Ömrümün en kıymetli anıydı dediğiniz an....

10 nisan 2010 cumartesi günü saat öğlen 13:00 gibi
bilecik devlet hastanesinde hamile olduğumu öğrendiğim ann
anlatamam bilmiyorum belki tekrar yaşayamam
belki daha güzel anlar bekliyo beni
hala geceleri rüyama gelir önce kahkaha atarım
sonra karanlık alır onu kucağımdan çıldırırım
23 mayıs 2010 doktor kontrolünde bebeğimi kaybettiğimi öğrendiğim an

Hayatimda benim icin en kiymetli ve ozel an :

ilk Namaza basladigim an; Rabbim karsimda ben onun huzurunda kalbim yerinden cikacak gibi atiyor,o heyecani asla unutamam..Ve tabiki Rabbimin bana verdigi 3 biricik evladimin dogduklari an benim icin anlatilmayacak kadar guzel anlardi..Agladim ve sarildim,kokladim onlari ...

'Bana bak!' dedi genç adam karşısında duran eşine.genç kadın başını kaldırdı,dipsiz kuyu kadar koyu kahve gözlerinden öfke okunuyordu,ağlamamak için kendini tuttuğundan dolayı çakmak çakmaktı bakışları.bir deli parıltı içinde alacalanmış sevgiyi de okuyabiliyordu genç adam gözlerinde ama...kırık ve kısık bir sesle ve nefesindeki öfkeyi belli edercesine genç kadın sonsuzluğa uzanan o çığlılık çığlığa bağıran sessizliği deldi:'gitmemi engellemezsen biter,ama ne yaparsan yap sevgimi alamazsın...' genç adam eşine baktı, ama acıyla, ama çaresizce 'Gidersen herşey biter,zor değildir ölümü seçmek...'dedi. Çekingen bir adımla genç kadın eşine yaklaştı ve başını onun omzuna koydu...İlk büyük tartışmanın üzerinden yıllar geçti, ama barıştıktan sonraki o huzur içindeki sessizliği onca zaman içinde hiç unutamadım.

kabeyi gördüğüm ilk an...
sanki yeryüzünde kimsecikler kalmamıştı ve ben kabeye doğru sürükleniyordum.sanki yıllarca özlemini çektiğim adını bir türlü koyamadğım bir yer vardıda o yerde orasıydı... yeryüzü ayaklarımın altından kayıp gidiyordu.gerçektende muhteşem bir andı imkanı olan herkese tavsiye ederim.insanı kendine çeken acayip bir enerjisi var oranın.zaten yeryüzünde manyetik alanın en fazla olduğu mekan orasıymış.

benim için en kıymetlii an sözlümle arabada giderken birden arabayı durdurup beni senden başka hiç kimse mutlu etmiyo demesi.. çamlıkta yürürken tabi ben topuklu ayakabbyla yürüyemiyodum:) hiç beklemediğim anda beni çamlğn sonuna kadar kucağında taşıması::):)
ve şuan trafk kazası yüzünden cezaevinde onu ilk görmeye gittiğim an asla unutmuycam değişkti hem onu görme mutluluğu hemonu orda bırakp dönme hüznü ikisi biarada

peygamber efendımızı ruyamda gormustum o gun benım ıcın cok kıymetlıydı onun dısında hıc guzel ozel bı anım olmadı

sevgiyle hüzün bir arada yoğrulmuş sizde....geçmiş olsun bu arada...

365 gun bakamicagim gozlerinin icine baktigim donup donup tekrar sarildigim o anlar... seni seviyorum bile diyemiyoruz.. Bogazimiza biseyler dugumlenio.. Gozlerimiz doluo ikimizinde.. aglamadan uzaklasiyoruz ya da agladigimizi gostermeden...
Keske zaman dursa o an kollarinda kalsam..

hep böyle güzel konularıda flocke açıyo tebrikler canımm
yaşadığımız her anın kıymetli olduğunu düşünüyorum ben,özelliklede sağlıklı olduğum her an çok değerli

ayy bu aralar çok duygusalımdır ben ama yaşadığın anları öyle güzel anlatmışsınki ağlattın beni
allah sabır versin mekanı cennet olsun hayat bi sınav ve en zoruda ölüm

bir kadin icin en kiymetli ani cocugunu ilk kucagina aldigi andir sanirim...
onu da daha yasamadigim ama annemin ailemin varligini hissettigim her an kiymetli benim icin...

annemin hayatımda olduğu süreç ömrümün en değerli anıydı

Ömrümün en kıymetli anı ! Hakan abimin öldüğünde ailemin hala yaşıyor olması, annnemizin babamızın bizi küçük yaşta yetim öküz bırakmadığını anladığım, eşiminde zamansız gitmememsini dilediğim andı ;( Yavrularının herşeyden habersiz oynadığı, yetim kaldığı, bir kadının 26 yaşında dul kaldığının acısıydı unutamadığım ve asla unutamayacağım an.Koca bir yiğidin ölüm karşısındaki acizliği, yaşın, anın hiç bir şeyin önemi olmadığı andı.

Hem en kıymetliydi hem de en acı doluydu !

allah yardımcıları olsun...

kesinlikle katılıyorum, çok acaip bir şekilde kendisine çekiyor insanı. önceden resimlerini görürdüm fazla bir anlam ifade etmezdi benim için :78:. Ama şimdi keşke evimden bir yol olsada her gün gitsem diyorum ve acaip özlüyorum :96:. Allah nasip ederse tekrar gitmek istiyorum. manen deşarj olup ruhumu yenilemek için :97:. bu arada çok dindar bir insan değilimdir yanlış anlaşılmasın ancak oraya gidenler beni anlar nirvana derler ya öyle bir yer işte, hayatta hep istediğin, en çok arzuladığın şeye ulaşmak gibi bir duygu anlatamam

Son düzenleme:

bu anlattıklarınız beni çok etkiledi
Allah inşallah kucağınıza sağlıkla bir bebek almayı nasip eder...

Hayatimin en güzel anilarindan bir kac tanesi:
-diplomami aldigim gündü, artik dishekimiydim. O kadar ders ve o kadar profesörlerden sonra hayat basliyordu artik....
- annem ve babam ilk is yerimi gördükleri an, kapinin kilidini heyecandan acamamistim, babamda arkamda sinirli bir halde: yavas, yavas dedigini hic unutmayacagim.
- esimin evlendigimiz gece hüngür hüngür aglamasini hic unutamiyorum, bende ona sarilip aglamistim
( niye agladik hala bilmiyoruz, herhalde ikimizde korkmustuk biraz bu yeni gelecekten ve evlilikten )sonrada cok gülmüstük arkasindan.
Ama bu hepsinin icinden babamin isyerimi görüp benimle gurur duymasini resmen yüzünden okudugum an, en mutlu oldugum andir hayatimda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…