Selam arkadaslar. Daha once actigim konuda belirtmistim. Yaklasik 2 ay once facede bir polisle tanistim ve hâlâ gorusuyoruz. Isleri cok yogun olmasina ragmen surekli msj atiyor telefonla ariyor yani kisacasi cok ilgileniyor benimle. Yakinda yuzyuze gorusecegiz kismet olursa. Simdi benim sorunum şu; mesajlasinca ona canim bitanem gibi hitaplarda bulunabiliyorum ama telefonla konusunca afedersiniz odun gibi kaliyorum. Gecen bana soyledi neden konusunca hic canim gibi sozcukler kullanmiyosun cok bekliyorum soylemeni ama hep susuyorsun diye.. ona cekingen oldugumu soyledim ama nereye kadar oyle devam edeceksin bi yerden baslaman lazim artik dedi.. Adam haklida cunku o cok ilgili davraniyo ama ben maalesef bu huyumdan vazgecemiyorumacaba henuz yuzyuze gormedigim icinmi yoksa cekingenligimden mi boyleyim bilmiyorum aklim karisiyor aranizda varmi benim gibi olupta kendini duzelten veya tavsiyesi olan.?
Ona karsi icimde sevgi ve sicaklik var. Sadece sevgi sozcukleri kullanmaya cekiniyorum. Aslinda aile icindede oyleyim diyebilirim. Mesela anneme veya babama yuzlerine karsi 'sizi cok seviyorum' demeye cekinirim. Kisacasi duygularda sorun yok.Hızlı başlayan duygular aynı hızla biter.....
Ona karsi icimde sevgi ve sicaklik var. Sadece sevgi sozcukleri kullanmaya cekiniyorum. Aslinda aile icindede oyleyim diyebilirim. Mesela anneme veya babama yuzlerine karsi 'sizi cok seviyorum' demeye cekinirim. Kisacasi duygularda sorun yok.
Ona karsi icimde sevgi ve sicaklik var. Sadece sevgi sozcukleri kullanmaya cekiniyorum. Aslinda aile icindede oyleyim diyebilirim. Mesela anneme veya babama yuzlerine karsi 'sizi cok seviyorum' demeye cekinirim. Kisacasi duygularda sorun yok.
Ciddimisiniz peki tepkisi neydi size karsi.? Yani hic kizdimi soylemediginiz icin?4 yıldır bi sevgilim vardı kendisine bi kere bile aşkım demedim
gorustugunde hersey duzelir cunku ozaman gercek bir iliski olacak uzulme bekledigin gibi biri cikar umarim kalabalik bir yerde bulus birdeSelam arkadaslar. Daha once actigim konuda belirtmistim. Yaklasik 2 ay once facede bir polisle tanistim ve hâlâ gorusuyoruz. Isleri cok yogun olmasina ragmen surekli msj atiyor telefonla ariyor yani kisacasi cok ilgileniyor benimle. Yakinda yuzyuze gorusecegiz kismet olursa. Simdi benim sorunum şu; mesajlasinca ona canim bitanem gibi hitaplarda bulunabiliyorum ama telefonla konusunca afedersiniz odun gibi kaliyorum. Gecen bana soyledi neden konusunca hic canim gibi sozcukler kullanmiyosun cok bekliyorum soylemeni ama hep susuyorsun diye.. ona cekingen oldugumu soyledim ama nereye kadar oyle devam edeceksin bi yerden baslaman lazim artik dedi.. Adam haklida cunku o cok ilgili davraniyo ama ben maalesef bu huyumdan vazgecemiyorumacaba henuz yuzyuze gormedigim icinmi yoksa cekingenligimden mi boyleyim bilmiyorum aklim karisiyor aranizda varmi benim gibi olupta kendini duzelten veya tavsiyesi olan.?
Evet ilk başlarda bu konu yuzunden çok tartıştık daha sonra kabullendi olduğum gibi kabul etti ilk başlarda utandigim için soyleyemedigimi düşünüyordum aynı sizin gibi daha sonra aşkımlı bakımlı konuşmanın pek benim tarzım olmadığını anladimCiddimisiniz peki tepkisi neydi size karsi.? Yani hic kizdimi soylemediginiz icin?
