Ona Aldatıldığını Söylemeli miyim?

Kızlar olay şöyle oldu sevgilimle beraberken mesaj geldi ben tuğçeyle birlikteyim sedaya (nişanlısı)senin yanında olduğumu söyledim seni ararsa idare et diye mesajı bende okudum tabi o sinirle baya bi bağırdım siz ne karıştırıyosunuz diye sevgilimle valla ben bişey yapmadım diye korkudan herşeyi döküldü sonrada annesi bile biliyo o bişey demiyo biz karışmayalım dedi elimde ıspat yok kızla ilgili bildiğim tek şey onunda nişanlı olduğu bu kadar yani bi taraftan söylemezsem içim rahat etmicek çünkü benden böyle bişey saklayanı asla affetmezdim inanıp inanmaması ona kalmış ama bi taraftanda belkide ilerde çocuk değişir benim yüzümden ayrılmasınlar diyorum kafam okadar karışıkki uffff

Off off ben böyle olayları çok iyi biliyorum da konuşamıyorum susuyorum işte...

Anne de göz yumuyor maşallah...

Gerçi ben ne anneler biliyorum evli adamı sevgilisiyle evine kabul eden...

Ben konuşmasam iyi olacak sanırsam...

Arkadaşım ben bu söyleyip söylememe olayıyla yıllardır mücadele ediyorum söylersem yuva yıkacağım, söylemezsem vicdan azabı duyuyorum...

Ben sana bırakıyorum...

pardon bu mesajı görmeden yazdım o zaman bence sevgilinide yakın takibe al derim

Hımmmm..
Delil yok ama şahit var..
Bence sevgilinize söyleyin,kendi kızkardeşine aynı olay olsa hazmeder miydi?benneyaptımki
Beraber konuşun kızla..
Yazık,günah ya..:çok üzgünüm:
Açıkçası ben böyle bir olay bilsem söyleyemesem bir daha yüzüne bakamam kızın,utancımdan..Kendimi ayıplarım yani..
Kişinin değişmesi konusuna hiç girmicem:1no2:

Telefondaki mesaji silmediniz insallah

Bakın bu durum biraz ince görünüyor.
Söylemeden önce, evet inandırıcılığınız olmalı, ama insanın nişanllılık dönemlerinde aklı çok havalarda olur ve sizin yerinize nişanlısına güven duyması olasılığı çok yüksektir..
Bu bakımdan kesin delilleriniz olmalı..

İkinci meseleye gelince, bu durum karşıdaki insanın hayatını etkileyecek bir konu.
O yüzden direk söylemek , yıkıcı olabilir.. Ve size karşı tavır alınmasını sağlayabilir..

Hatta karşıdaki bayan şahıs sizin kendisini kıskandığınızı ve nişanlısında gözünüz olduğunu bile söyleyebilir.

Genelde bu gibi durumlarda mağdur taraf, karşıdaki insana yüklenerek, olayın doğru olduğuna inanmak istemediği için böyle bir savunma mekanizması yürütür.

Öte yandan o da bir kadındır sonuçta ve hiç bir kadın bunu hak etmez...
Şahsen ne kadar yıkıcı ve kırıcı olursa olsun bu durumun bana haber verilmesini isterdim.

Eğer bilip te haber etmeyen birini duysam veya bilsem, ömür boyu affetmezdim ve de hakkımı helal etmezdim.

O zaman bunu karşıdaki insanın bilmesi lazım gibi bir sonuç çıkıyor ortaya...
Kendinizi ön plana çıkarmadan, başka şekilde mutlaka haberinin olmasını sağlayın. Tanımadığı bir insanla telefon mu açtırıp konuşturursunuz veya görmesini mi sağlarsınız, bu tamamen sizin yaratıcılığıza kalmış bir durumdur.

Eğer sevgilin bu durumu hoşgörüyle karşılıyor ve yardım ediyorsa ona da dikkat et bence.Ben olsam kesinlikle söylerdim sevgilimden ayrılma pahasına bile olsa,ama inkar edemeyeceği ıspatlarla.

ya simdi bu olay bana birseyi hatirlatti. biz birgun sevgilimle birlikteyiz. en yakin arkadasi sevgilimi aradi ve "ben bilmem kimleyim benimki sorarsa ona dersteyim dedim caktirma" dedi. ben de sinir oldum ama sevgilim ben arkadasim ne diorsa yaparim isine de karismam dedi. sonra arkadasinin sevgilisi msj atti ulasamiyorum fln diye. benimki de derste o dedi. biz gece bunlarla bulustuk baktim ikisi de kumrular gibi. arkadasina laf carpittim kendimi tutamadim ama cok sinirlendim. sonra bu iki uyanik kis kis gulmeye basladi. meger iki sevgili bir olup bizi kandirmislar...

yani o kadar tanidik geldi ki soylemeden edemedim... siz bu olayi bugun mu ogrendiniz? 1 nisan sakasi olabilir mi????

