- 30 Ocak 2013
- 29.427
- 43.923
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konuşmuştuk daha önce başka gidecek yerim yok diyorsun mecbur cekiceksin bi tavsiye de veremiycem ama hala kurtulmak istiyosan mümkündür bence çekmek zorunda da degilsinCanımmmm sağol. beni çok üzüyor hem de çok.
Grip olduklarında bile pofpoflanmayi beklerler kadincagiza nasıl muamele etmiş . Sen bir an önce kafanda topla kendini ve iyilestir senin senden başka doktorun yok.En ufak hastalığa dair şikayet ettiğinde sana dediği kelimeleri noktasına kadar ona söyle. Apışıp kalır. Bi süre kardeşin de ve ya annende kal en azından kendini toplaman için . Sensizlik neymiş nasıl olurmuş azıcık yaşat.Kızlar bazı sağlık problemleri yaşıyorum ve devlet hastahanesinde küçük bir operasyon geçirdim ve tekrarlamalıyız işlemi dendi.ben de eşime 200-300 neyse ver özele gideyim dedim.eşim para vermemek için bin dereden su getirdi ve üstüne demez mi ölümden korkma, Allah seni sınıyor, bana karşı çıkıp, işlerime karıştığın için(bana defalarca şiddet gösteren ve kötü sözler söyleyen biri olduğu halde) zeytinyağı misali üste çıkıp hastalığımdan nemalanıyor.vallahi şaşırıp kaldım nasıl bir insanla evliyim.bir yandan hastalık bir yandan sözleri beni bıktırdı artık. Çok üzgünüm![]()
Ay böyle adamlar ölsün ya..İnsanlık ziyanı hepsi.
Bir de lafa bak; "Allah seni sınıyo bana karşı çıktığın için" pardon da sen kimsin?
Bu adamları bu hale anneleri mi getiriyo,eşleri mi getiriyo yoksa mayaları mı bozuk kestiremiyorum..
Kedinin bacağını baştan ayırmak diye bir deyim var.En başından şu adamları bu kadar adam yerine koymayın karakter sağlam olmayınca ortaya böyle ziyan zebil durum cıkıyo..
Sözleriniz az bile onu anlatmaya yetmiyor.yaşayan bilir böyle biriyle...Sen geber ben gebermiyim de ne mal adamlar var parayı mutlaka bul özelde ol iyiles ve su odundan kurtul
Onda din, iman kalmamış varsa yoksa para para.pes ! firavunun başı ağrımamış hiç. öyle der büyüklerimiz . eşiniz anlarsa artık...
Bir de görseniz benden 10 yaş büyük ve asla gören bizi yakıştırmaz.arkamızdan herkes bu kız bu adamla nasıl evlenmiş der senelerdir.buna rağmen ben elimden geldiğince bu kadar kötü davranışlarına rağmen sevgi ve ilgi gösteririm.Bir hayat arkadaşı bunu deyince insanın içinde ne sevgi nede saygı kalır , kendisininde hastalana bileceğini söyleyin kendini kaf dağında görmesin , eşinde amma kibirliymş
Sağolun fakat ben ailemin yanında altı ay kaldım ama anladım ki çocuklarım o evde ziyan olacak.yaşadıklarımı bilseniz dönmeyin babaevine dersiniz zaten.o yüzden boşanmam çok zor çocuklar bu kadar küçükken.okula başladıklarında çalışmayı planlıyorum yarım gün de olsa.Şeref magduru bir canlı..
Sorumsuz,anlayışsız bi ailen..
İki küçük melek...
Ve can güvenliği olmayan sen.!
İki çocukla bosanamazsin diye hüküm veren sözde aile büyüklerini dinleme ve bosan sen onların kizisin madem iki yaşında da kırk yaşında da olsan sorumluluğunu alacaklar..Zor gelmiştir iki tabak fazladan koymak,yada elalemin kölesi olmuşlardır aman ne derler diye..Öyle ana babaya da yazıklar olsun..
Ciddiyim al çocuklarını git baba evine.kovsanizda sovsenizde gitmiyorum.Bu hayat benim de.Bana bisey olunca mi analiginizi babaliginizi hatırlayacaksınız de..Sana hak verirler yada vermezler umrunda olmasın..Alışmak zorundalar..
Sonra iyi kötü ayaklarının üzerinde durmaya çalış...Belli ki seni senden başka dusunen yok..Bencil ol,asi ol,kararlı ol..Adamliktan nasibini alamamış,gücü sana yeten o ş.....le aynı havayı soluma.!!
İstersen başarabilirsin..Kendin için,evlatların için..
Allah şifa versin..Umarim doğru yolu bulup tum zorluklara ragmen o yolda yuruyebilirsin ve çok mutlu olursun..
Karşımda kendi kusurlarını zerre kadar görmeyen biri var.şiddet ve kötü sözleri yaşatır sebebi benim ona cevap vermem olur yoksa o bir melektir aslında.eski konularıma bakarsanız beni anlarsınırız daha da iyi.
Bu arada artık nasıl davranacağım konusunda çok şaşkınım.tavır, surat yapsam o da aynısını yapıyor haklı olsam da.baktım olmuyor son bıçak çekmesinden sonra herşeye rağmen tatlı dille, güler yüzle yaklaşmaya devam ettim.anlatıyorum bana vurma diye bana bi şey olursa çocuklarla ortada kalırsın diye ama sonunda bu lafları duyuyorum.
Tamam yasadiklariniz kolay degil ama siz izin veriyorsunuz bunlara ? Hersey sizin elinizde.. neden sikayet etmiyorsunuz ? Neyi bekliyorsunuz ? Hadi kendinizi dusunmuyorsunuz peki cocuklariniz ? Yazik gunah yapmayin bu eziyeti kendinize..Karşımda kendi kusurlarını zerre kadar görmeyen biri var.şiddet ve kötü sözleri yaşatır sebebi benim ona cevap vermem olur yoksa o bir melektir aslında.eski konularıma bakarsanız beni anlarsınırız daha da iyi.
Bu arada artık nasıl davranacağım konusunda çok şaşkınım.tavır, surat yapsam o da aynısını yapıyor haklı olsam da.baktım olmuyor son bıçak çekmesinden sonra herşeye rağmen tatlı dille, güler yüzle yaklaşmaya devam ettim.anlatıyorum bana vurma diye bana bi şey olursa çocuklarla ortada kalırsın diye ama sonunda bu lafları duyuyorum.
Şikayet ettim darp raporu alıp ve şu anda para cezasına çarptırıldı.ama hala aynı.Tamam yasadiklariniz kolay degil ama siz izin veriyorsunuz bunlara ? Hersey sizin elinizde.. neden sikayet etmiyorsunuz ? Neyi bekliyorsunuz ? Hadi kendinizi dusunmuyorsunuz peki cocuklariniz ? Yazik gunah yapmayin bu eziyeti kendinize..