Insallah dediginiz gibi olur. Cok tesekkür ederim..gorustugunde hersey duzelir cunku ozaman gercek bir iliski olacak uzulme bekledigin gibi biri cikar umarim kalabalik bir yerde bulus birde
Aslinda benimde tarzim degil. Nasil desem mesela babam anneme hic oyle sevgi sozleriyle hitap etmez hatta ozel gunlerde hediye falanda almaz. Sanirim benimki birazda bundan kaynaklaniyor. Hani aileden gormus olsam belki biraz daha meyilli olurdum canimli cicimli konusmaya.. Ama yok iste zaten cekingen ve icine kapanik bi insanim :))Evet ilk başlarda bu konu yuzunden çok tartıştık daha sonra kabullendi olduğum gibi kabul etti ilk başlarda utandigim için soyleyemedigimi düşünüyordum aynı sizin gibi daha sonra aşkımlı bakımlı konuşmanın pek benim tarzım olmadığını anladim
Bende öyleyim sizinde söylediğiniz gibi anneme babama seni seviyorum diyemem öpemem sarilamam çekinirim ama tarzımda değildir pek arkadaşlarımlada canımlı cicimli konuşmadım hiç bilmiyorum sorunluyum galiba:)Aslinda benimde tarzim degil. Nasil desem mesela babam anneme hic oyle sevgi sozleriyle hitap etmez hatta ozel gunlerde hediye falanda almaz. Sanirim benimki birazda bundan kaynaklaniyor. Hani aileden gormus olsam belki biraz daha meyilli olurdum canimli cicimli konusmaya.. Ama yok iste zaten cekingen ve icine kapanik bi insanim :))
hayat tecrübeme dayanarak tavsiyem şu:bu adama ilgisine fazla bağlanma inanma tek konuştuğu kız sen değilsindir emin olSelam arkadaslar. Daha once actigim konuda belirtmistim. Yaklasik 2 ay once facede bir polisle tanistim ve hâlâ gorusuyoruz. Isleri cok yogun olmasina ragmen surekli msj atiyor telefonla ariyor yani kisacasi cok ilgileniyor benimle. Yakinda yuzyuze gorusecegiz kismet olursa. Simdi benim sorunum şu; mesajlasinca ona canim bitanem gibi hitaplarda bulunabiliyorum ama telefonla konusunca afedersiniz odun gibi kaliyorum. Gecen bana soyledi neden konusunca hic canim gibi sozcukler kullanmiyosun cok bekliyorum soylemeni ama hep susuyorsun diye.. ona cekingen oldugumu soyledim ama nereye kadar oyle devam edeceksin bi yerden baslaman lazim artik dedi.. Adam haklida cunku o cok ilgili davraniyo ama ben maalesef bu huyumdan vazgecemiyorumacaba henuz yuzyuze gormedigim icinmi yoksa cekingenligimden mi boyleyim bilmiyorum aklim karisiyor aranizda varmi benim gibi olupta kendini duzelten veya tavsiyesi olan.?
Sanirim biz sizinle ayniyiz :) cunku bende arkadaslarima canim cicim demem hic hep isimleriyle hitap ederimBende öyleyim sizinde söylediğiniz gibi anneme babama seni seviyorum diyemem öpemem sarilamam çekinirim ama tarzımda değildir pek arkadaşlarımlada canımlı cicimli konuşmadım hiç bilmiyorum sorunluyum galiba:)
aynı fikirdeyim bravoSiz normalsiniz.
Nette tanışıp yüz yüze görüşmediğiniz sadece iki aydır yazışıp telefonda konuştuğunuz adama canım cicim deseydiniz o zaman anormal olurdunuz. (Ki yazışırken kullanıyormuşsunuz bu lafları, bu da garip, ne sıfatı olabilir ki bu şartlarda, nasıl öyle hitap edebiliyorsunuz yazışırken şaşırtıcı...)
O sizden şu aşamada bu yakınlığı bekliyorsa o da sağlam ayakkabı değil.
Daha kaç tane canı ve bitanesi vardır kimbilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?