Anlatirdim...cünkü nisanlilar...hadi evli coluk cocuklu bir bayana anlatmak cidden yürek ister...ama bu durumda gözümü kirpmadan anlatirdim...
Evli cocuklu bir bayanin herseyi silip atmasi biraz zor fakat bu kizcagiz atar yüzügü olur biter
Hem evlendikten sonrada aldatilirsa bende bunu görür ve duyarsam cok vicdan azabi cekerim
Doğru diyorsun Gülsümcüm. Ama bence evli bir kadına bile anlatılmalı..
Bari biz kadınlar,hemcinslerimizin ayakta uyutulmasına,aptal yerine konulmasına izin vermiyelim..:mymeka:
Çok feminist gördüm kendimi canım:lepi:
Bende öyle düşünüyorum daha şimdiden böyle yaparsa diye.Kıza yazık olacak.Daha öncede böyle bişeye karışmıştım sonra kabak benim başıma patlamıştı.Ama hala akıllanmadım içim rahat etmiyo çünkü ben böyle bişey yaşamak istemezdim o yüzden kimsenin yaşamasını istemem.Ufff keşke hiç öğrenmeseydim.Sıkıştım kaldım,söylemeyerek ona kötülük mü ediyorum diye.
Valla siz bilirsiniz..
Elinizde ispat yoksa evet kalkışmayın bence..
Şimdi gelip bana da biri "kocan seni aldatıyor ben: bir dost" dese,"hadi leyyn" derim..:mymeka:
Ama kanıtlarsa alırım şapkamı da yüzüğümü de elime
Simcik laalisim söyle oluyor.öhm öhmm...bu sana kimin gelip söylemeside cok önemli...
Yani niye biri gelip sana yok yere kocan seni aldatiyor desinki?
Düsünki arada bir görüstügün bir kadin fazla bir samimiyetin yok arada hicbir problem olmadi vs. vs. kendi kendine kafasindan uydurmaz herhalde...benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?