- 14 Şubat 2022
- 245
- 464
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kişiden kişiye fark ediyor demek ki. Ben kayınvalideme sürekli teklif ederim o istemez bazen istese bile eşim sen geç diyorMerhaba kızlar sizinde kayınvalideniz arabada ön koltuğa koşar mı?Nedir bu kaynanalardaki koltuk sevdasi bir ego tatmini mi beni bir aydınlatın lütfen kayınpederimi bile oturtmuyor neden yani öne oturunca ne oluyor merak içindeyim
![]()
Ama böyle diyerek siz de ön koltuğa önem atfetmis oluyorsunuz. Yani size göre de demek ki o şoförün yanına en yakışacak kişi oturmalı ki "gelinim olsa eşime müsaade ederim" diyorsunuz. Mesela benim gelinim de olsa ne eşime laf edeceğim ki, aklıma bile gelmez,alt tarafı koltuk. Kim kaptiysa o otursun.Bizim taraf oyle dedim okuduysaniz evet o yuzden garip geliyor bana ben gelinim olsa ayni durumdaysam esime musade ederim
aha şu anlayişa da... Bunun saygıyla sevgiyle örfle adetle ne alakası var. Resmen gizli ataerkillik.Yani bizdede mesela erkek varken bayan oturmaz annemler ayni durumda olsa babam gecer mesela annem yerine one bana tuhaf geliyor
Neden bir derdim vara yazdınız değilse ? Burası dertleri problemleri tartışmak için varValla benimde degilde oturunca Hürrem sultan zaferi geliyor herhlde![]()
Oturup oturmama meselesi değil bu ya, güç gösterisi. ben Kaynanayım öne ben otururum havası. hiç uymayın oturursa otursun.Merhaba kızlar sizinde kayınvalideniz arabada ön koltuğa koşar mı?Nedir bu kaynanalardaki koltuk sevdasi bir ego tatmini mi beni bir aydınlatın lütfen kayınpederimi bile oturtmuyor neden yani öne oturunca ne oluyor merak içindeyim
![]()
Önde oturmayı daha çok seviyordur. Önü açık, dışarıyı seyrederek ve daha ferah yolculuk etmek istiyordur. Ben de önde oturmayı severim ama şart da değil tabii.Merhaba kızlar sizinde kayınvalideniz arabada ön koltuğa koşar mı?Nedir bu kaynanalardaki koltuk sevdasi bir ego tatmini mi beni bir aydınlatın lütfen kayınpederimi bile oturtmuyor neden yani öne oturunca ne oluyor merak içindeyim
![]()
Kayinpederimi babamı ben öne oturturum. Arkada sıkışık gibi oluyorlar.Merhaba kızlar sizinde kayınvalideniz arabada ön koltuğa koşar mı?Nedir bu kaynanalardaki koltuk sevdasi bir ego tatmini mi beni bir aydınlatın lütfen kayınpederimi bile oturtmuyor neden yani öne oturunca ne oluyor merak içindeyim
![]()
Eski adetler değil ki bunlar. Hala odada büyükler varsa iyi yerleri, koltukları onlara veriyoruz biz sandalyelere geçiyoruz. Koca koca insanları sandalyeye oturtacak değiliz. Masa düzeninde de aynı şey geçerlidir. Büyükleri baş köşelere oturtursun, sen kolay kalkabileceğin, servis yapabileceğin bir yere geçersin. Arabayla alakası var mı bilmiyorum, ben kendi annemi nerede rahat edecekse oraya oturtuyorum arabada.Bu saygı olayını anlamazdım önceden ama üzerine biraz düşününce; eski adetlerin yeni versiyonu olduğunu fark ettim. Şöyle ki, salonda evin küçükleri, odanın en kurulu yerine oturmaz, en rahat ve odayı görecek yerler büyüklere bırakılırmış. Kalabalık buluşmalarda gençler sandalyede, duruma göre yerde idare edermiş. O hesap, arabanın da en rahat, yol gören yeri ön koltuk, bu yüzden büyüklere bırakılması bekleniyor. Ben bu durumu burada okudukça, böyle açıklayabiliyorum.
Yarış haline gelmiş belli ki, kv gerçekten rahatsız mı oluyor yoksa bunu kullanarak ön koltuğa mı yer ediyor bilemem, sizin için, iddia ettiğiniz gibi, bir önemi yoksa, geçiverin arka koltuğa olsun bitsin nedir yani? Bırakın o önemsesin önemsiyorsa, bunun ucu nasıl dokunabilir ki size?