Onca yıl sonra

Çoluklu çocuklu eski sevgilinize takip isteği atmanız,buluşup kahve içmeniz... Yazık ya nereden tutsam elimde kalıyor.Şöyle şeyler okuya okuya evlilikten,insanlardan soğudum.Ne oldu bizim vicdanımıza ? Kimseyi düşünmüyorsan o zavallı çocukları düşün

Evli çocuklu eski sevgili ile yıllar sonra hangi amaçla görüşülür? Adam belli ki macera peşinde .Siz uzak durmalısınız
Sonuçta maziniz belli, evlenmiş çocuğu filan var yani. Baktıysa da aman manyak şey der geçerdim ben muhtemelen, ekleyip sonra da görüşmek ne bilim hiç şık olmamış.
Adamın niyeti belli de sizin derdiniz ne evli barklı, çocuklu eski sevgiliniz ile buluşuyorsunuz?
Eski sevgiliniz evlenmiş barklanmış ne mana istek atıyorsunuz?

Evli adam evli storyine baksa bile ilgilenmemen gerekirdi. Cünkü evli. çok yanlış kabul edemiyorum bekarım ama evli bir bayanların çektiği üzüntüleri biliyorum şahit olduklarım var.

Gerek yok. ne münasebet ya kocamın eski sevgilisi istek atıcak adamda suclu tabi.
Hâlâ sorguluyorsunuz , niye eklemiş olabilir ,çocuklar nerden bilecek bakmayı ,ortak arkadaş bile yok , ayrılma sebebimiz buydu falan fistan.Amaciniz ne adam evli ve çocuğu var ,ortada sorgulayacaginiz bişey yok ,gorusmekle hata etmişsiniz .
O hatalı mı? Evet. Ama aynı şekilde siz de hatalısınız. Evlendiğini bile bile neden istek atıyorsunuz ?? Ve üstüne bir de gidip görüşüyorsunuz. Eşiniz yıllar önceki eski sevgilisiyle gidip kahve içse ne hissederdiniz ? Bence her şeyden önce bunu sorgulayın.
Sizin eşiniz eski sevgilisi ile kahve içse ne hissedersiniz ?
Yanlış yapmışsın
Hadi eklendi, bakıldı, görüldü diyelim de evli adamla buluşup kahve içmek nedir, tehlikeli sular bunlar, adam çoluklu çocuklu ailesi var, senin eşin olsa ister miydin eski sevgilisiyle kahve içmesini... uzak dur bence, doğru değil
Karısını boşayıp seni alacak ondandır.
Evli olduğunu bile bile neden istek gönderiyorsunuz? Onuda geçtim görüşmeyi neden kabul ediyorsunuz ki.
Zamanında ayrılme sebebinizi belirtmenizin sebebi nedir??? "Ah canım kıyamam kader ayırmış sizi iyi ki görüştün" dicez falan mı sandın. Kafan güzelmiş,güle güle kullan.

Adam hatalı evet, onaneymiş senin storyin falan.Aama kabahatin çoğu sende..Adam ne sebepleyse baktı,utanmıyor musun evli adamı ki bu adam senin eski sevgilin eklemeye falan? Ne umdun? Evli eski sevgilinke arkadaş olmayı mı?? Kahve içmeye giderek daha da sıvamışsın.

Arkadaşlar da demiş.Adamın ne aradığı malum,2 günlük macera. Şerefsiz çünkü. Sen de kendi değerini yerin dibine çek,aferin.En fazla kendini kullandırtırsın.Adamın eşini boşayıp seni alacağını falan sanmıosundur umarım.

İnsan azıcık empati yapar yaaa.Senin kocan eski sevgilisiyle senden habersiz oturup kahve içse nasıl hissederdin? Modernlik değil bu.Eşin arkasından gizli saklı iş çevirip şerefsizleşmek demek sadece.
Evli biriyle niye kahve içeyim yaaa.

boşlukta mısınız ?

kendinizi böyle durumlara düşürmeyin...
Evli barklı adama bulaşarak, metres olma merakı neden? Ne duymak istiyorsun, seni unutamadığını mı? Adam gitmiş başkasına nikah kıymış, çocuk yapmış, seni unutsa ne olur unutmasa ne olur.
Bunun bir iki adım ötesi karımla hiç mutlu değilim , çocuklar için beraberim , birlikte olmuyoruz , bir gün sarhoştum çocuk öyle olmuş 🤪🤪🤪🤪🤪
Çoluklu çocuklu eski sevgilinize takip isteği atmanız,buluşup kahve içmeniz... Yazık ya nereden tutsam elimde kalıyor.Şöyle şeyler okuya okuya evlilikten,insanlardan soğudum.Ne oldu bizim vicdanımıza ? Kimseyi düşünmüyorsan o zavallı çocukları düşün
Evli barklı adamin onca yıl sonra merak edip bakmasının bir anlamı olmamalı.
Yapmissin bir hata devamini getirme. Engelle heryerden. Evli insandan hayir gelmez. Piyasada bir sürü bekar insan var.

EVLİ DEĞİL kendisi şuan. Ama bir kaç ay olmuş boşanalı daha

Adam boşluk doldurmaca oynuyor.O boşluğa siz konmayin .Bir de boşandığı kesin mi ? Kendi mi dedi ? Buna kim inanır ?
Kadir inanır diye espri yapasim geldi ama şu ciddi ortamın büyüsü bozulmasın 😰😰
Yüzde yüz eminim boşandığından.zaten çocuğun velayeti için uğraşıyorum falan diye belirtti özellikle

Yüzde yüz eminim boşandığından.zaten çocuğun velayeti için uğraşıyorum falan diye belirtti özellikle

Valla karar sizin tabi ki ne yapmak isterseniz ama denenmişi denemek şahsen benim yapabileceğim bir iş değildir.Hakkinizda hayırlısı olsun.

Back
X