İftar menüm
Tarhana çorbası
Salata
2 tane Peynir dolgulu biber
1 tane kemalpaşa

Sahur ve iftar menüm toplamda bu şekilde

Eklentiler

• Screenshot_20200426-220545_Chrome.webp
    Screenshot_20200426-220545_Chrome.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 68
Bana hiç bildirim gelmedi yaa bi sürü yazmışsınız ben de iftarda yarim kase ezogelin içtim 5 köfte yedim ekmek hiç yemedim birazdan Leslie yapcam çok niyetlendim bakalım inşallah caymam

Bu bildirim neden gelmiyor. Ben aklıma geldikçe giriyorum o şekilde görüyorum yazılanları

Bana hiç bildirim gelmedi yaa bi sürü yazmışsınız ben de iftarda yarim kase ezogelin içtim 5 köfte yedim ekmek hiç yemedim birazdan Leslie yapcam çok niyetlendim bakalım inşallah caymam
Kızlar leslie ne ? YouTubede bir kadın var hareket falan yapıyor onu mu yapıyorsunuz ?

Merhabalar bende kilo vermek istiyorum şuan pek başlayamadım diyete ama :) şuan 59.5 kiloyum hedef 56 :)
Merhabalar
Benim gibi verecek kilonuz azmış.inş bu sefer başarırız.Ben de baya azmettim korona bi işe yarasın bari hazır evdeyken ev yemekleriyle kilo vermek çok daha kolay

Kızlar leslie ne ? YouTubede bir kadın var hareket falan yapıyor onu mu yapıyorsunuz ?
Evet canım Leslie walk at home yaz YouTube a çıkıyor ben çok seviyorum hani böyle yatmalı kalkmalı hareketleri yok hepsi ayakta yapılıyor tam benlik ☺️

Bugunku iftarim: 1 kase mercimek corbasi, avuc ici kadar pide, 2 adet kofte 4 catal makarna ve salata.. 4km yuruyus...bol bol su iciyorum

Back
X