Ayrıca sakın sevgilinizin kuzeninin değişeceği fikriyle kendinizi kandırmayın.
Bu dünyada bir gün karşı tarafın değişeceğini umut edip te, ömür boyu hayatını bir hiç uğruna telef edenlerin sayısı; nerdeyse insanlık sayısı kadar çoktur.

Mesaj silindi ne yazık ki.Sevgilim bi daha beni böyle şeylere karıştırma haltı yiyen sensin derdini ben çekiyorum diye mesaj atıp gelenide sildi ama konuşucam onunlada Lale nin dediği gibi üç tane ablası var biri evli eniştesi böyle bişey yapsa ne yapar acaba.Sevgilim kötü bi insan değil düzgün bişey şekilde anlatırsam her ne kadar kuzenide olsa ikna olur heralde kimsenin aptal yerine konmasını istemez o kızın yerinde oda olabilirdi sadece kadınlar aldatılmıyo sonuçta belki bu şekilde konuşursam ikna edebilirim

Allahım Allahım!!!:lepi:
Yine haklı çıktım işte..
Bir insan nasıl bu kadar mükemmel olur şaşıyorum ben!hihoyyyt
Neyse dava müspet sonuçlandığına göre artık dişlerimi fırçalayıp kül tabağımı döküp yatağıma uzanmalıyım..
Yeni bir davada görüşmek üzere arkadaşlarkaydirigubbakcemile

ben kendime soruyorum...sende kendine sor"aldatıldığını bilmek istermisin?"benim yanıtım ewet...nişanlımla konuşuyorduk geçen bu konuyu..onun yanıtı hayır oldu ahahhahaha..bence söyle...sevgilin sonuçta bir erkek erkekler birbirlerini tutar söymememeni ister..aman kuzum sizin aranızı bozucaksa karışma yaa...

Hiii anladik.:1closedeyes:...kendini Columbo neyin saniyorsundur simcik

Böyle birşey başıma geldi. Arkadaşımın eşi onu aldatıyor ve bende bunu biliyorum ve her gün gördüğüm sohbet ettiğim birine bunu söylesem mi söylemesem mi diye çok düşündüm çünkü kendimi kötü hissediyordum onu aldatıyormuşum ona kazık atıyormuşum gibi hissediyordum vicdanım rahat değildi. Sonra söylemeye karar verdim. Sonra ne mi oldu? Ben suçlu çıktım. :mymeka:
Bir daha asla böyle birşey yapmam, vicdan azabımla beraber otururum herhalde

ben burda anneye takıldım...
kimse kusura bakmasın ama ne kadar iğrenç birisi.. hem oğlunun nişanlısının yüzüne gülüyor hem de oğlunun nişanlısın aldatmasına ses etmiyor..:mymeka:

bence bir şekilde kız duyurun.. o kuzenle de görüşmeyin.o aileye de güvenmeyin...

peki sen bunlar içerisinde erkek arkadaşına hala güveniyormusun?
kusura bakma ama aslan yattığı yerden belli olur dedikleri çok doğru..
hadi belki senin anlatmak istememeni anlarım ama,,
erkek arkadaşın ne kadar farklı tepkiler içerisinde böyle?

Ben olsam söylerdim... Çünkü aynı durumda ben olsam kim olursa olsun bunu bilen herkesin bana bunu söylemesini beni uyarmasını isterdim.. Yuva kuracak yarın bi gün evlendikten sonra öğrendiğinde daha fazla üzülecek... Bence hemen en kısa zamanda arayın söyleyin en azından kiminle evlendiğini bilsin ailesininde bildiğini ama kimsenin karışmadını müdahale etmediğijnide söyleyin.. Öyle bir aileye gelin gitmek istemez... Kesinlikle söyleyin..

Elimde kesin kanıtlar varsa söylerdim..
Ama dediğim gibi kesin kanıt olacak, ortalığı karıştırıp geri çekildin mi mahvolursun, kötü sen olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…