onunla sevgiliymiş ,,,

ana bende bu diziden eden haberim yok diyordum benim fox tv cekmiyor acil ayarlamama lazim bana frekans lazim netten baktim ordaki frekansi veriyom cekmiyo:umursamaz:

ya arkadaşlar bu ömür ve kocası maşallah bayağı zenginler
ama neden bunlar kayınvalide yanında yaşıyorlar yaaaa
ev alacaklar paraları yok sanki
bizde rahat edelim diye dişimizi sıkıp ayrı eve çıkıyoruz:))

hehe herkes kndi halınce bir bakış açısıyla bakıo herlde

Bacım ev o kadar geniş ki, aynı evde yaşayıp 2 gün karşılaşmama ihtimali var.

çok güzel bi dizi ömür çok güzel ya çok hoşuma gidiyo..cesur tam bir kabus adamdan tiksindim be

Ben ondan Mutluluk filminde de tiksinmiştim, şimdi katmerlendi, adamı sokakta görsem yakasına yapışacam nedir senin bu törelerle alıp veremediğin diye :roflol:

öyle dizilerde hep öyle oluyor ya zaten...ailecek oturuyolar...ama gerçekten o evde yaşayıp 2gün karşılaşamayabilirler yaniiiii :))

kızlar buz dizi hangi gün ve kaçta....
hep gece tekrara denk geldim ...ve başlardaki bölümleri izleyememişdim...
o cesurla kız zorla beraber olmuş sanırımakannehir cesur aslında ablasının eşi akannehir :bbo:
neden zorladı adam bu kızı hala neden tehditler ediyor...
birileri bana özet geçebilirmmi??:1ninca:

Şimdi ablası başkasını seviyodu ama Cesur zorla evlendi kızla. Kız da gerdek gecesinden bi gece önce sevdiğiyle beraber oldu, gerdek gecesi de bunu Cesura söyledi. Cesur da öldürücem seni dedi, kız öldü, ama Cesur mu vurdu yoksa kız mı intihar etti orasını göstermediler ama Cesur herkese kendini vurdu dedi.

Törelere göre de efendim böyle bir durumda kızın kızkardeşiyle evlenilirmiş ama Ömür tabi bunu kabul etmeyip Erdemle İstanbul'a geldi evlendi bu olaydan bi sene sonra. Neyse yine gerdek gecesinin ertesi günü Erdem çok önemli toplantı var diye ofise gitti, Ömüre de araba yollicam sana dedi. Hakkaten de araba geldi Ömürü aldı ama şehirdışında bi eve götürdüler. Meğer Cesurun arabasıymış kızı kaçırmış.

Bi de ekran kurmuş ordan Erdemi izliyorlar, Erdem bekliyo toplantı salonunda ama gelen giden yok tabi. Hepsi Cesurun oyunuymuş. Sonra kıza sen bana ihanet ettin şimdi ya benimle beraber olursun ya da kocanı gözünün önünde öldürürüm dedi. Hatta hergüne kocanla açacaksın gözleriniii ama benim tohumlarımı taşıyacksııınnnn nıhahahahaa dedi tam olarak. Ömür de mecbur kabul etti tabii ama sonra işler karıştı tabe.

Lan ben de amma dikkatli izlemişim he...

kaydirigubbakcemile5çok saol valla izlemiş kadar oldumsengözlerimebaksanab çok iyi detaylar yakalamışsın....
vay bee nası pis bi adammış bu cesur :mymeka:
bide sanırım ömüre yakın olmak için iyice eve sızmak için erdemin kızkardeşini
kandırmaya çalışıyor..:1ninca: ömür daha zor durumda kalcak...delikafadulden

Tohumzade Cesur neler etti bu hafta

kuzum az biraz izledim bende ama mühim olayları diyimm...ömür erdeme anlatcam herşeyi kurtulcam dedi...
konuşmak için cesurun yanında aradı erdemi...tabi bu cesur denen:1ninca: tam erdem kızla konuşmaya gelirken kapalı plakalı bi arabayla erdeme çarptırdı...akannehir
neyseki ama bişey olmadı...
bide erdemin kızkardeşini kandırmaya çalışıyor özel olarak sizle görüşebilirmiyiz felan
diye yakınlaşama çabalarında...:mymeka:

Ben yakında bu diizi bırakırım cesur öle ali kıran baş kesen gibi dolaşşın bizim kızda sususun otursun. sanki fakirler onlarda zengin sölesin kocasına oda vurdursun adam tutup :roflol: illa cesurla kız aşık olcak ya böle şeyler olmaz tabii. ama gerçek hayatta kim olsa canına tak eder Çok üzgünüm çoook

Ben Ömür ün Cesur a asik olabilecegini hic düsünemiyorum.Ama eger asik olursa da yuh derim yani.Bu kadar igrenclikte olmaz yani.

cesur nasıl öptü kızı Şeniz Şeniz aynen böyle kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…