ön koltuk meraklısı dişi kuşlar...

yanlış anladın sanırım
zaten islamı savunuyor arkadaş:)

Arkadas gayet mantıklı yazmış...bu tepkiniz neden anlamadım...anormal olan ne...

onun dediklerine ben de katılıyorum zaten ama sonunu iyi okuyun hiç bir inanç yanlış uygulanıyor diye alay edilmeyi haketmez..
''Soran olursa da eee
Allah öldürmezse
öldürmez deriz.
İslam=Akıl''
dediği şeyde islamın suçu ne? +suçu olsa burası dini tartışma yeri mi? :s
bu ne demek oluyor? Buna idi tepkim..

Son düzenleme:
O ön koltuk meraklısı dişi kuşlardan biri bendim...

Kızımın araba koltuğu var.Ama kışın montla falan sığmıyordu.Salak gibi ben de öne geçip onu kucağıma alıp emniyet kemerini öyle takıyordum...

Sizin yazınızı okuyunca kendime geldim:) Yaptığım çok büyük yanlışın zaten farkındaydım ama,bir şey olmaz diyip takıyordum.

Yazdıklarınızı okur okumaz hatamı anladım.Şimdi 5 dk yola bile gidecek olsam arkaya geçiyorum.Doğru olan bu zaten.

SAĞ OLUN GÖRMEZDEN GELDİĞİM BİR ŞEYİ DÜZELTMEME NEDEN OLDUĞUNUZ İÇİN....

Bilincli aileler bilincli cocuklar yetistirir onlarda yarinin yetiskinleri olmayacaklarmi sonucta. Caydirici ceza olamdikca yada bir kaza yasamadikca ( allahim kimselere vermesin ) insanimiz bu konuda isi hep agirdan alicak cani kadar sevdigi cocugu icin cok para deyip 200 liralik koltuk almayacak ama cocuga bisey olsa bazen para gecmeyecek yetmeyecek tedavisi icin . aci tecrube bilincli yapiyor insani ama aci gormeden bilinclenmek en guzeli . hastanelerde brosur dagitilmali bence bol bol tv reklami yapilmali anne cocuk klinikleri acilip cocuk sadece yiyip icen uyuyan bir varlik degil korunup gozetilmeye ve en cok egitime muhtac oldugu vurgulanmali dogurup ta nasil olsa buyur gider diyenlerin gozlerini acmak cocuk buyutmenin ne kadar degerli onemli ve zahmetli bir is oldugunu surekli hatirlatmak gerekli. yurt disinda arabaya bindiniz kontak anhatarindan once kemer takilir aile bebekken koltuga koyar cocuk hep arkada gide rve bununda neden oldugu buyudukce soylenir. yani egitim kucuk yasta basliyor ne derece muhim verilen her bilgi bebegimiz kucukken artik siz dusunun . bu sadece koltuk icin degil her konuda ayni.

Önce okumayı sonra okuduğunuzu anlamayı öğrenin sonra yazdığım cümleyi tekrar okuyun sonra tekrar yorum yazın.
Bu hadsiz üslubunuza o zaman cevap vereceğim.

Sen şaka mısın arkadaşım ?
Bir hanım Allah öldürürse öldürür zaten ön koltukta oturduğu için ölmez demiş.
İşi Allah'a havalet etmiş yani tedbir alsam da ölecek almasam da ölecek demiş kaderinde var ise.
bende İslam=Akıl tedbirimizi almamız gerek dedim.bunu kadercilikle bağdaştırmamak gerek dedim
Okuduğunuzu anlayamıyorsanız saçmasapan yorumlar yazıp benim canımı sıkmayın.
İyice cılkı çıktı forumun ben ne yazmışım kadercilikle olmaz tedbir almak gerke demişim siz çıkmış bana gürlüyorsunuz.
Haddinizi bilin !

Canim senin ne demek istediğin açık ortada ve herkez anladı...sıkma canını boş yere...bu tarz gereksiz yorumlara gülüp gececeksin ))

Bende konu başlığını görünce arabanın koltuğuna sürekli kuş konuyor falan sandım yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…