Ona sevgi sözcükleri söyleyemiyorum..

Kendi Annene canim bitanem demezsin, hayatinda görmedigin, ne oldugu belli olmayan elin adamina canim bitanem.. hey allahim ya biz türk milleti cok cahiliz
Yapi meselsi iste ne yapabilirim elimde degil. Sevgimi gosterme konusunda hic iyi degilim cekingenim utangac bir insanim. Bizde aile icindede oyle canimli cicimli konusan yok.

Oncelikle tavsiyeleriniz icin cok tesekkür ederim. Haklisiniz galiba daha yuzyuze gorusmeden canim bitanem demek dogru degil.. zaten mesajlasirken de pek soylemem.. bundan sonra yuzyuze gorusene kadar hicbir sevgi sozcugu kullanmayacagim sadece tanimaya calisacagim.

Bende arkadaşlarıma canım cicim diyemiyorm ama eşime de kullanmadığım sevgi sözcüğü kalmadı türetme aşamasındayım içimden geliyo durduramıyorum karakter meselesi bence bi anormallik yok

Bence yüzyüze görüşmeden söylememekle iyi yapmışsınız ne o öyle ergen gibi telde aşkım Can'ım falan

Bence yüzyüze görüşmeden söylememekle iyi yapmışsınız ne o öyle ergen gibi telde aşkım Can'ım falan
Aynen ya yani gormeden o sevgi sozcuklerini soylemek pek icimden gelmiyor acikcasi. Bakalim zaman neler gosterecek insallah hayirlisi..

Ben de öyleydim. Telefonda aşkım demem 8.ayımızdaydı heralde o da zorla

5.5 yıl oldu bir zahmet
Ama siz hiç yüzyüze görüşmemişsiniz ki çok normal
Maasallah Allah bozmasin :) evet yuzyuze gorusmedigimiz icin icimden canimli cicimli konusmak gelmiyor artı bide yapim boyle benim.Bakalim neler olacak hayirlisi diyelim..

Daha yüzünü görmediği elini tutmadığı insana diğer insan nasıl canım bitanem diyebilir ya??Siz normalsiniz bence görüştüğünüz kişi normal değil.

Daha yüzünü görmediği elini tutmadığı insana diğer insan nasıl canım bitanem diyebilir ya??Siz normalsiniz bence görüştüğünüz kişi normal değil.
Evet bende onun cok aceleci oldugunu dusunuyorum. Heleki şu yorumlari okuduktan sonra daha iyi anliyorum. Sizler izleyici konumundasiniz ve mantikli sekilde durumu benden daha iyi yorumlayabiliyorsunuz. Ben duygularimla hareket edip yanlis yapmaktan korkuyorum. Bu nedenle fikirlerinizi almak istedim..

İnternetten kızları polisim askerim subayım diye kandırıyolardı inşallah öyle bişey değildir siz orasını düşünün bence..
Benim de tam tersi sevgi sözcükleri kullanmama eşim izin vermez, ben de pek kendime söyletmem. Biz mi anormaliz acaba...

Yok gercekten polis. Faceden ortak arkadasimiz vardi ordan tanistik. Yani tanismadan once paylasmis oldugu onlarca fotograf var. Bazen anlik fotograf cekip yollamasini istiyorum hemen cekip atiyor. Kardesleri arkadaslari hep yorum yazmis fotograflarina. O konuda yalan konusmuyor polis yani kendisi. Su ana kadar bir kez olsun kötü bir muhabbetide olmadi. Insallah zamanla herseyi daha net anlayacagim diye umut ediyorum..

Ben de sizin gibiyim 2 yıldır sevgilim var ve bi kez bile aşkım canım cicim demedim hatta bazen ismiyle hitap ediyorum. İlk başta o da biraz bozulmuştu ki kendisi sıcak kanlı biridir ve bol bol bu tarz sevgi sözcüklerini kullanır. Biz de bu konuyu konuştuğumuzda benim için bu sözcükleri söylemenin zor olduğunu, onunla ilgili bir durum olmadığını ve yanlış anlamaması gerektiğini söyledim sonuçta bu bir yapı meselesi. Bence siz de bu şekilde konuşup düşüncelerinizi paylaşın. Sevgiyi ifade etmenin tek yolu bir takım sözcükler söylemek değil.

+1
Tanımadığım etmediğim gmrmediğim herifin neresine canım cicim diyeyim?!?

Ben de odun gbiyim
Kocama naber diyorum yani
Hayatta güzel sozler soyleyemem
Hiç de değişemedim
Benim yerime görümcem diyor kocama
Naber bitanem
Seni cok özledim tatlım
İyisin di mi kuzum falan diyor mesaj atıyor

Ben ablasıyım o karısı gbi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…