- 18 Nisan 2015
- 2.248
- 6.064
- 358
- Konu Sahibi Liona Esposito
hep aynı şeyi söylemek geliyor içimden böyle konularda. sizin öncelikle kendinize değer vermeniz lazım. böyle bir şeyi hak ediyor musunuz gerçekten? böyle ilgisiz kalmaktansa yalnızlık daha iyidir. en azından "sevgilim var ama yok gibi de, araması lazım ama aramadı" diye düşünmez insan. kafası rahat olur. dert etmez. hem belki kangren olmuş bu ilişki biterse hayatınıza yeni biri girecek ve size beklediğiniz şeyleri yaşatacak. mutlu edecek. elinde çiçeklerle gelecek. bilemiyorum mutsuzluğa mahkum etmeyin kendinizi lütfen. acabalarla evlenmeyin. nişanlıyken heyecan yoksa, evlendikten 3-5 sene sonra hiç kalmaz ki.
ayrıca gelecek kaygılarınızdan bahsetmişsiniz. kendinizi işe yaramaz hissetmeyin lütfen. elinizden geleni yaptığınıza inanıyorum ama böyle bir ülkede yaşıyoruz ne yazık ki. hiç kimse hak ettiğine ulaşamıyor. umutsuzluğa kapılmayın lütfen. bir yerden bir kapı açılacaktır muhakkak. böyle sıkıntılı bir süreçteyken elinizden tutup sizi depresif halinizden kurtaran bir insan olmalı yanınızda. bir de o aşağı çekmemeli. nacizane fikirlerim bunlar. umarım hayatınız yoluna girer.
ayrıca gelecek kaygılarınızdan bahsetmişsiniz. kendinizi işe yaramaz hissetmeyin lütfen. elinizden geleni yaptığınıza inanıyorum ama böyle bir ülkede yaşıyoruz ne yazık ki. hiç kimse hak ettiğine ulaşamıyor. umutsuzluğa kapılmayın lütfen. bir yerden bir kapı açılacaktır muhakkak. böyle sıkıntılı bir süreçteyken elinizden tutup sizi depresif halinizden kurtaran bir insan olmalı yanınızda. bir de o aşağı çekmemeli. nacizane fikirlerim bunlar. umarım hayatınız yoluna girer.