On sene önceki konumun gelişmesi 😁

Adam adam gibi gelseymiş deseymiş ayrılalım, ailemin seçtiği kızla nişanlanıyorum diye. Nerdeee. O kadar kötü şeyler yapıyor söylüyorduki şaşırıyordum. Ne oluyor diye. Meğerse kendim onu hiçbir şey öğrenmeden bırakmam için uğraşmış 😁 O kızında kibrinden, havasından ve çirkefçe söylediği sözlerden yanından geçilmiyordu o zamanlar. Niye beddua etmiyim ki onlara ettim tabi

Siz ne durumdasınız?

Çok ta umrumdasınız 🤣
Bırak bizi doktor kadın bile hala umurunda.
10 yıllık sevgilimin karısını stalklamak aklıma bile gelmemiştir.
Sanırım bekar ve çocuksuz olman büyük etken bu durum için.
Kimin bedduasını almışsan artık :D

Merhabalar kızlar! On sene önce çok kötü biten bir ilişkim yüzünden burda bi konu açmıştım))) aklıma geldi o günler. Şimdi o hikayenin devamını yazayım diye karar verdim.
Benden çirkin bir şekilde ayrılarak annesinin seçtiği kızla evlenmişti, o kız da beni aşağılayıcı ve incitici çok şey sölemeşti o zaman. Çok acı çektim o zamanlar. Çok üzülmüştüm. Sonra geçti herşey unuttum gitti. Ama bunların hepsi olurken beddua etmiştim. O kız tıp okuyordu. Bende mezun olunca hiçbir zaman çok çaba göstemesine rağmen doktor falan olamasın, hiçbiri şekilde bu büyük hayalini gerçekleştiremesin diye beddua etmiştim içtenlikle. Allahın adaleti ne zaman tecelli eder diye ağlıyordum o zamanlar. Neysee yıllar geçti aradan ve geçenlerde öğrendim ki o kız gerçekten de doktor olmasına az kalmışken ikinci çocuğunun ağır bir otizm olduğunu ve herşeyi bırakıp çocuğuyla ilgilenmek zorunda kaldığını, ve başka şehre taşınmak zorunda kaldığını, kocası ise İstanbulda kalmak zorunda, para kazanmak için, kızının özel eğitim masraflarını karşılamak için. Çocuk için üzüldüm çünkü hiçbir suçu yok. Ama o ikisi o zamanlar o kadar havalı, kibirli, kendini beğenmiş ve acımasızca bir halleri vardı. Ve ben aklımın ucundan bile bu şekilde o kız hayaline kavuşamayacağını düşünmemişim. Sadece kavuşmasın diye beddua etmiştim.
O adamda bana birilerinin çocuğu engelli
doğmuş galiba karısı gençken onunla bununla gezmiş yani kötü bir geçmişi var galiba demişti. Annemin seçtiği kızla evlencem çünkü böyle bir evlilikte bereket var Allahın rızası var sense böylesin şöylesin diye her şey için beni suçlayarak hatta şiddet göstermişti bana. Bu kızda bunları öğrenmesine rağmen “iyi kızlardan erkekler gitmez” diyerek, sen bizi kıskanıyorsun demişti😁
Yani galiba gerçekten mazlumun ahı indirir şahı!
Bide bir kaç sene önce o adamı durakta gördüm, o da beni gördü, ama ben onu tanıyamadım, dedim ki çok tanıdık geliyor bu kim acaba diye 🤣 otobüse binip eve gidince anladım kim olduğunu o kadar silmiş unutmuşum kendim bile şaşırdım.
Ne onların davranışları doğru ne de sizin. Sırf kötülük görüyorum sizin ifade ediş tarzınızda. Bulundukları kötü durum sizi mutlu etmiş. Siz beddua ettiniz diye kimsenin başına bir şey gelmedi.

Ben onaların çocukları hasta olsun diye hiç düşünmedim hiçbir zaman, sadece o kız mesleğini hiçbir zaman yapasın diye beddua etmiştim. Çocuk adına üzgünüm çocuğun hiçbir suçu yok. Sadece o kızın doktor olmasına az kalmışken bu şekilde vaz geçmek zorunda kalmasına ve bundan sonra hiçbir zaman istediği gibi mesleğini yapamayacağına şaşırdım.
Siz öyle temiz kalpli öyle melek birisiniz ki kesin sizin!!!! Ahiniz tutmustur

