Ona Aldatıldığını Söylemeli miyim?

Olsun olsun..
Fark etmez..
Kardeşim de olsa,uzaktan tandık da olsa delilleri görmeden hareket etmem ben..:dilcikar:
Hukuk,kanun işlerine fazla mı sardım ben bekaydirigubbakcemile3

Yaw ispati nerden bulacakbenneyaptımki...ajanmi bu kiz??CADIARZU
Herifin kiristirdigi resim görüntüleri yok herhalde elinde....

Evet sen cok sardin bu hukuk islerine yavrimmmm....yakinda kitap neyin yazarsin lakaydirigubbakcemile3

gülsümcüm sana da katılıyorum ha alınma sakın :)))
arkadaşım elinde delil varsa tamam da delil yoksa,bir de çok yakın değilsin ne bileyim ben olsam yapmazdım.

doğru söylüyn laale sana katılıyorum sonuna kadar.nerde delil,ozaman tamam.delil yoksa boşamak da yok :))

Aynenkaydirigubbakcemile5

Yaw ispati nerden bulacakbenneyaptımki...ajanmi bu kiz??CADIARZU
Herifin kiristirdigi resim görüntüleri yok herhalde elinde....

Evet sen cok sardin bu hukuk islerine yavrimmmm....yakinda kitap neyin yazarsin lakaydirigubbakcemile3

Hee imza günlerime,gecelerime gelirsin artık..
Eeee ispat yoksa nereden biliyor aldattığını şahsın..
Mesaj,telefon görüşmesi,msn kayıtları???
Hiç biri olmadı buluşacakları anı söyler,suçüstü yakalarızkaydirigubbakcemile
Katıksız müebbet:mymeka:

kol kırılır, yen ıçınde kalır. söylersın ıyılık yapayım derken herkes sana tavır alır, kuser, o kendıne baksın der iftira atar, kuzenın nışanlısını affeder, senınle bır daha asla konuşmazlar, senı herkese kötulerler, dugunune cagırmazlar, bızı ayırmaya calıştı bıle derler... Çok mu kötumserim acaba? yoksa cok mu tecrubelı? bence söyleme uzaklaş konudan, iş açıga cıksa bıle ben bılıyordum deme sakın. tecrube ıle sabıttır.

Gelirim hee tabi heee gelmemmihihoyyyt

Gözümle gördüm diyecek...buda karsidakine yetmeli, yetmiyorsa zaten inanmak istemiyordur kanimca, cünkü bana göre normal bir insan kendiliginden gidip bir yuvayi bir beraberligi bozmak icin esin sevgilin seni aldatiyor demez...ayrica kuzende biliyor annede...sahitler var

Şahitler güzel..
1. dereceden akraba oldukları için yeminsiz dinlenecekler...kaydirigubbakcemile
İnşallah doğruyu söylerler..
Gözümle gördüm demesi yetmez,yani bana yetmez!!:dilcikar:
Seni bekliyim tatilde ona göre:lepi:

yok ben söyliyemem heralde banane ya
hem belki aldatmıyodur bekarlığa veda turları yapıyordur olamazmı
yani dışarda bi kızla olunca hemen aldatıyormu oluyor
bende iyicene genişmi oldum ne

Laalis sen cidden cok sardin bu hukuki islere bebenneyaptımki...neyse....

Biliyomki güzelim ya...ama bir sekilde caktirmali..belki elinde ispat yok diye gercektende söyleyemezsin ama ufak bir tiyo verebilirsin sohbet esnasinda mesela...CADIARZU

Gelecem insallah.....Izmirlere gelecem...Alamanyalardan sositososito

offf ya ne erkekler var kötükedihüso haklısın cnm ben olsam bende senin durumda olurdum.bence bu sorumlulugu tek basına alma.sonucta kızcagız aldatıldıgını ögrenince nisanı atacak.sevgilini ikna et ve kıza birlikte anlatın.sevgilinin destegini al kesinlikle.yoksa arada sende kötü olursun.kız bu durumu kesinlikle bilmeli.yoksa evlenincede aldatılmaya devam edileceksenağlama

Neyse ben kendi davama,dilekçelerime geri döneyim bari...
Bu konu beni aştı,faydadan çok zararım olmasın bu işe..
Beklicem seni beklicem:lepi:

cnm kızın yerine kendini koy kesinlikle söyle ve bu aile yede pek güvenme derim

Açıkcası bende söylerdim yada aldatanı bu yoldan çekirmeye çalışırdım
Hemcinsimi korumak adına bişeyler yapardım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…