missnunu Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 16 Ocak 2014 2.184 856 248 27 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi katikula #201 Sibel can galata...... Canimin cani gonlumu kahret gitme muptela etme cefaya. . Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sibel can galata...... Canimin cani gonlumu kahret gitme muptela etme cefaya. . Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
missnunu Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 16 Ocak 2014 2.184 856 248 27 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi katikula #202 Dunyada inanmazdim bitecegine beni boyle birakip gidecegine. Sarkilarin gunahi yok acitan sensin icimi...hangimiz istedi bu adaletsiz secimi???? Bu yurek ilk defa kirilmiyor ben unuttum desemde yerin hala dolmuyor... Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dunyada inanmazdim bitecegine beni boyle birakip gidecegine. Sarkilarin gunahi yok acitan sensin icimi...hangimiz istedi bu adaletsiz secimi???? Bu yurek ilk defa kirilmiyor ben unuttum desemde yerin hala dolmuyor... Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
1kaktussever Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2014 94 23 98 27 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi katikula #203 Hem ilk hem tek hemde son Aşkımsin