Ömre Bedel Fox Tv

ya bu cesur karakterini canlandıran kişi hiççççççççç hoş olmamış..yakışmamış

cesur zaten kötü adam yahu daha ne kötülük yapcak yani artıkvlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

ama cok sacma ya cesur nasıl basrolde olur kotu bırı omurun ablasınıda oldurdu zaten
cesura asık olacagı nerde yazıyor kızlar merak ettım bende bakam

ama cok sacma ya cesur nasıl basrolde olur kotu bırı omurun ablasınıda oldurdu zaten
cesura asık olacagı nerde yazıyor kızlar merak ettım bende bakam

Başroller her zmaan birbirine aşık olurrr kaydirigubbakcemile3 çok büyük şanssızlıktır ki cesur başrol :dilcikar:

ben tam tersini düşünüyorum ömür cesura aşık olmazzz hayatı karardı böyle adama neden aşık olsun ki. cesur a görümce aşık olacak
ben murathanı da bu diziye çok yakıştırdım rolünün hakkını veriyor

acaba cesur söyledimi ömürle birlikte olduğunu ömürün eşi kolyeyi gösterdi ömüre bu sana birşeyi hatırlatıyor mu dedi

ben yanlış mı gördüm ömürün görümcesiyle cesur el elemiydi:1shok: :1shok:

söylemez daha ilk haftadan daha çocuk olcak
ancak çocuktan sonra anlaşılır bazı şeyler

yazık erdem ömür e o kadar aşık ki,ömür elimden düşmüş desede inanır... aldatmaca sadece yoksa 4.bölümde çıkmaz ortaya yani..aylin cesura aşık olcak evet o kesin..ve bu bölümde bişeyler başlıcak gibi geliyor bana..bakalım neler olcak...

erdem bide bu ömurun durgun halınn ablasnn öluyle ilglı oldunu sanıoo ya ne kdrda kötu ya saf duruoo iice: :):)

erdem bide bu ömurun durgun halınn ablasnn öluyle ilglı oldunu sanıoo ya ne kdrda kötu ya saf duruoo iice: :):)

ömürede yazık ama yaa...saklamıcak da ne dicek.erdem sevgilim ben senin hayatını kurtarmak için cesurla birlikte mi oldum dicek...yazık kız ne hale geldi....pislik cesurrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…