Yapi meselsi iste ne yapabilirim elimde degil. Sevgimi gosterme konusunda hic iyi degilim cekingenim utangac bir insanim. Bizde aile icindede oyle canimli cicimli konusan yok.Kendi Annene canim bitanem demezsin, hayatinda görmedigin, ne oldugu belli olmayan elin adamina canim bitanem.. hey allahim ya biz türk milleti cok cahiliz
Oncelikle tavsiyeleriniz icin cok tesekkür ederim. Haklisiniz galiba daha yuzyuze gorusmeden canim bitanem demek dogru degil.. zaten mesajlasirken de pek soylemem.. bundan sonra yuzyuze gorusene kadar hicbir sevgi sozcugu kullanmayacagim sadece tanimaya calisacagim.Soylemek istediklerinizi yazı yoluyla cok daha rahat kullanabildiginiz icin karsınızdaki insana sesli olarak ifade edemiyorsunuz. Kolay geliyor bu yol size cunku kendinizi oyle daha rahat hissediyorsunuz. Yazarken cekingen ve utangac hissetmeyen siz, diger yola basvurmaya gelince kilitlenip kalıyorsunuz oldugunuz yerde.
"Bunu asabileceginizi dusunuyorum. En azından karakter yapınızı anlatmıssınız.. Sesli ifade etme yolu uzerinde tek basınıza calısma yaparsanız bu minik sorununuzu da asabileceginizi dusnuyorum ben. Ayna karsına gecip onunla sohbet ediyormus gibi yapın ve ona olan duygularınızı sesli olarak dile getirmeye calısın lutfen.. Sakince onunla sohbet ediyor olusunuzu hayal ederek.."
Tırnak icinde yazmamın sebebi su anki insan icin yapmanızı istedigimden degil. Sadece size yonelik.. Size yardımı dokunacagını dusundugum icin belirtme geregi duydum.. :)
Ayrıca su noktada kullanmak istediginiz cumleleri sarf etmemeniz cok daha iyi, acele etmenize hic gerek yok, boyle bir baskı icine sokmayın kendinizi lutfen..
Aynen ya yani gormeden o sevgi sozcuklerini soylemek pek icimden gelmiyor acikcasi. Bakalim zaman neler gosterecek insallah hayirlisi..Bence yüzyüze görüşmeden söylememekle iyi yapmışsınız ne o öyle ergen gibi telde aşkım Can'ım falan
Peki simdi söyleyebiliyormusunuz.?Ben de öyleydim. Telefonda aşkım demem 8.ayımızdaydı heralde o da zorla
5.5 yıl oldu bir zahmetPeki simdi söyleyebiliyormusunuz.?
Maasallah Allah bozmasin :) evet yuzyuze gorusmedigimiz icin icimden canimli cicimli konusmak gelmiyor artı bide yapim boyle benim.Bakalim neler olacak hayirlisi diyelim..5.5 yıl oldu bir zahmet
Ama siz hiç yüzyüze görüşmemişsiniz ki çok normal
Aynen hayırlısı olsun..Maasallah Allah bozmasin :) evet yuzyuze gorusmedigimiz icin icimden canimli cicimli konusmak gelmiyor artı bide yapim boyle benim.Bakalim neler olacak hayirlisi diyelim..
Evet bende onun cok aceleci oldugunu dusunuyorum. Heleki şu yorumlari okuduktan sonra daha iyi anliyorum. Sizler izleyici konumundasiniz ve mantikli sekilde durumu benden daha iyi yorumlayabiliyorsunuz. Ben duygularimla hareket edip yanlis yapmaktan korkuyorum. Bu nedenle fikirlerinizi almak istedim..Daha yüzünü görmediği elini tutmadığı insana diğer insan nasıl canım bitanem diyebilir ya??Siz normalsiniz bence görüştüğünüz kişi normal değil.
Yok gercekten polis. Faceden ortak arkadasimiz vardi ordan tanistik. Yani tanismadan once paylasmis oldugu onlarca fotograf var. Bazen anlik fotograf cekip yollamasini istiyorum hemen cekip atiyor. Kardesleri arkadaslari hep yorum yazmis fotograflarina. O konuda yalan konusmuyor polis yani kendisi. Su ana kadar bir kez olsun kötü bir muhabbetide olmadi. Insallah zamanla herseyi daha net anlayacagim diye umut ediyorum..İnternetten kızları polisim askerim subayım diye kandırıyolardı inşallah öyle bişey değildir siz orasını düşünün bence..
Benim de tam tersi sevgi sözcükleri kullanmama eşim izin vermez, ben de pek kendime söyletmem. Biz mi anormaliz acaba...
Daha yüzünü görmediği elini tutmadığı insana diğer insan nasıl canım bitanem diyebilir ya??Siz normalsiniz bence görüştüğünüz kişi normal değil.
Ben de odun gbiyimSelam arkadaslar. Daha once actigim konuda belirtmistim. Yaklasik 2 ay once facede bir polisle tanistim ve hâlâ gorusuyoruz. Isleri cok yogun olmasina ragmen surekli msj atiyor telefonla ariyor yani kisacasi cok ilgileniyor benimle. Yakinda yuzyuze gorusecegiz kismet olursa. Simdi benim sorunum şu; mesajlasinca ona canim bitanem gibi hitaplarda bulunabiliyorum ama telefonla konusunca afedersiniz odun gibi kaliyorum. Gecen bana soyledi neden konusunca hic canim gibi sozcukler kullanmiyosun cok bekliyorum soylemeni ama hep susuyorsun diye.. ona cekingen oldugumu soyledim ama nereye kadar oyle devam edeceksin bi yerden baslaman lazim artik dedi.. Adam haklida cunku o cok ilgili davraniyo ama ben maalesef bu huyumdan vazgecemiyorumacaba henuz yuzyuze gormedigim icinmi yoksa cekingenligimden mi boyleyim bilmiyorum aklim karisiyor aranizda varmi benim gibi olupta kendini duzelten veya tavsiyesi olan.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?