Ömrüm beklemekle geçti, geçiyor...

niyal

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2009
619
10
298
Şanlıurfa
kocamla çıkma aşamamızda, nişanlıyken ve şimdi ewliyken sürekli arkadaşları, işi, yemekleri ve toplantıları var. ve ben hep bekliyorum:( kendisi birgün spora geç gidipte altıbucukta geldiğimde şansa eşim erken gelmiş. bana çok kızdı.
(umarım olmuştur:)

Son düzenleme:
bide suan erkek erkeke yemek sohbette ya erkekliine yediremio erken kalksa kılbık diolar die en son benimki kalkıo:( telefonuma bile bakmıoooooooooooo ya basıma bişi gelse Allah korusun:((:20::20:

ben hiç bişey anlamadım.
sizi tanıyan birine anlatır gibi yazmışsınız ama biz sizi hiç bilmiyoruz aslında bunu unutmuşsunuz

okuduklarımdan anlayabildiğim kadarı ile eşiniz zorunluluktan dolayı dışardaymış. e bekleyeceksiniz tabi ki keyfi bir durum yoksa sürekli sorun edilmemeli bence.
ben üniversite hayatımız boyunca da bekledim eşimi hep, hala da bekliyorum işinden dolayı mecburuz buna. 6 yıl oldu,daha da kaç sene bekleyeceğim allah bilir. ama onu beklemek bile bir onur benim için. bence kendinize biraz sosyal çevre değişikliği yapıp, biraz da hobi edinirseniz, kitap okumak film seyretmek vb... zaman daha rahat geçecektir sizin için.

Son düzenleme:
bu da sitede gelenek oldu galiba..
birisi bir yorum yapınca arkası geliyor maşallah. iyiki bi uyarılmış arkadaş yani..
okurken ben de rahatsız oldum hatta içimden geçirdim yazılarının anlaşılması zor bi halde olduğunu bilsin,uyarayım diye fakat zaten uyarılmış olduğunu görünce vazgeçtim ama alt alta dalga geçmeye varana kadar yorumlar olmuş..

konuya gelince arkadaşlarıyla görüşmesinde bi sakınca oldduğunu düşünmüyorum da sırf ona kılıbık diyecekler diye senin telefonlarına cevap vermemesi çok garibime gitti açıkçası.
yarın öbür gün arkadaşları kılıbık demesin diye daha neler yapabilir.. bilemiyorum..:97:

canım eşinin telefonuna bakmaması sinir bozucu hakkaten haklısın. ama dediği de doğru, madem yeni bi şehirdesin çevre edin. sen de arkadaşlarınla buluş. geç git eve. bak zaten sen geç kalınca ben seni bekliyorum nerdesin demiş. e sen de bir iki geç git arkadaşlar bırakmıyo napim falan de. o zaman diyecek ki sen evli barklı kadınsın, eve erken gel. sen de dersin o zaman sen de benim kocamsın.eve erken gel, özlüyorum senle vakit geçirmek istiyorum.. iş nedeniyle değilse, eğlenmek içinse biraz azaltsın eviyle ilgilensin. işi içinse o başka, ona bişey diyemeyiz tabi anlayışlı olman lazım mecburen.. yine de dediğim gibi, telefon konusunda da toplantının ortasındaysa bakamaz tabi, ama sohbetteyse bakabilir..

Son düzenleme:
bu da sitede gelenek oldu galiba..
birisi bir yorum yapınca arkası geliyor maşallah. iyiki bi uyarılmış arkadaş yani..
okurken ben de rahatsız oldum hatta içimden geçirdim yazılarının anlaşılması zor bi halde olduğunu bilsin,uyarayım diye fakat zaten uyarılmış olduğunu görünce vazgeçtim ama alt alta dalga geçmeye varana kadar yorumlar olmuş..

konuya gelince arkadaşlarıyla görüşmesinde bi sakınca oldduğunu düşünmüyorum da sırf ona kılıbık diyecekler diye senin telefonlarına cevap vermemesi çok garibime gitti açıkçası.
yarın öbür gün arkadaşları kılıbık demesin diye daha neler yapabilir.. bilemiyorum..:97:

doğru demişsin ve ben şuan görüyorum bu yazıma yorumları. açıkçası kırıcı olmuş arkadaşsız falan? beni tanımadan nasıl bana bunu söyleme gereği bulabiliyorki biri kesinlikle kendisinden biliyordur değil mi arkadaş? neyse

buarada ben resmi gazetede yazı çıkarmıyorum o kadar dikkat etmem gerektiğini bilmiyordum. kesinlikle konuştuğum gibi yazdığımdan kaynaklanıyor bilinçli değil e tabi siz nerden bileceksiniz çünkü forumda çok yeniyim. ancak bundan sonra daha dikkatli olacağım:)

Ayrıca beğendim kelimesine beyendim yazanlarıda uyaralım bundan böyle.. madem Türkçe düzgün konuşulup yazılacak bu yolda bende varım...
:51:

Son düzenleme:
kocamla çıkma aşamamızda, nişanlıyken ve şimdi ewliyken sürekli arkadaşları, işi, yemekleri ve toplantıları var. ve ben hep bekliyorum:( kendisi birgün spora geç gidipte altıbucukta geldiğimde şansa eşim erken gelmiş. bana çok kızdı.
(umarım olmuştur:)

Sizin arkadaslariniz yok mu
Ayna olun ona aynisini yapin
Bazi insanlarin empati yetenegi gelismemis esiniz size spordan gec geliyorsunuz diye kizmis buna da kizacaktir
Yangina koruk degil bu ayna olma aynisini yasasin
Sonra
İste ben de bunu hissediyorum diyebilirsiniz:96:

Back
X