allah kızınıza sağlıklı uzun ömürler versin,size katılıyorum ve hiç bir kelime,hiç bir cümle o anı tarif etmeye yetmez...çok denedim,yeteri kadar güçlü kelimeler bulamadığımı düşünerek vazgeçtim....Kızımı kucağıma almam ondan değerli bi şey yok dünyalara bedel hele o kokusunu içime çekipte ilk emzirişim dünyada eşi benzeri olmayan bi duygu
saol cnm aynen evlat bambaşka bişey hiçbişey yerini tutamazallah kızınıza sağlıklı uzun ömürler versin,size katılıyorum ve hiç bir kelime,hiç bir cümle o anı tarif etmeye yetmez...çok denedim,yeteri kadar güçlü kelimeler bulamadığımı düşünerek vazgeçtim....
(bu arada not:nick'inizin altındaki cümleye katılıyorum....)
çok güzel bi duygu yaa rabbim isteyen herkese nasip etsingenç çift ikinci bebeklerin yollarını 9 ay gözledikten sonra doğum, alametlerini vermeye başlamıştır.ilkinden farklı olacağını hisseden genç kadın durumu eşine önceleri bildirmez.banyoya girer,yıkanıp abdest alır.çıktıktan sonra mesajla tüm sevdiklerinde hellaleşir ve doğum vaktinin geldiğini yazar.kendine bir dua okuyup oğluna sıkıca sarılır onu öper ve ne kadar sevdiğini söyler.sonra eşine döner ve:'kalk hadi,ben hazırım.'der.çantasını eline aldığında kayınvalidesine dönüp elini öper ve sakince onunla da helalleşip oğluna çok iyi bakmasını emreder.genç adam heyecan ve telaştan acele ederken,genç kadın oldukça sakin davranıp asıl sancılara daha zaman olduğunu,telaş etmemesi gerektiğini söyler.deli gibi yağmur yağmaktadır o gece ve arabalar tespih misali yola dizilmiş hareket etmemeye yeminlidir...genç kadın elini eşinin bacağına koyar ve çok ciddi bir ses ile:'oğlumuza iyi bak tamam mı,doğumda herhangi birşey olursa,o üniversiteye başlayana kadar evlenmeni yasaklıyorum,sonrasına karışmam için rahat olsun...'der.genç adam duyduklarına inanamayarak:'sen ne diyorsun ya?niye böyle düşünüyorsun?herşey yolunda gidecek,at o düşünceleri kafandan...hakkımda senden sonrası için de fikir yürütme bir daha,kırıyorsun beni...'der.adım adım ileryen trafikte genç kadının sancıları başlar ve vaktinde hastaneye yetişirler.
doğum komplikeli olur ve 10.5saatin sonunda dr.lar genç kadını sezeryana alırlar.bitkinliğinden midir,yoksa yapılan bir yanlıştan mıdır bilinmez,ve bundan sonra da daima sır kalacak bir andır o,ama genç kadının kalbi durur.4dakikalığına genç kadın ölür.kalp masajı fayda etmez elektroşoka başvurulur.genç kadın ve bebek kurtarılır,fakat kendine geldiğinde göğüsünde müthiş bir ağırı ile uyanır.karşısında ilk gördüğü şey,sandalyede oturup kendisine gülümseyen bir hemşire bulur.hemşire dr. çağırır.doktorun gelmesinden kısa bir süre sonra genç eşini görür.durum ikisine izah edildikten sonra doktor her ikisine geçmiş olsun dileklerinde bulunup yoğun bakımdan çıkabileceğini söyler genç kadının.genç adam eşinin başını sever,eğilir:'çok çirkin bir kızımız oldu,tümüyle bana benziyor.'der.ikisi gülümseyip bir müddet susarlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?