ömür boyu kv'de suratı mı çekicem :(

Böylesi için ne yapsan yaramazsın her durumda kötü gelin olursun. o yüzden umrumda olmasın surat assın kendi kendini yesin.

Ya hepimiz nerdeyse kaynana adayıyız yada kaynanayız hiç düşündünüzmü birgün biride beni böyle yerecek nefret edecek kızacak
Kimse ben böyle olmam demesin eminim kaynanalarınızda ben böyle olmam demiştir:)))))

Evet yıpranıyorum yıpranıncada yıpratıyorum kv sinirleniyorm eşimden alıyorum hıncımı

Benimki çok fonksiyonlu ama :) kaynana ama kendini eltim sanıyor:)) iki türlü çekiyorum ben

Haklısınız bunu bende düşündüm ama bizler böyle düşünen haset fesat insanlar değiliz sidik yarıştırmak nedir araya fitne fesat yalan dolan girince böyle oluyor iyilerde karalaniyor ben o şekil bir insan olamam ne giymiş ne almış oğlumun parası bunlar insanı soğutan şeyler

Valla bak kaynım nişanlandı. Hemde bnm kayınpederim kızın annesinin öz dayısı. Bni zorla kapattılar. Kıza diyemediler kapan diyee. Nişanda sırtı komple açıktı evde tüm akrabalarn içinde. Kaynanam elli defa dedi merve sen başkaydın kızım bu bizi dinlemez bilr. İöimden oh dedim
Görmedim canımm:))

Kök söktüren bi elti geliyo bnm kaynanam şimdi bana yaptıklarını yapsın bakim yiyo mu

Kv den çok eşin davranışları önemli
Eşin dolduruşa gelmiyor ana kuzusu olmuyorsa istediği kadar surat yapsın
Ama eşin tam tersi annesinden etkilenip sana kötü davranıyorsa sorunun kv değil eşindir konuyu onunla görüşmelisin

Vala sen aman surat asmasin aman eşimle kötü olmiyim diye ona zorunluluktan yaranmak için birşeyler yapıyorsan hiç yapma . Yaranicam derken daha çok ezilir kalırsın . Esinde bu yüzden bosanicaksa kendi bilir , bazen gözü kara olmak gerekiyor . Annesine saygısızlık etmediğin sürece , hergun onla vakit geçirmek , ona gitmek zorunda değilsin . Gelin gelin diye köle arıyorlar , ne meraklılar gelinlerinin yüzlerini hergun görmeye , yoksa bu yine benim dediğim istediğim oldu diye övünmek mi elbette..

Kaynanadan herkez sıkayetcı zaten annesız bırını bulup ewlenmekte sızın elınızde kımse sızı zorla ewlendırmıyor

Niye yaranmaya çalışıyorsunuz ki? Suratı düşerse düşsün ne söylerse söylesin. Göstererek gezin yiyin için giyinin onu kışkırtın surat asarsa karşılık vermeyin laf ederse duymayın eşinize karşı mağduru oynayın bırakın o kendi görsün gerçekleri.Siz kv yüzünden eşinizle kavga etmeyin ve birşey yansıtmayın. Sorun çıkaranın siz olmadığını görsün. Eşinizin gözüne iyi gelin olun ama kv ye karşı mesafeli davranın politik ve rolcü olun kısaca. Başka türlü baş edemezsiniz kv sinir hastası eder evliliğinizi de bozar...

benim kvdede arada olur hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç tınlamam bende şimdi surat yapmıyo fazla tınlanmayacağını biliyo
hiç prim vermeyin suratı asıksa gitmeyin iyi olduğu zaman gidin zamanla anlar yaptığı hatayı
böyle surat yapmasın diye uğraşırsanız yarın öbürgün ağzınızdan çıkan en ufak hatada bağıra bağıra ağlar

Kaynanadan herkez sıkayetcı zaten annesız bırını bulup ewlenmekte sızın elınızde kımse sızı zorla ewlendırmıyor
Bu nasıl bir yorumdur ya ? Evlendirme programına cıkıp annesiz birini arayalım ozaman? Kavun değil bu koklayıp anlayamıyosun içine girmek lazımmış!! Kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez ordan yorum yapmayın bence!

Buraya konu acıyosan elestırıye acık olacan olla denı desteklemek zorundanıyım bıde kv dınlesek acaba kadın neler anlatırdı acaba hıc bı zaman hata tek taraflı deıldır ayrıca ewlılık proramınamı cıkman gerekımıyor ıllakı ewlendıgın adamın furumuna bakarsın kaybana bu kadar kötuyse evlenme arkadasım Aten burda yazılanlara bakılırsa herkez melek kaynana seytan bırazda kendınde ara hatayı emınım hatalı cok yönun vardır ama burda yazmıyosundur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…