Ömür boyu evlenmemek?

hem adamı yakın markaja alıyorsun hem rahatsız olduğunda bozuluyorsun. bence kendine çeki düzen vermezsen o evlenir yuva kurar sen bir ömür boyu yalnız kalırsın.

Neden aşırı kontrol altında tutuyosunuz ki sizi de istemiyormuş ne bekliyosunuz daha ayrılmaktan başka. Ailesi ile yaşayacakmış evlenseniz bile ailesi ile anlaşamazsınız bir süre sonrada boşanırsınız. Bence şimdiden bitirin ve kaçın.

Bi arkadaşımın erkek arkadaşı da böyleydi aynı
Evlilikten korkan bi erkek ti daha henüz olgunlaşmamış kendine güveni yoktu, ve ailesiyle kızı tanıştırmak istemedi,
Çok uzun sürmedi zaten tartışmalar tartışmalar.
Zamanla koptu gitti,
Bence kendini düşün seni seven gerçekten değer veren birisi bunları söyleyemez.
Ne kadar zamandır berabersiniz?

yemin ederim senden de şu evlilik muhabbetinden gına geldi ADAM SENİNLE BİR GELECEK İSTEMİYOR BUNU GÖREMİYOR MUSUN?

Uzun zaman dediğin sadece 1 yıl..
Evlenmek gözüyle ona bakıyorsan, devam etme fakat sende karşındaki gibi sadece takılmak istiyorsan devam et.
İleride daha çok bağlanırsan suçlusu o olmayacak ama çünkü o niyetini zaten açık açık belirtmiş.

adam daha ne desin yani seninle egleniyoo direk engelle gitsinn

adam kendi fikrini söylemiş

uymuyorsa ayrılacaksınız

herkesin kendi hayatı kendi kararı

en başından bu fikrini söylemiyor muydu da uzun süre çıktıktan sonra söyledi?

eğer fikri değiştiyse sizle evlenmeyi düşünmüyordur ayrılınca başka biriyle tanışır evlilik meraklısı olur çevrede böyle erkek çok

Neden kendini bukadar degersiz duruma dusuruyorsunki kac yasindasin en fazla 21dir evlilik konusmak icin daha erken ondan boyle tutarsizsiniz bi evlenicem bi evlenmicem daha is kurcak dukkan acicak buyuk ev alcak yada ailesyle oturcak havada kalmis cumleler bunlar ya sende ona ayni tavirla yaklas ki psikolojin saglamsa yap bunu bence degil sende oyna onla deger verme onu uzucekmiyim die dusunmeden yorumlar yap ilerisi icin sadece kendinle ilgili hayllerinden bahset icinde o olmasin yada ayril gitsin en kolayi bi iki aglarson sonra gecer

valla açık konuşayım ben sadece öylesine görüştüğüm insanlara " ne? evlilik mi! yok daha neler. daha ben parmak kadar çocuğum. hiç uğraşamam nişandı , kınaydı , düğündü. düşününce fenalık geçiriyorum" derdim. eşimle ise tanışma ve nikah arası 5 aydı. aşık olunca düğün de kına da ve hatta nişan da harika geldi gözüme

tecrübem dahilinde diyebilirim ki seninle sadece zaman geçiriyor.. sevgi,aşk? bence yok..

Ayrilirsam uzulurum.İkimizde 25yasindayiz

Bir bucuk yildir yaklasik

EVLENMEBENCE EN İYİSİ BEKARLIK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…