- 4 Aralık 2012
- 2.995
- 4.437
- 333
- 39
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Fuckbuddy de olabilir.Adam acikca benimle gelecwk hayal etme demis.
Ayrica niye her yerden takip.ediyorusnuz ben olsam bunalirdim acikcasi.
O adamla sadece takilirisniz gelecek olmaz
Dün erkek arkadaşimla konusurken ben bekar mutluyum ömur boyu evlenmicem dedi bozuldum.Bi de eger evlenirse ailesiyle yaşamak istiyomuş.Bi evin tek ogluymuş.Dün yanyanayken telefonu hep elindeyken benimde telefonum hep onun telefonundaydi.Bana biz zaten olmayiz senle.Sen fesatsin guvenmiyosun bana dedi.Uzun zamandir birlikteyiz.Ben onu aşiri kontrol altinda tutmaya calisiyorum.Faceden whapsapdan hep takip ediyorum.Onun bu sozlerine bozuldum hemde cok.
adam daha ne desin yani seninle egleniyoo direk engelle gitsinnDün erkek arkadaşimla konusurken ben bekar mutluyum ömur boyu evlenmicem dedi bozuldum.Bi de eger evlenirse ailesiyle yaşamak istiyomuş.Bi evin tek ogluymuş.Dün yanyanayken telefonu hep elindeyken benimde telefonum hep onun telefonundaydi.Bana biz zaten olmayiz senle.Sen fesatsin guvenmiyosun bana dedi.Uzun zamandir birlikteyiz.Ben onu aşiri kontrol altinda tutmaya calisiyorum.Faceden whapsapdan hep takip ediyorum.Onun bu sozlerine bozuldum hemde cok.
Ayrilirsam uzulurum.İkimizde 25yasindayizNeden kendini bukadar degersiz duruma dusuruyorsunki kac yasindasin en fazla 21dir evlilik konusmak icin daha erken ondan boyle tutarsizsiniz bi evlenicem bi evlenmicem daha is kurcak dukkan acicak buyuk ev alcak yada ailesyle oturcak havada kalmis cumleler bunlar ya sende ona ayni tavirla yaklas ki psikolojin saglamsa yap bunu bence degil sende oyna onla deger verme onu uzucekmiyim die dusunmeden yorumlar yap ilerisi icin sadece kendinle ilgili hayllerinden bahset icinde o olmasin yada ayril gitsin en kolayi bi iki aglarson sonra gecer
Bir bucuk yildir yaklasikBi arkadaşımın erkek arkadaşı da böyleydi aynı
Evlilikten korkan bi erkek ti daha henüz olgunlaşmamış kendine güveni yoktu, ve ailesiyle kızı tanıştırmak istemedi,
Çok uzun sürmedi zaten tartışmalar tartışmalar.
Zamanla koptu gitti,
Bence kendini düşün seni seven gerçekten değer veren birisi bunları söyleyemez.
Ne kadar zamandır berabersiniz?
EVLENMEBENCE EN İYİSİ BEKARLIKDün erkek arkadaşimla konusurken ben bekar mutluyum ömur boyu evlenmicem dedi bozuldum.Bi de eger evlenirse ailesiyle yaşamak istiyomuş.Bi evin tek ogluymuş.Dün yanyanayken telefonu hep elindeyken benimde telefonum hep onun telefonundaydi.Bana biz zaten olmayiz senle.Sen fesatsin guvenmiyosun bana dedi.Uzun zamandir birlikteyiz.Ben onu aşiri kontrol altinda tutmaya calisiyorum.Faceden whapsapdan hep takip ediyorum.Onun bu sozlerine bozuldum hemde cok.
Ayrilirsam uzulurum.İkimizde 25yasindayiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?