Ona sevgi sözcükleri söyleyemiyorum..

Sanirim biz sizinle ayniyiz :) cunku bende arkadaslarima canim cicim demem hic hep isimleriyle hitap ederim mahkeme duvari gibisin diye sakalasirlar hep benimle bu yüzden
Eveeetttt hahaha ilk girdiğim bi ortamda pek sevilmem soğuk bulurlar tanıdıkça severler amaaaann ne yapalım bizide böyle sevsinler

hayat tecrübeme dayanarak tavsiyem şu:bu adama ilgisine fazla bağlanma inanma tek konuştuğu kız sen değilsindir emin ol
Yorumunuz beni korkuttu acikcasi bilemiyorum inanin aklim o kadar karisikki sanirim ben bununla yuzyuze gorusmeden beynimdeki karmasa son bulmayacak gibi duruyor

yeni bir hesap alın size hiç benzemeyen bilgiler ekleyin yada kamerada görüşüyorsanız sizin yerinize bir kız arkadaşınızı konuşturun yüz de yüz onu da beğenecek ona da aşkım canım de bana diyecektir buna emin ol

Yorumunuz beni korkuttu acikcasi bilemiyorum inanin aklim o kadar karisikki sanirim ben bununla yuzyuze gorusmeden beynimdeki karmasa son bulmayacak gibi duruyor
yaşın kaç bilmiyorum ama ben çok rastladım kendim de yaşadım arkadaşlarım daha genç akrabalar da yaşadı zamanın da .İstisnalar var ama bazı askeri personel ve emniyet mensuplarının tek derdi evli ya da bekar netten bir düşürüp onla gününü gün etmektir.evlenene kadar ya da uzakta olan eşlerine kavuşana kadar Allahtan korkmayıp bir çok kızın duygularıyla oynarlar ayak üstünde kırk yalan söylerler lütfen gözün açık olsun bu konuda dikkatli ol

Simdi nasil desem belki inanmayacaksiniz ama bu dediklerinizi yaptim ben.Hemde 2 defa..Ilkinde bir arkadasim goruntulu konustu.. Afedersiniz kizi öldürmedigi kaldi yani. O kadar tepki gosterdiki anlatamam. Ikincisinde yazisarak olcmeye calistim tepkisini yine ayni seyi yapti.. O kadar buyuk tepki gosterdiki sasirdim yani..ayrica beni annesiyle tanistirmak istedigini soyledi ama ben kabul etmedim biraz zaman gecsin dedim.. offff bilemiyorum aklim hakikaten cok karisik

21 yasindayim.. Gercekten anlattiklariniza sasirdim varmi boyle vicdansizlar Allah hepimizi kötülüklerden muhafaza etsin

.Ilkinde bir arkadasim goruntulu konustu.. Afedersiniz kizi öldürmedigi kaldi yani. O kadar tepki gosterdiki anlatamam. Ikincisinde yazisarak olcmeye calistim tepkisini yine ayni seyi yapti.. O kadar buyuk tepki gosterdiki sasirdim yani..

Kızı öldürmediği kalmış, o kadar büyük tepki göstermiş ki siz de şaşırmışsınız.

Normal mi bu?

Bu kadar ölçüsüz tepki veren insanın ya psikolojik durumundan şüphe edilir...

Ya da sizin veya görüştüğü başka birinin onu denemek için bunu yaptığını anladığı o yüzden "dişi sineğe bile yüz vermeyen" namuslu erkek pozlarına girdiği düşünülür, iyi niyetinizi bir kenara bırakırsanız size de makul gelecek.

Bu örnekten hareketle "Kimseye yan gözle bakmıyor demek ki" denmez.

Sadık ya da olgun bir erkek başka bir kızın ilgisini ya görmezden gelir oralı olmaz ya da nazikçe geri çevirir, öldürecek gibi abartılı tepki vermek nedir...

İki ayda, nette tanışıp yüz yüze görüşmeden samimi laflar edip aynısını sizden de bekleyen birinin başka kızlara ışık yakmaması ya da kendine ışık yakanı şiddetle geri çevirmesi ölesiye çelişiyor, bu adama dikkat edin.

Uyarilarinizi dikkate alacagimdan emin olabilirsiniz tesekkür ederim..