Merhabalar kızlar! On sene önce çok kötü biten bir ilişkim yüzünden burda bi konu açmıştım))) aklıma geldi o günler. Şimdi o hikayenin devamını yazayım diye karar verdim.
Benden çirkin bir şekilde ayrılarak annesinin seçtiği kızla evlenmişti, o kız da beni aşağılayıcı ve incitici çok şey sölemeşti o zaman. Çok acı çektim o zamanlar. Çok üzülmüştüm. Sonra geçti herşey unuttum gitti. Ama bunların hepsi olurken beddua etmiştim. O kız tıp okuyordu. Bende mezun olunca hiçbir zaman çok çaba göstemesine rağmen doktor falan olamasın, hiçbiri şekilde bu büyük hayalini gerçekleştiremesin diye beddua etmiştim içtenlikle. Allahın adaleti ne zaman tecelli eder diye ağlıyordum o zamanlar. Neysee yıllar geçti aradan ve geçenlerde öğrendim ki o kız gerçekten de doktor olmasına az kalmışken ikinci çocuğunun ağır bir otizm olduğunu ve herşeyi bırakıp çocuğuyla ilgilenmek zorunda kaldığını, ve başka şehre taşınmak zorunda kaldığını, kocası ise İstanbulda kalmak zorunda, para kazanmak için, kızının özel eğitim masraflarını karşılamak için. Çocuk için üzüldüm çünkü hiçbir suçu yok. Ama o ikisi o zamanlar o kadar havalı, kibirli, kendini beğenmiş ve acımasızca bir halleri vardı. Ve ben aklımın ucundan bile bu şekilde o kız hayaline kavuşamayacağını düşünmemişim. Sadece kavuşmasın diye beddua etmiştim.
O adamda bana birilerinin çocuğu engelli
doğmuş galiba karısı gençken onunla bununla gezmiş yani kötü bir geçmişi var galiba demişti. Annemin seçtiği kızla evlencem çünkü böyle bir evlilikte bereket var Allahın rızası var sense böylesin şöylesin diye her şey için beni suçlayarak hatta şiddet göstermişti bana. Bu kızda bunları öğrenmesine rağmen “iyi kızlardan erkekler gitmez” diyerek, sen bizi kıskanıyorsun demişti😁
Yani galiba gerçekten mazlumun ahı indirir şahı!
Bide bir kaç sene önce o adamı durakta gördüm, o da beni gördü, ama ben onu tanıyamadım, dedim ki çok tanıdık geliyor bu kim acaba diye 🤣 otobüse binip eve gidince anladım kim olduğunu o kadar silmiş unutmuşum kendim bile şaşırdım.
Yasadiklariniz ve o an icinde oldugunuz ruh haline veriyorum ama siz su anda zevkin doruklarindasiniz kötü bir insan olmak kolay

Yazik acidim size eee siz ne yaptiniz bu on senede maziyi unutamamissiniz o ayri

Bırak bizi doktor kadın bile hala umurunda.
10 yıllık sevgilimin karısını stalklamak aklıma bile gelmemiştir.
Sanırım bekar ve çocuksuz olman büyük etken bu durum için.
Kimin bedduasını almışsan artık :D
Çok şükür hep iyi dualar alırım 😁 ailem, akrabalarım, arkadaşlarım tarafından çok sevilen bir insanım 😎 çünkü kimsenin hakkını yemedim ve hakkına da girmedim. Bekar ve çocuksuz da değilim boşuna sevinmeyin 😇
Ayrıca onların çocuğu böyle olması benim suçum değil. Allahın takdiri! Allahtan daha da mı merhametlisiniz ki kendinizi yırtıyorsunuz kadına acıyarak?

Yasadiklariniz ve o an icinde oldugunuz ruh haline veriyorum ama siz su anda zevkin doruklarindasiniz kötü bir insan olmak kolay

Yazik acidim size eee siz ne yaptiniz bu on senede maziyi unutamamissiniz o ayri
Yazdım ne yaptıklarımı . Bulup okuyabilirsiniz. Burda herkese bir şeyler ispat etmek istemiyorum. Sadece paylaşmak istedim o hikayenin gelişmesini.

Çok şükür hep iyi dualar alırım 😁 ailem, akrabalarım, arkadaşlarım tarafından çok sevilen bir insanım 😎 çünkü kimsenin hakkını yemedim ve hakkına da girmedim. Bekar ve çocuksuz da değilim boşuna sevinmeyin 😇
Ayrıca onların çocuğu böyle olması benim suçum değil. Allahın takdiri! Allahtan daha da mı merhametlisiniz ki kendinizi yırtıyorsunuz kadına acıyarak?
Sen ne yaptın bu kadar yıldır?

O zaman doktor olmak en büyük hayalı olduğunu görerek dedim ki en büyük hayaline ulaşamasın! Hiçbir şekilde gidip hakkımı aramadım o zamanlar. Sadece gece gündüz elimi ters çevirerek beddua etmiştim her gün o ikisine
Ne kadar kötüsünüz ya Allah karsiniza ayni sizin gibi korkunc insanlari cikarsin

Elini ters cevirip beddua etmis ruh hastasi takintili sen git tedavi ol

Mune Gel al beni burdan 🧐

Yazdım ne yaptıklarımı . Bulup okuyabilirsiniz. Burda herkese bir şeyler ispat etmek istemiyorum. Sadece paylaşmak istedim o hikayenin gelişmesini.
Kes be ufacik cocugun hastaligindan medet hatta zafer ilan edecek kadar ruhunuz cürümüs sen de gururlu olsaydin arkani dönüp gitseydin

Adam bana şiddet uygulamıştı , elinde bıçaklarla. Polise vermek gibi hak arayabilrdim. Demi? Kadın bunları öğrendi ve dedi ki sen suçlusun . Çok iyi insanlar.
Sana kim inanir burda ufacik cocugun hastaligina sevinen ruh hastasi cevir kazi yanmasin Adam da hakli bir yanda doktor bir yanda bedduaci kimi secersin

Üffff Hepiniz sütten çıkmış ak kaşıksınız MaşAllah 🤩 uff yazdıklarınızdan belli oldu resmen, mübarek insanlar hepsi burda toplanmışlar ermişler resmen 🤩🤩🤩

Back
X