Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalbinizin kötülüğünü anladım da ben şeyi merak ettim bu on yıl içerisinde siz neler yaptınız?Siz de çok iyisiniz![]()
Şaşırdım yerine sevindim diyecektiniz galibaBen onaların çocukları hasta olsun diye hiç düşünmedim hiçbir zaman, sadece o kız mesleğini hiçbir zaman yapasın diye beddua etmiştim. Çocuk adına üzgünüm çocuğun hiçbir suçu yok. Sadece o kızın doktor olmasına az kalmışken bu şekilde vaz geçmek zorunda kalmasına ve bundan sonra hiçbir zaman istediği gibi mesleğini yapamayacağına şaşırdım.
bence bu kız evde kalmış ondan bu afrası tafrasıdaAyyy valla ben sizi merak ettimm çok mu mükemmel hayatınız var, yarın bir gün sizin yada varsa eşinizin/ çocuğunuzun hasta olmayacağina garantiniz var mı?
Benim annemden öğrendiğim bir dua var " kim bana ne dua ediyorsa Rabbim kat kat fazlasını versin,iyi edenede kötü edene de"
Ettiğiniz beddualar dönüp dolaşıp bir gün sizi bulursa o zaman pişman olursunuz.
Çocuk için üzgünüm. Onların çocukları ile ilgili hiçbir zaman kötü düşünmedim. Aklımın ucundan bile geçmemişti böyle olacağı. O zamanlar çok gençtim. Aşırı üzülümüştüm bana yapılanlara söylenenlere.Karma tam olarak böyle bir şey. Her zaman direkt kişiyi bulmaz bazen o kişinin en sevdiklerinden de işler adalet. Konu sahibine hak vermiyorum bu arada ama bi şekilde ettiği beddua karşılığını bulmuş. Ha ama dikkat et konu sahibi beddua onu edeni de bulur. Sen detaya girmeden sadece yürekten bi ah etseydin, sabır ve tevekkül ile dua etseydin de ilahi adalet işlerdi ama dönüp dolaşıp seni bulmazdı.
Eski konunu okudum kadın seni üzecek şeyler söylemiş evet ama bence tövbe et ve kadın için dua et bol bol.
Ufff bi gidin yaaa! Adam durduk yere gelmiş beni herşey için suçluyordu, anlam veremedim ne oluyor diye sonra kavga sırasında beni boğmaya başladı ve bıçak çıkartmıştı tehdit etmişti. Sonra bu kıza ulaşarak bana bunu yapan adama nasıl evlenisin seni de üzer dediğimde bir sürü laf sokup bizi kıskanıyorsun sesiz kıskan demişti. arkadaşlarım polise gidelim demişti bu adamın el kaldırmasını boş verme demişti, ben gitmemiştim. Hakkımı araçadım demem burdaKalbinizin kötülüğünü anladım da ben şeyi merak ettim bu on yıl içerisinde siz neler yaptınız?
Madem ahınız tutuyor bu demektir ki dualarınız da tutuyor kendiniz için dilediğiniz neler gerçekleşti?
Ayrılınca ne hakkı arayacaktınız Allah aşkına ya bir ilişki yaşamışsınız bitmiş polise gidip bu adam benden ayrıldı mı diyecektiniz
İstediği zaman okula geri dönüp doktor olabilir bunu bilmiyorsun sanırımO zaman doktor olmak en büyük hayalı olduğunu görerek dedim ki en büyük hayaline ulaşamasın! Hiçbir şekilde gidip hakkımı aramadım o zamanlar. Sadece gece gündüz elimi ters çevirerek beddua etmiştim her gün o ikisine
Eee o zaman keşke gidip şikayetçi olsaymışsınız neden şikayetçi olmadınız?Çocuk için üzgünüm. Onların çocukları ile ilgili hiçbir zaman kötü düşünmedim. Aklımın ucundan bile geçmemişti böyle olacağı. O zamanlar çok gençtim. Aşırı üzülümüştüm bana yapılanlara söylenenlere.
Burda herkes tutturmuş doktor olamamasına niye istedin niye seviyorsunsun diye. Doktor olamamasına sevindim evet. Ama bu şekilde olcak diye düşünmemiştim bile
Ufff bi gidin yaaa! Adam durduk yere gelmiş beni herşey için suçluyordu, anlam veremedim ne oluyor diye sonra kavga sırasında beni boğmaya başladı ve bıçak çıkartmıştı tehdit etmişti. Sonra bu kıza ulaşarak bana bunu yapan adama nasıl evlenisin seni de üzer dediğimde bir sürü laf sokup bizi kıskanıyorsun sesiz kıskan demişti. arkadaşlarım polise gidelim demişti bu adamın el kaldırmasını boş verme demişti, ben gitmemiştim. Hakkımı araçadım demem burda
Şükür valla ben çok iyi bir insan olduğumu düşünüyorum helede senin gibileri gördükçeSiz de çok iyisiniz![]()
Ben anladım seni.Çocuk için üzgünüm. Onların çocukları ile ilgili hiçbir zaman kötü düşünmedim. Aklımın ucundan bile geçmemişti böyle olacağı. O zamanlar çok gençtim. Aşırı üzülümüştüm bana yapılanlara söylenenlere.
