- 25 Mart 2017
- 222
- 50
- 98
- 34
Evet yıpranıyorum yıpranıncada yıpratıyorum kv sinirleniyorm eşimden alıyorum hıncımıBak bana kızma ama ben eşine hiç hak veremiyorum. Tamam annesi ama böyle bu şekilde hiçbir zaman yok alamazsınız.
Sadece olan sana olur.
Yıpranan üzülen sen olursun.
Bu durumda haklı görünen sensin ve eşinin kesinlikle senin yanında olup, seni savunması gerekir
En güzeli doğru söylüyosunnBöylesi için ne yapsan yaramazsın her durumda kötü gelin olursun. o yüzden umrumda olmasın surat assın kendi kendini yesin.
Görmedim canımm:))Kaynanaya yaranıldığını nerde gördün bacım sen :)
Benimki çok fonksiyonlu ama :) kaynana ama kendini eltim sanıyor:)) iki türlü çekiyorum benYa hepimiz nerdeyse kaynana adayıyız yada kaynanayız hiç düşündünüzmü birgün biride beni böyle yerecek nefret edecek kızacak
Kimse ben böyle olmam demesin eminim kaynanalarınızda ben böyle olmam demiştir:)))))
Haklısınız bunu bende düşündüm ama bizler böyle düşünen haset fesat insanlar değiliz sidik yarıştırmak nedir araya fitne fesat yalan dolan girince böyle oluyor iyilerde karalaniyor ben o şekil bir insan olamam ne giymiş ne almış oğlumun parası bunlar insanı soğutan şeylerYa hepimiz nerdeyse kaynana adayıyız yada kaynanayız hiç düşündünüzmü birgün biride beni böyle yerecek nefret edecek kızacak
Kimse ben böyle olmam demesin eminim kaynanalarınızda ben böyle olmam demiştir:)))))
Bende heyecanla eltimi bekliyorum ama en azından 3 yılı varBazen gidesim geliyorda evladıma kıyamıyorum bi kaynana yuzunden yıkma yuvanı dıyorum bi gün bi elti gelsindegörsün
Görmedim canımm:))
Bu nasıl bir yorumdur ya ? Evlendirme programına cıkıp annesiz birini arayalım ozaman? Kavun değil bu koklayıp anlayamıyosun içine girmek lazımmış!! Kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez ordan yorum yapmayın bence!Kaynanadan herkez sıkayetcı zaten annesız bırını bulup ewlenmekte sızın elınızde kımse sızı zorla ewlendırmıyor
Buraya konu acıyosan elestırıye acık olacan olla denı desteklemek zorundanıyım bıde kv dınlesek acaba kadın neler anlatırdı acaba hıc bı zaman hata tek taraflı deıldır ayrıca ewlılık proramınamı cıkman gerekımıyor ıllakı ewlendıgın adamın furumuna bakarsın kaybana bu kadar kötuyse evlenme arkadasım Aten burda yazılanlara bakılırsa herkez melek kaynana seytan bırazda kendınde ara hatayı emınım hatalı cok yönun vardır ama burda yazmıyosundurBu nasıl bir yorumdur ya ? Evlendirme programına cıkıp annesiz birini arayalım ozaman? Kavun değil bu koklayıp anlayamıyosun içine girmek lazımmış!! Kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez ordan yorum yapmayın bence!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?