Ömre Bedel Fox Tv

ana kaçırdığım bölümler olmuş
anlattıklarınıza göre neyse anlattıklarınızla seyretmiş kadar oldum

Bende çok şaşırdım ama dizinin otobüs duraklarına gazetelere verilen reklemlarına bkarsanız ömürün kocasının hiç bi resimde olmadıgını fotolarda ömürle cesurun ön planda oldugunu görürsünüz kaydirigubbakcemile5

evet fotolarda ikisi var sadece.ama olmaz öyle şey yaa olmasın yani....neyse izleyip görcez bakalım

banada olmaz gıbı gelıyo basrolde oynadıgı dogru olabılır ama ıllakı bırbırlerını sevecegını zannetmıyorum neyse ızleyıp goruruz artık

dizinin hayranıyım ama ömür e de sinir olmaya başladım kitap okurken cesur u düşünüor falan erdem e de üzülmüyorum gözlerini açmalı yanii en iyisini şuan için Cesur yapıyor bana göre ...

aynen kızlar cesurla aşk yaşıcaklar çünkü dizisinin tanıtımında intikamdan doğan aşk filan diyodu gazetede program sayfasında:)

dizinin hayranıyım ama ömür e de sinir olmaya başladım kitap okurken cesur u düşünüor falan erdem e de üzülmüyorum gözlerini açmalı yanii en iyisini şuan için Cesur yapıyor bana göre ...

ömür cesuru düşünmüyor...onun ona tecavüz edişini düşünüyor..böyle bir şey insanın aklından ha deyince çıkmaz ki...

Stockholme sendromu denen bi şey var.... olur mu olur. Ayrıca Cesur'un yaptığını bi adam gerçek hayatta ne kadar yapabilirse Ömür de o oranda aşık olabilir adama.

arkadaşlar erdem gülüyodu farkındaysanız kolyeyi gösterirken 2 kere seyrettimkaçırdığım yerler vardı 2.de farkettim gülümsediğini
kolye olayı bence bayılınca çantandan düştü sanırıma bağlanacak

merak ediyorum bende acaba cesur söyledi mi

bu bölüm daha bi oturdu raylar yerine.. yavaş yavaş ortaya çıkıyor gelecek bölümler.. erdeme çok üzüldüm hatta ağladım,haketmiyo erdem bunları.. ve erdeme ağlarken bi yandan da ömür e ağladım.. kıyamam ben ona,sarılamıyor kocasına,ne zor bir durum.. cesura da kızdım ama sadece ömüre yaptıklarından dolayı değil..ne o öyle sürekli erdemlerin evde,kendi evinden çok orda takılıyor..görgüsüz şeyy.. aylin sırılsıklam aşık cesura ama kendine itiraf etmekten korkuyor..sonunda ne biçim öpüştüler yaa,teyzemle bekliyoruz ha öpüştüler ha öpüşcekler.. ama tam cesurluk bir hamleydi.. ve aylinin saçlarını toplarken gösterilmesinden belliydi o saçların açılcağı..ama çok güzel oldu..bu bölüm beni en çok tatmin eden bölümdü..

Enaam noldu be? Aylinle Cesur öpüştü mü??
Haydaaa, kaçırmışım ben sonunu.
Hmmm... Ömür şimdi Cesura aşık olabilir işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…