Kızlar olay şöyle oldu sevgilimle beraberken mesaj geldi ben tuğçeyle birlikteyim sedaya (nişanlısı)senin yanında olduğumu söyledim seni ararsa idare et diye mesajı bende okudum tabi o sinirle baya bi bağırdım siz ne karıştırıyosunuz diye sevgilimle valla ben bişey yapmadım diye korkudan herşeyi döküldü sonrada annesi bile biliyo o bişey demiyo biz karışmayalım dedi elimde ıspat yok kızla ilgili bildiğim tek şey onunda nişanlı olduğu bu kadar yani bi taraftan söylemezsem içim rahat etmicek çünkü benden böyle bişey saklayanı asla affetmezdim inanıp inanmaması ona kalmış ama bi taraftanda belkide ilerde çocuk değişir benim yüzümden ayrılmasınlar diyorum kafam okadar karışıkki uffff
Kızlar olay şöyle oldu sevgilimle beraberken mesaj geldi ben tuğçeyle birlikteyim sedaya (nişanlısı)senin yanında olduğumu söyledim seni ararsa idare et diye mesajı bende okudum tabi o sinirle baya bi bağırdım siz ne karıştırıyosunuz diye sevgilimle valla ben bişey yapmadım diye korkudan herşeyi döküldü sonrada annesi bile biliyo o bişey demiyo biz karışmayalım dedi elimde ıspat yok kızla ilgili bildiğim tek şey onunda nişanlı olduğu bu kadar yani bi taraftan söylemezsem içim rahat etmicek çünkü benden böyle bişey saklayanı asla affetmezdim inanıp inanmaması ona kalmış ama bi taraftanda belkide ilerde çocuk değişir benim yüzümden ayrılmasınlar diyorum kafam okadar karışıkki uffff
Telefondaki mesaji silmediniz insallah
Mesaj silindi ne yazık ki.Sevgilim bi daha beni böyle şeylere karıştırma haltı yiyen sensin derdini ben çekiyorum diye mesaj atıp gelenide sildi ama konuşucam onunlada Lale nin dediği gibi üç tane ablası var biri evli eniştesi böyle bişey yapsa ne yapar acaba.Sevgilim kötü bi insan değil düzgün bişey şekilde anlatırsam her ne kadar kuzenide olsa ikna olur heralde kimsenin aptal yerine konmasını istemez o kızın yerinde oda olabilirdi sadece kadınlar aldatılmıyo sonuçta belki bu şekilde konuşursam ikna edebilirim
Allahım Allahım!!!:lepi:
Yine haklı çıktım işte..
Bir insan nasıl bu kadar mükemmel olur şaşıyorum ben!hihoyyyt
Neyse dava müspet sonuçlandığına göre artık dişlerimi fırçalayıp kül tabağımı döküp yatağıma uzanmalıyım..
Yeni bir davada görüşmek üzere arkadaşlarkaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?