Burda herkes tutturmuş doktor olamamasına niye istedin niye seviyorsunsun diye. Doktor olamamasına sevindim evet. Ama bu şekilde olcak diye düşünmemiştim bile
Bunaların hepsi olurken başka bir sürü problemlerim vardı bu da bana üstüne üstük olmuştu. Kendimi toparladım. Kendi işimi kurdum, çok iyi para kazandım. Ama uzun bir süre kalbim çok acımıştı. Aşkımdan öldüğüm için değil bunların bana yapılmasına. Sonra geçti hepsi. Hayatımın aşkı ve eşim olacak başka biri ile tanışarak hayatımı kurdum ama son zamanlarda merak sarmıştı beni ve öğrendim ki böyle şeyler olmuş onların hayatındaEee o zaman keşke gidip şikayetçi olsaymışsınız neden şikayetçi olmadınız?
Diğer sorduklarım on yıl içerisinde siz neler yaptınız?
Bizide terk ettiler analarının bulduğu kızla evlendiler aldattılar ama biz beddua etmedik allaha havale edip yolumuza baktık aramızdaki fark işteÇocuk için üzgünüm. Onların çocukları ile ilgili hiçbir zaman kötü düşünmedim. Aklımın ucundan bile geçmemişti böyle olacağı. O zamanlar çok gençtim. Aşırı üzülümüştüm bana yapılanlara söylenenlere.
Ufff bi gidin yaaa! Adam durduk yere gelmiş beni herşey için suçluyordu, anlam veremedim ne oluyor diye sonra kavga sırasında beni boğmaya başladı ve bıçak çıkartmıştı tehdit etmişti. Sonra bu kıza ulaşarak bana bunu yapan adama nasıl evlenisin seni de üzer dediğimde bir sürü laf sokup bizi kıskanıyorsun sesiz kıskan demişti. arkadaşlarım polise gidelim demişti bu adamın el kaldırmasını boş verme demişti, ben gitmemiştim. Hakkımı araçadım demem burda
ne güzelBizide terk ettiler analarının bulduğu kızla evlendiler aldattılar ama biz beddua etmedik allaha havale edip yolumuza baktık aramızdaki fark işte![]()
Yoo karma böyle birşey değil napmişlar çocuğunu mu öldürmüşler 2 laf yemiş buda beddua etmiş karşılığı asla bu olamazKarma tam olarak böyle bir şey. Her zaman direkt kişiyi bulmaz bazen o kişinin en sevdiklerinden de işler adalet. Konu sahibine hak vermiyorum bu arada ama bi şekilde ettiği beddua karşılığını bulmuş. Ha ama dikkat et konu sahibi beddua onu edeni de bulur. Sen detaya girmeden sadece yürekten bi ah etseydin, sabır ve tevekkül ile dua etseydin de ilahi adalet işlerdi ama dönüp dolaşıp seni bulmazdı.
Eski konunu okudum kadın seni üzecek şeyler söylemiş evet ama bence tövbe et ve kadın için dua et bol bol.
Daha sizin hikayeniz bitmedi.Ahım o kızın artık doktor olamamasına tuttu. Ben o zaman onların çoçukları olcak ta, şöyle olcak böyle olcak diye düşünmemiştim hiç.
Çocuk içim üzgünüm, ama o kız ve eski sevgilim adına hiç üzgün değilim. Ben başka şekilde doktor olamaz diye düşünüyorum o zaman, bu şekilde değil.
Bir de kadinin meslegine kitlenmis ahshd hani bosansinlar, aldatsinlar falan değil. Doktor olamasin spesifikliginde.Yoo karma böyle birşey değil napmişlar çocuğunu mu öldürmüşler 2 laf yemiş buda beddua etmiş karşılığı asla bu olamaz
Beddua genelde istediğin şekilde olur ama döner dolaşır kişiyi de bulur. İlla eşit şekilde olmaz ki. Kaldı ki ben konu sahibine hak vermiyorum Bibi. Sessiz sedasız Allah'a havale etseydi daha iyi olurduYoo karma böyle birşey değil napmişlar çocuğunu mu öldürmüşler 2 laf yemiş buda beddua etmiş karşılığı asla bu olamaz