günaydın hanımlar...evet dün akşamdan beri düşündüm taşındım ve size hak verdim ve bu ilk bilinçli davranışımı gerçekleştirdim bu sabah kızımla arkada oturdum 5 dk kısa yolculuk bıze olsa bundan sonra cok daha dıkkat edıcem... inanmazsınız belki ama içimde yer etmiş bu ''önde çocuğuyla oturan anne çocuğunu sevmiyordur..'' diye ben çocuğumu ki herkez uğruna ölecek kadar çok seviyordur bizim koltuğumuz var ama kızım çok inatçı olduğundan bir gün bile oturmadı benımde arkada oturduğumda mıdem bulanıyor...onde oturuyordum kemerı takıp buolayın cıddıyetıne yenı vardım ....ALLAH korusun benım tepkım bılıncsız annenın cocugunu sevmemesın den yargılanmaktı ben ustume alındım..bırde onde oturan dışı kuş meraklısı...onde çocuğuyla oturan annelere tavsıye dıye bı baslık olsaydı cok daha ıyı olurdu...yoksa gayet duyarlı bır konu ben ve benım gıbı bı cok kısı emınım olayın farkına varmıstır...ben tesekkur ederım kendı adıma da ozur dılıyorum yanlıs anlasıldıgımdan dolayı ...ıyı yazısmalar...
3 yil amerikda yasadim.hamile kalmamla orda dogum yapan arkadaslarinmin hepsi oto koltugu al yoksa hastaneden cikartmiyolar demisdi.cok zor degil bence turkiyedede gayte guzel uygulanabilir bunlar,/gercekden bi arkadas demis araba alan oto koltuguda alir diye cok dogru tr de arabalar dunya para onu alip 100 liralaik oto koltugu alinmamasi cok sacma.
21 aylik oglm var hic one oturmadim dogdu dogali..gercekden cok tehlikeli.cocugunu dusunene herkez almali ,.
günaydın hanımlar...evet dün akşamdan beri düşündüm taşındım ve size hak verdim ve bu ilk bilinçli davranışımı gerçekleştirdim bu sabah kızımla arkada oturdum 5 dk kısa yolculuk bıze olsa bundan sonra cok daha dıkkat edıcem... inanmazsınız belki ama içimde yer etmiş bu ''önde çocuğuyla oturan anne çocuğunu sevmiyordur..'' diye ben çocuğumu ki herkez uğruna ölecek kadar çok seviyordur bizim koltuğumuz var ama kızım çok inatçı olduğundan bir gün bile oturmadı benımde arkada oturduğumda mıdem bulanıyor...onde oturuyordum kemerı takıp buolayın cıddıyetıne yenı vardım ....ALLAH korusun benım tepkım bılıncsız annenın cocugunu sevmemesın den yargılanmaktı ben ustume alındım..bırde onde oturan dışı kuş meraklısı...onde çocuğuyla oturan annelere tavsıye dıye bı baslık olsaydı cok daha ıyı olurdu...yoksa gayet duyarlı bır konu ben ve benım gıbı bı cok kısı emınım olayın farkına varmıstır...ben tesekkur ederım kendı adıma da ozur dılıyorum yanlıs anlasıldıgımdan dolayı ...ıyı yazısmalar...
6 aylık bebek ön koltuğa oturmak falan istemez muhtemelen annesi ön koltuğa oturduğu için onu istiyordur, çocuk doğduktan sonra ön koltuğu unuttum ben. 2 yaşına kadar arabamız vardı ve arka koltukta benimle beraber hep oto koltuğumuzla seyahat etti en kısa mesafede bile, 3 yaşından sonra da emaneten bindiğimiz arabalarda oto koltuğuna oturmaz oldu, bu yüzden otomobille olan seyahatlerde inanılmaz geriliyorum. Şu an da yaşına göre yükseltici ile kemeri bağlı oturması lazım. Ama ön koltukta hiç bir zaman seyahat etmedi bir kaç kez tutturduğunda, kısa mesafe birşey olmaz diye ısrarlara da kulağımı tıkadım 12 yaşına kadar ön koltuk yasak. Kardeşimle bende o yaşa kadar ön koltuğa hiç oturmadık.
Bir de ön koltuğu geçin 3 çocukla maaile motorsikletle seyahat edenleri gördüm.
aynı durumu yaşadım.5 kişi ve kızım 1,5 saatlik bir yolculuk yapacaktık.karşı taraf tek arabayla gidelim dedi ama ben kabul etmedim.koltuk arabaya monte edildi ve bir daha yerinden çıkmadı.sonuç 2 kişi gelmedi,keyifleri bilircimrilik yapmak yerin kendi arabalarıyla gitsinler beni alakadar etmez
kızım olduğu için anne-bebek gruplarına tkılıyorum biraz.bir grup yöneticisi (kim olduğunu açıklayıp rezil edesim bile var) 15 aylık kızıyla ön koltukta giderken radara(evet radara girecek kadar hızlılar) yakalndıklarını,polisin durdurduğunu,ceza yazmasın diye çocuk hasta,acile götürüyoruz şaşkınlıktan buraya oturmuşum falan dediğini,bunun üzerine polisi yolu açtığını yalnız doktor raporu istediğini,kendilerinin de durumu kurtarabilmek adına doktordan bunu rica ettiklerini ve doktorun da kırmadığını övüne övüne gülücükler içinde yazmış.gruptan ayrıldım tabiki:))şu zihniyetteki insanların bana ne faydası dokunur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?