- 30 Ocak 2019
- 6.317
- 29.141
- 228
- Konu Sahibi yazarhanim35
Bu durumlar için çok güzel bir söz var “İflas eden tüccar eski defterleri açarmış.” diye. Boşanmış ve arayışa girmiş. Tüm eski sevgililerine sinyal vermeye başlamıştır sana özel değil yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yalancı erkek tipi en sevdiğim.çocuklar mı girdi acaba dedi
hesabım açık olduğu için görülüyor. mesleğimden dolayı da kapatmıyorum hesabımısende ekli olmayan birinin senın storiylerine baktıgını görebiliyormusun ,
hesabım açık olduğu için görülüyor. mesleğimden dolayı da kapatmıyorum hesabımı
yok kilitli hesaplarda takip edilmeyen kimsenin görülmüyorkilitli hesaplar görülmüyor değil mi![]()
Gerek yok bence ama insanlar bazen boyle seyler yapıolar.Birdaha yapmayın.Üniye giderken bir sevgilim vardı benim ayrıldık 19 yaşındaydım o zaman sonra ara ara arkadaş olarak görüştük ve en son 2015 de görüştük sonra duydum evlenmiş falan geçen storyme kimlerin baktığına bakarken bunun baktığını gördüm
Sonra takip isteği attım ertesi gün Merak ettiğimden Buda kabul etti mesaj atmış nerden aklına geldi dedi böyle böyle baktığını gördüm dedim çocuklar mı girdi acaba dedi
Ki ortak arkadaşımız hiç yok bizim bende de onda da ekli olarak Önceki akşam mesaj attı nbr falan diye yaşadığım şehire gelmiş cenazesi varmış bir kahve içelim diyelim dedi dün Sabah kahve içtik. Bunca yıl görüşmeyip bunca yıl sonra meraktan bakmak neden acaba.
bu arada o zamanlar ben küçüktüm başka şehre taşındı ve ailecek tanıdığımız biri olduğu için ayrıldık babamın çok sevdiği güvendiği abi olarak beni emanet ettiği biriydi bu ihanete giriyor Babana yapamıyorum diye ayrılmıştık
Kendisi EVLİ DEĞİL !!!
yok kilitli hesaplarda takip edilmeyen kimsenin görülmüyor
evli olmadığını biliyorm bundan eminim %100Tehlikeli sularda yzüyorsunuz yapmayın. Eminim evlıdırde evli degıl yazılmış sonradan linç yememek için Ama inandırıcı bulmadım. Engelle uzak dur.
Evlenmis yazmissin EVLİ DEĞIL YAMZISSINIZ O ZAMAN SIMDI BOSANMIS MI YOKSA TOPA TUTULMAKTAN MI KORKUYORSUNUZÜniye giderken bir sevgilim vardı benim ayrıldık 19 yaşındaydım o zaman sonra ara ara arkadaş olarak görüştük ve en son 2015 de görüştük sonra duydum evlenmiş falan geçen storyme kimlerin baktığına bakarken bunun baktığını gördüm
Sonra takip isteği attım ertesi gün Merak ettiğimden Buda kabul etti mesaj atmış nerden aklına geldi dedi böyle böyle baktığını gördüm dedim çocuklar mı girdi acaba dedi
Ki ortak arkadaşımız hiç yok bizim bende de onda da ekli olarak Önceki akşam mesaj attı nbr falan diye yaşadığım şehire gelmiş cenazesi varmış bir kahve içelim diyelim dedi dün Sabah kahve içtik. Bunca yıl görüşmeyip bunca yıl sonra meraktan bakmak neden acaba.
bu arada o zamanlar ben küçüktüm başka şehre taşındı ve ailecek tanıdığımız biri olduğu için ayrıldık babamın çok sevdiği güvendiği abi olarak beni emanet ettiği biriydi bu ihanete giriyor Babana yapamıyorum diye ayrılmıştık
Kendisi EVLİ DEĞİL !!!
Gerçekten boşanmış olduğu için boşandığını yazdımEvlenmis yazmissin EVLİ DEĞIL YAMZISSINIZ O ZAMAN SIMDI BOSANMIS MI YOKSA TOPA TUTULMAKTAN MI KORKUYORSUNUZ![]()
Tahminlerim vardıEklerken boşanmış olduğunu biliyormuydunuz?
bu ihanete giriyor Babana yapamıyorum diye ayrılmıştık
Önceden profilinde çift isim vardı eski eşi ile. Onun kalkmasına istinaden boşandığını fark ettim boşanmasını kollayıp yazmadımHadi adam bakmış pislik de, sen evli olduğunu bildiğin halde istek atmışsın. Boşandığını tahmin edip istek atmak da ne bilim....