• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ona Aşık Olmam Yanlış Mı

24 yaşındasınız.
Ünlenmeden tanıyordum diyorsunuz.
Ana sınıfı arkadaşınız falan değilse, son 4-5 yılda ünlenmiş vasat bir profil.
Yanlış bir yargı ama yoruldum anlatmayacağım bile. Kendisi henüz çok tanınmıyorken 7 sene öncesinden beri tanıyordum. Ayrıca kime göre neye göre vasat ?

Merhabalar. Hızlıca konuya gireceğim. Yaklaşık 1 yıldır adını vermeyeceğim “ünlü” diyebileceğimiz birine aşığım. Bunu basit bir hayranlık gibi görmeyin çünkü sık sık etkileşimde olduğumuz ve yüz yüze geldiğimiz anlar yaşandı. Ancak kendisinin 3 yıldan fazladır süren uzun bir ilişkisi var ama ben hislerime engel olamıyorum ve bundan çok utanıyorum. Kendisinin tavırları da takdir edersiniz ki ilişki içerisinde olan biri gibi değil. Nasıl uzaklaşabilirim bu histen ? Kendimi çok yanlış bir şey yapıyor gibi hissediyorum.
Büyük konusmayi hiç sevmem ama ilişkisi varken böyle davranan bi erkek saniyeler içinde aklımdan kalbimden silinir gider .Hissettiginiz şey ne kadar yoğun olursa olsun adamın gözünüzde bitmesi için dağ gibi bi sebep var .En basitinden o kızdan ayrlsa benimle bi ilişki yaşasa aynı şeyi bana da yaşatır mi diye dusunmeniz yetmiyor mu bitirmeye

Yanlış bir yargı ama yoruldum anlatmayacağım bile. Kendisi henüz çok tanınmıyorken 7 sene öncesinden beri tanıyordum. Ayrıca kime göre neye göre vasat ?
7 senedir tanıdığınız biri ile olacak olsaydı yüz defa olmuştu, sıyrılın bu işten, milletin gönlünü hoş eylemekten başka işe yaramaz..

Merhabalar. Hızlıca konuya gireceğim. Yaklaşık 1 yıldır adını vermeyeceğim “ünlü” diyebileceğimiz birine aşığım. Bunu basit bir hayranlık gibi görmeyin çünkü sık sık etkileşimde olduğumuz ve yüz yüze geldiğimiz anlar yaşandı. Ancak kendisinin 3 yıldan fazladır süren uzun bir ilişkisi var ama ben hislerime engel olamıyorum ve bundan çok utanıyorum. Kendisinin tavırları da takdir edersiniz ki ilişki içerisinde olan biri gibi değil. Nasıl uzaklaşabilirim bu histen ? Kendimi çok yanlış bir şey yapıyor gibi hissediyorum.
Ünlü olması detayı

Herseyi geç de, adamın ünlü olmasının konuyla ne ilgisi var? Neden bunu belirtme ihtiyacı duydunuz?
Odaklanmanız gereken nokta, adamın sevgilisinin olması. Hatırlatmak istedim.

Gibi değil çok yanlış bir şey yapıyorsunuz çünkü hem ilişkisi olan birine aşık olmuşsunuz, ki duygularınızı kontrol altına alabilirdiniz hem de çok yanlış birine aşık olmuşsunuz zira yıllardır başka bir kadınla beraber olduğu halde, çevresindeki kadınlara da mavi boncuk dağıtan kaşı gözü oynayan adamın karakteri yoktur.
Sevgilisine saygısı olmayan, aldatmaya meyilli birisi için kadınların bir kıymeti de yoktur sadece flört ettiği biri olarak görür, böyle saygısız birini kendinize yakıştırıyorsanız aşığım demeye devam edin.

Adamın sevgilisini yok saymasını, bugün sizeyse yarın başkasına yeşil ışık yakar gibi davranışlar sergilemesini düşünerek gayet rahat bu hislerden uzaklaşabilirsiniz.

Yanlışı doğruyu geçin konu sahibi, olan sizin zamanınıza oluyor. Aranızda bir şey olacak olsa bu kadar görüşmeye olmuştu ki adamın sevgilisi varmış. Adam sevgilisi ile güler eğlenirken siz aşk acısı çekiyorsunuz, belki başka fırsatları kaçırıyorsunuz. Platonik aşk bir yaşa kadara normal karşılanabilir ama inanın bana sonra alakasız kişileri ayırdığınız zamana çok pişman olursunuz.

Back
X