Daha yüz yüze gelmediğin adam nerden senin bitanen, aşkın bilmem neyin oluyor ki?
Niye söyleyesin? Saçma.
Iste bende oyle dusundugumden midir nedir telefonda konusurken soyleyemiyorum.. yuzyuze gorussek hersey duzelecek belkide ama bilemiyorum hayirlisi..

Iste bende oyle dusundugumden midir nedir telefonda konusurken soyleyemiyorum.. yuzyuze gorussek hersey duzelecek belkide ama bilemiyorum hayirlisi..
Arkadaşım sen bunu dert etmişsin ama sende anormal bişey yok ki, normal olmayan kişi karşı taraf. Senin mesajda bile adama canım, bitanem vs demen anormal, saçma. Yüz yüze görüştüğünde belki hiç ısınamayacaksın, ısınamadığın adama boşu boşuna bitanem demiş olacaksın. Bak benden sana söylemesi, daha yüz yüze gelmeden adamın canı, bitanesi, aşkı olduysan emin ol onun tek aşkı, bitanesi sen değilsindir. Sağlam değildir o adam. Bana saçma geliyor, madem sevgili olma niyetiyle sohbet ediyorsunuz neden halen yüz yüze gelmediniz? İnsan internetten sohbet ettiği birinden etkilenemez diye bişey yok ama uzatmadan görüşmek lazım, kimse vaktini boşa harcamamalı sonuçta.

Aşkım canım cicim aşk böcüğüm deyince sevgi daha mı katmerli oluyor muş? Hiç aşkım demedim eşime ama bir öperim kokusunu içime çeke çeke bin sözcüğe bedel olur. Herkesin sevgisini gösterme şekli başkadır.

2 gun onceki konusmamizda cok israr etti geleyim goruselim diye. Ben kabul etmedim. Simdi diyeceksinizki niye kabul etmedin. Nedeni şu; unv. okuyorum ve onumuzdeki hafta sinavlar basliyor. Bende sinavlara calismak icine eve geldim(evimiz unv. okudugum sehirde degil).. iste onumuzdeki hafta sirf sinavlar var sonra okul bitiyor zaten. Ramazan ayi baslayacak vs. Ne bileyim bi yandanda hazir hissetmiyorum desem yalan olmaz. Bikac ay daha gecsin o zaman goruselim dedim..ama gercekten cok israr etti gorusmek icin. Kizkardesimide getirecegim onunlada tanisin dedi.. oyle iste

Ayy ayy ben de öyleyim 2 bucuk yil oldu sevgili olali araya bi canim sıkıstırıyorum o kadar ..

En dogrusunu yapiyosun.
Boyle kal.
Daha adami gormedin etmedin.
Ne demej hemen " bitanem" felan.
Icten gelmeli, zorla degil.

Soylemek istediklerinizi yazı yoluyla cok daha rahat kullanabildiginiz icin karsınızdaki insana sesli olarak ifade edemiyorsunuz. Kolay geliyor bu yol size cunku kendinizi oyle daha rahat hissediyorsunuz. Yazarken cekingen ve utangac hissetmeyen siz, diger yola basvurmaya gelince kilitlenip kalıyorsunuz oldugunuz yerde.

"Bunu asabileceginizi dusunuyorum. En azından karakter yapınızı anlatmıssınız.. Sesli ifade etme yolu uzerinde tek basınıza calısma yaparsanız bu minik sorununuzu da asabileceginizi dusnuyorum ben. Ayna karsına gecip onunla sohbet ediyormus gibi yapın ve ona olan duygularınızı sesli olarak dile getirmeye calısın lutfen.. Sakince onunla sohbet ediyor olusunuzu hayal ederek.."

Tırnak icinde yazmamın sebebi su anki insan icin yapmanızı istedigimden degil. Sadece size yonelik.. Size yardımı dokunacagını dusundugum icin belirtme geregi duydum.. :)

Ayrıca su noktada kullanmak istediginiz cumleleri sarf etmemeniz cok daha iyi, acele etmenize hic gerek yok, boyle bir baskı icine sokmayın kendinizi lutfen..

Kendi Annene canim bitanem demezsin, hayatinda görmedigin, ne oldugu belli olmayan elin adamina canim bitanem.. hey allahim ya biz türk milleti cok cahiliz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…