Ben hala seviyor özlüyor sanıyordum. Çok aptalım. Alakamı keserim kesmesine de beni aklında zaten buluşmak istiyodu peşimdeydi diye hatırlasın istemiyorum.Niye buluşalım dedin ki hem hiç gitme bence tamamen alakanı kes adamın niyeti zaten ortada
En iyi tepki tepkisizliktir bence
nasıl umursamayıp tepkisiz kalıp seni delirtmiş, ıspatı burada yazdığım sözün
kendi kendine etmişsin
yazık etmişsin sana
Tartışıyorduk benim psikolıjim bozuktu son bir sene o bana katlanamadı ve beni terk etti. Adam sanmıştım. Ayrıldık tam 9 ay oldu bu 9 ayda onu geri kazanmak için yırtındım. Sevdiğini sanmıştım. Ayrılsa bile beni sever sanmıştım. Bu 9 ayda her şey çok değişti. Başlarda isteniyorm dedi sonra kendisi benle buluşmak istedi bir gün belki yenidwn barışırıZ dedi sonra sevmiyorum seni dedi sonra seviyorum ama olamıyoruz dedi. Böyle böyle aylarca kopamadım ondan. Geçer düzelir sandım. Sonra ise Ben ona sevgimi söyledikçe şımardı. Ezdi küçümsedi beni. ben kırılsam da vazgeçemedim. Şimdi ona buluşma teklif ettim. Özlediysen buluşalım tamam dedi. Ama seviyeli olacak yoksa kalkarım dedi. Üstüne atlayacak değilim dedim. Atla sorun yok dedi. Ve işte o an ben kendimden geçtim. Ben senin için oyuncak bebek kulllanılcak kız mı oldum artık dedim. Eğlenmeme bakıyorum dedi. Ben de tamam eğlenmemize bakalım o zaman iftarda görüşürüz dedim. İnadına gidecem o iftara. Ve en sonunda yüzüne bir tokat basıp tüm nefretimi kusucam. asla eğlenilcek kız olnayı kabul etmeyeceğim. Başka bir fikri olan?yoksa hiç gitmesem mi? Hazmedemiyorum üç sene ciddiyetle sürdürdüğüm ilişkinin sonunda sevdiğim insanın bu hale dönüşmesini. Zoruma çok gitti. Üsteleyerek ben de kaşındım ama o da yarım yamalak umutlarla yanında tuttu beni. Çok aptalım. Ama bu sondu. Bunu kabullenemem. Sizce ne yapmalıyım?
Haklısın öfkelendim çok.. Bütün hata benim aslında bu lafları etmesine ben müsade ettim. Hiç buluşmamak en iyisiSeviyesiz hareketler yapiyorsun sanki. Iliski bitmis onune baksana ne diye bulusuyorsun hala.
Ne olarak gorduyse / goruyorsa gordu. Tokat atarak ne degistireceksin. Sinirlenebilirsin ama iliskinin bitisini bu sekil sonlandirman hos degil.
Hic bulasma, bulusma.
Canım hic cvb verme tepkisini kal bak bu tarz adamları iyi bilirim sırf egolarini tatmin etmek için böyle şeyler söylerler ama adam zaten sevse değer verse yada aklında bir yerlerde olsan emin ol Sni o duruma hiç düşurmezdi bence hiç gitme hatta gelemiyecegini ömrünün sonuna kadar da onu görmek istemediğini söyle ve yoluna bak emin ol eskisi kadar yipranmazsn kendinizi lütfen önemseyen birazBen hala seviyor özlüyor sanıyordum. Çok aptalım. Alakamı keserim kesmesine de beni aklında zaten buluşmak istiyodu peşimdeydi diye hatırlasın istemiyorum.
Evet hatanın çoğu bende aylardır peşinden koşarsam böyle olur. Ama sanki o lafı yememeliyim gibi geliyor. Ne bilim son bir söz son bir mesaj atmalıymışım okkalı gibi yani son sözüm görüşelim olmuş olmasın.Bence siz hatalisiniz.Adamin ne mal oldugu belli ben eylenecek kiz ariyorum demis.Zamaninda hem yalvarmisiiniz Bir yerleri kalkmis.Bence hic bulusma telefonundan da engelle.Daha fazla degerini dusurme.
Sizce sinir olunmayacak gibi mi? Eğlenmek istediğini söylüyor bana. Her ne kadar durumu ben bu noktaya getirmiş olsam da her zaman seviyeliydim ona karşı. Bunu da hak etmedim üç seneden sonra. Öfkelenmem normal değil miBuluşmaya çağırıp tokatlamak nedir ya? Beni tokatlayan ınsana 2 tokatta ben yerleştiririm valla. Zorla yaşatmadı ya bişeyleri yaşamasaydın, inanmasaydın. İyi yani her sinir olduğumuzu cagırıp tokatlayalım madem.
Bak bunu yapıcam zaten. Ama son sözüm eğlenmemize bakalım o halde. sakın beni ekme görüşelin senden haber bekliyorum demek oldu. O an buluşup tokat atma planım vardı çünkü. Şimdi son sözlerim bu mu olsun yaniYa o da sana tokat atarsa.. sana zarar verirse.. daha çok gururun kırılmaz mı..
Bence bırak artık.. hiçbir şey demeden bırak.. bulaşacaktık ne oldu filan yazarsa da asla cevap verme.. ona vereceğin en güzel ceza kendinden mahrum bırakmak..hiçbir şey söylemeden hemen şimdi bitir.. engelle her yerden..
Sizce sinir olunmayacak gibi mi? Eğlenmek istediğini söylüyor bana. Her ne kadar durumu ben bu noktaya getirmiş olsam da her zaman seviyeliydim ona karşı. Bunu da hak etmedim üç seneden sonra. Öfkelenmem normal değil mi
Diyecek sözüm yok. HaklısınÖfkelenmen normal ama kendını suanda oldugun konuma sokan sensin, kendini küçük düşüren sensin, peşinde koşan sensin ne bekliyordun başka? Benımde 3 senelık ilişkim bitti. Ama "bitti". Gidip peşinde koşturmadım, kendimle eğlendırmedım. Oturdum evimde ağladım ağlayasım vardıysada, bana kendısı döndüğünde, geldığınde de kabul etmedim yoluma baktım. Zamanı geldiyse ayrılmayı, bitirmeyi bilin. Gurursuzca davranıp sonra başkasından size saygı duymasını beklemıceksınız bu kadar net.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?