Onca yıl sonra

Çoluklu çocuklu eski sevgilinize takip isteği atmanız,buluşup kahve içmeniz... Yazık ya nereden tutsam elimde kalıyor.Şöyle şeyler okuya okuya evlilikten,insanlardan soğudum.Ne oldu bizim vicdanımıza ? Kimseyi düşünmüyorsan o zavallı çocukları düşün

Evli çocuklu eski sevgili ile yıllar sonra hangi amaçla görüşülür? Adam belli ki macera peşinde .Siz uzak durmalısınız
Sonuçta maziniz belli, evlenmiş çocuğu filan var yani. Baktıysa da aman manyak şey der geçerdim ben muhtemelen, ekleyip sonra da görüşmek ne bilim hiç şık olmamış.
Adamın niyeti belli de sizin derdiniz ne evli barklı, çocuklu eski sevgiliniz ile buluşuyorsunuz?
Sizin eşiniz eski sevgilisi ile kahve içse ne hissedersiniz ?
Karısını boşayıp seni alacak ondandır.
Evli olduğunu bile bile neden istek gönderiyorsunuz? Onuda geçtim görüşmeyi neden kabul ediyorsunuz ki.
Evli biriyle niye kahve içeyim yaaa.

boşlukta mısınız ?

kendinizi böyle durumlara düşürmeyin...
Evli barklı adama bulaşarak, metres olma merakı neden? Ne duymak istiyorsun, seni unutamadığını mı? Adam gitmiş başkasına nikah kıymış, çocuk yapmış, seni unutsa ne olur unutmasa ne olur.
Bunun bir iki adım ötesi karımla hiç mutlu değilim , çocuklar için beraberim , birlikte olmuyoruz , bir gün sarhoştum çocuk öyle olmuş
Evli barklı adamin onca yıl sonra merak edip bakmasının bir anlamı olmamalı.
Yapmissin bir hata devamini getirme. Engelle heryerden. Evli insandan hayir gelmez. Piyasada bir sürü bekar insan var.

EVLİ DEĞİL kendisi şuan. Ama bir kaç ay olmuş boşanalı daha

Adam boşluk doldurmaca oynuyor.O boşluğa siz konmayin .Bir de boşandığı kesin mi ? Kendi mi dedi ? Buna kim inanır ?
Kadir inanır diye espri yapasim geldi ama şu ciddi ortamın büyüsü bozulmasın
Yüzde yüz eminim boşandığından.zaten çocuğun velayeti için uğraşıyorum falan diye belirtti özellikle

Yüzde yüz eminim boşandığından.zaten çocuğun velayeti için uğraşıyorum falan diye belirtti özellikle

Valla karar sizin tabi ki ne yapmak isterseniz ama denenmişi denemek şahsen benim yapabileceğim bir iş değildir.Hakkinizda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…