Önce ablası görmeliymiş ...

mesafeli

Niyetin ne?
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2014
2.509
3.292
158
Merhaba kızlar,

Dert değil de sohbet amaçlı yazıyorum.

Yıllardır yalnızım, karşıma düzgün biri çıkmıyor, çıkana da bakın...

Komşum söyledi, benim fotomu görmüş beğenmiş, çok zenginmiş, benden büyük, hiç evlenmemiş...

İlk söylediğinde dedi ki ablası önce benimle sosyal medyadan yazışmak istiyormuş bakalım kafa yapılarına uygun muyum diye?

Ben geçiştirdim, yani niye önce ben kendimi beğendirmeye çalışayım ki bakalım adamı isteyecek miyim dedim. Konuyu kapadım.

Çünkü ileri yaslarına gelmiş (tam yasları vermek istemiyorum sanal ortamda herkes okuyabiliyor diye ama 40 yaşın hayli üstü diyeyim siz anlayın :)) birinin hic evlenmemiş olması düşündürücü ama tabii olabilir de.

Ve komşum anlatırken sagolsun dürüst olmam gerekir sana bu kişinin kusurlarını da anlatmaliyim dedi, zor begenirmiş, fazla elestirirmiş, herseyde kusur bulurmuş.

Yahu ben niye başımı yakayım ki dedim, :)) bana hayatı kolaylaştıracak biri lazım , hayat zaten zor. Bana koca olacak kişi önune bi tas corba da koysam eline saglik hayatim deyip afiyetle yemeli, tadimiz olmalı, ben sürekli polis denetiminde gibi sorgulanacağım bi hayati ne yapayim hele ki bunca yıl özgür yasadıktan sonra.

O zamanlar bu konu kapanmıştı. Bu bey baska birini bulmuş, daha dogrusu ablası bulmustur muhtemelen :))) neyse ama yakinlarda bitmiş. Nedeni bana cok anlamli gelmedi. Neymis kadinin cocugu varmıs da sorun olmuş, tabii olabilir de bu cocuk bastan beri var, hem cocuk denilen kişi de yasça buyuk ve kadinla yasamiyor. Bi de adam seviyorsa kadinin sorunlarina da bi yere kadar katlanmali yani.

Bir sürü hediye almış kadina ve pahali seylermis hani zengin ya, simdi ayrilınca onlari istemeyi düsünuyorlarmıs. Komsum anlatiyor bunlari, yahu dedim ayrildilar diye hediye geri istenir mi?

Neyse simdi beyimiz boşa çıkınca tabii yine ben gundeme gelmişim. Komsum mantikli konusuyor diyor ki bak adam cok zengin, bunca yildir yalniz hayat mucadelesi veriyorsun, hep yalniz mi kalacaksin, evet de, onun imkanlarini kullan, ye, iç, gez, ekonomik olarak rahatla, yaninda biri olsun...

En azından bi tanışın, bi şans ver, tanimaya calış eger istemezsen olmaz zaten ama bakarsin icin ısınır dedi.

Hak verdim, tamam benim numaramı ver, bana yazsın, konusalim dedim. Bu arada bana bu beyin fotolarini gosterdi cidden hoş adam, yani çarpıci degil ama ben begendim.

Olan şu;

Ablasi demis ki once ben göreyim beğenirsem yazışsinlar :KK70:

Net kararımı bildirdim. Ben tanışmak istemiyorum dedim. Daha benimle yazısmak icin ablasinin onayini almak zorunda olan bir erkek ilgimi çekmedi diyerek konuyu noktaladım.

Yani kısmetlerim şimdilik böyle, Allah beterinden korusun :)

*** Dokuzuncu sayfaya güncelleme yazdım.

Son düzenleme:
Ben olsam ablasının eleme kriterlerinden geçme düşüncesini hakaret sayarım. Adamın hediyeleri geri istemesi, seçici olması gibi diğer durumlarını düşünme aşamasına dahi geçmem. 50 yaşına gelmiş adamın kendi kararı yok sanırım.

Komşunuz da hiç mantıklı konuşmuyor bana göre. Evlilik para üzerinden değerlendirilecek bir konu değil çünkü.

Bence kendiniz tanışıp evlenebileceğiniz adayları değerlendirin.

O nedir ya?
Ablasının iyi ki farklı talepleri olmamış, bu ne Allah aşkına.
İyi yanıt vermişsiniz, kendi hayatına karar veremeyen adamdan bir cacık olmaz.
Bugün ablası seni beğenir, yarın ablası hayatını yönetir.
Gerek yok...
Geçmiş olsun bence.

bu yaşına kadar parasına rağmen evlenemediyse vardır bir problem... çünkü komşunun size teklif ettiği gibi sırf parasını yiyeyim gezeyim tozayım, ufak tefek eksiklikleride görmezden geleyim diyen kadın çok ama bu beyfendi hala bekarsa bir durup düşünmek gerek... problemli evlilik birliktelik yaşamaktansa huzurlu yanlizlık daha iyidir

Ay yok artık ya adam afedersiniz eşşek kadar kendi fikri geçerli değilmiymiş? Bu adam zaten hayatta evlenemez başında böyle bir abla oldıktan sonra allah yardım etsin.

O adamda size anlatılmayan eksik gedik bişey vardır
50yasındaki adamın ablasıda 50-60yasındadır cocuk değilki bakayım edeyim desin
Adamı bişeylerden koruyor bence uzak dur

Abla-kardes egolari kafdaginda. Zirf zengin diye herkese, herseye kusur bulan, zor begenen ve herseyi elestiren insan inanilmaz itici. Ablasinin söyledigide tam bir komedi. Düsünceleriniz cok dogruymus. Niye basinizi yakacaksiniz ki. Bir insan hakkinda bana deselerki zor begenir falan ben hep sey derim "onu kim begensin" sinir oldum.

Kizlar çok şekersiniz :) bana da sanki adamla ilgili anlatılmayan bazı şeyler var gibi geldi, yani sanki zeka geriliği falan mı diycem ama kimsenin de günahına girmek istemem.

Çunku surekli şu laf ortada dolastı bu konuyu konuşurken , ablasi artik yorulmuş ve kardesine bi kadınin sahip çikmasini istiyormuş. Bunu basta erkek kendine bakmakta zorlanir olarak algilamistim ama oyle degil baksaniza kendi hayatiyla ilgili karar veremiyor.

Bana anlatilirken adam hic evlilik yapmadi, kadinlari tanimiyor ya ondan ablasi ilgileniyormus gibi aktarildi ama bu yasa kadar kadin tanimayan adami ben nasil egiticem ki :))))

Bu arada kizlar abla da bekar, hic evlenmemiş, her yere birlikte gidiyorlarmış :))

Allah yardimcilari olsun ne diyeyim, o ablayi ben yolarim denmiyor tabiii:KK70:

Back
X