Önce ablası görmeliymiş ...

Abladan sonra kayinvalide sonra kuzenler derken es adayini görene kadar bir sülaleyle muhatap olursunuz.
Yazık yahu o yaşa gelmiş ablasının beğenmesi şartı sonrası tanışma fırsatı bulacak.
Sizin fikrinizi
Genci de yaşlısı da çekilmez bunlar.
Çok sıkıcı! :/

En iyisini yapmışsın.Zengin olmasına rağmen evlenememesinin sebebi belli zaten

beautifulsweet beautifulsweet Aslinda baska pek kimse yok galiba, anneleri Allah rahmet eylesin ölmüş ve bu iki kardesin de evlenmemelerini anneye bagliyorlar. Yani anne zamaninda kimseyi begenmemiş. Abla da bekar yani ve simdi ayni seyi kardesine yapiyor. Bu ailede kadinlar bi tuhaf :))

Iki kaynanali hayatınız olacakmış resmen o nasıl bir abla ki kardeşi adına eş seçiyor şaka gibi gerçekten

tovbe tovbe. bi zamanlar bir arkadasim bana ‘annesinin buldugu kizla gorusmeyi kabul eden bi adamla evlenecek misin gercekten!’ demisti. bu sozu cok agrima gitmisti, aglamistim. ‘hayat senin, bidaha konusmiicam bu konuyu senle’ dedi sustu. iki sene sonra ben bosandiktan sonra ise ‘sen secimini yaptin, sonuclarini hep birlikte gorduk, simdi yaktigin ellerinin uzerine oturup, kendi kendine duzelmesini bekliceksin.’ demisti. vicdansiz:)) ikinci kez icime oturmustu sozleri. nedense hikayeni okuyunca aklima o arkadasim ve sozleri geldi.

M Mavistez Zenginlikten baska öne çikacak bi özelliği yok ki ama arkadaşlarin da dedigi gibi o abla paraları yedirmez ha amaç sadece para olsa ablayı kafalar uzerine mal falan yaptirirsin da aman ya para için insan kendi hayatindan vazgecer mi, hayallerinden, mesela ben halaaa beyaz atlı prensimi bekliyorum da gele gele boyleleri denk geliyor :))
Herseyin vakti zamani var ben buna inanirim sirf evlenmek için bir insan bir başkasının parası yüzünden kendi hayatını mahvetme meli ya da sadece aşk uğruna da evlilik yapmamalı bu devirde para da önemli Aşkta önemli O yüzden çok iyi düşünüp karar vermek gerekiyor böyle şeyler Aceleye gelmez :)

elaide elaide Hic kimse basini yakmak icin evlenmez ki, ben de bosandim, bir omür diye cikiyoruz o yola, arkadaslar aci soyler diycem ama sozler insanin icine dert olacak kadar da acitmamali dediginiz gibi vicdanli olmali, dogrulari soyleyeyim derken kırıp dokmemeli....

Hayatta bazi seyler yasanarak ogreniliyor, kaderin onune gecilmiyor, demek ki evlenmemiz ve bosanmamiz gerekliymis buna kimse mani olamazmis zaten :)

Ayrica annesinin, ya da ablasinin buldugu kizlarla evlenip cok mutlu olanlar da var ama burada durum farkli, beni komsular buldu ama abla kardesinden once olaya dahil oldu daha onun sirasi degildi, biz adamla sevgili olmaya karar verseydik o zaman onayini almak icin tabii ki ona sorulmaliydi...

elaide elaide Hic kimse basini yakmak icin evlenmez ki, ben de bosandim, bir omür diye cikiyoruz o yola, arkadaslar aci soyler diycem ama sozler insanin icine dert olacak kadar da acitmamali dediginiz gibi vicdanli olmali, dogrulari soyleyeyim derken kırıp dokmemeli....

Hayatta bazi seyler yasanarak ogreniliyor, kaderin onune gecilmiyor, demek ki evlenmemiz ve bosanmamiz gerekliymis buna kimse mani olamazmis zaten :)

Ayrica annesinin, ya da ablasinin buldugu kizlarla evlenip cok mutlu olanlar da var ama burada durum farkli, beni komsular buldu ama abla kardesinden once olaya dahil oldu daha onun sirasi degildi, biz adamla sevgili olmaya karar verseydik o zaman onayini almak icin tabii ki ona sorulmaliydi...
elbette konu tam aynisi degil, ama diyorumya, aklima geldi o arkadasimla o muhabbet:)

sukur, Allah herseyi okadar guzellestiriyor ki, yeter ki sabretmeyi bilelim. umarim guzel insanlarla karsilasir ve bir evlilikte de yeniden mutlulugu yakalarsin:)

Yazininnhe hepsini okumadim fakat kesinlikle görüşmeyin.
Beni once oglanin anasi gordu 2 ay önce. Sozde begendi ogluyla gorusmeye basladik. Basladi ailemden biri seni istemezse olmaz bilmemne ve sonuc olarak tum ailesi sozde beni cok sevip begeniyordu olmadi. Çocuğu doldurusa getirdiler sonradan.
Bu tarz insanlar kisiliksiz oluyor ne demek ablasinin annesinin onayi olmadan gorusmemek. Once cocuk gorur begenir aile sonra girer devreye normal olan budur.

Merhaba kızlar,

Dert değil de sohbet amaçlı yazıyorum.

Yıllardır yalnızım, karşıma düzgün biri çıkmıyor, çıkana da bakın...

Komşum söyledi, benim fotomu görmüş beğenmiş, çok zenginmiş, benden büyük, hiç evlenmemiş...

İlk söylediğinde dedi ki ablası önce benimle sosyal medyadan yazışmak istiyormuş bakalım kafa yapılarına uygun muyum diye?

Ben geçiştirdim, yani niye önce ben kendimi beğendirmeye çalışayım ki bakalım adamı isteyecek miyim dedim. Konuyu kapadım.

Çünkü ileri yaslarına gelmiş (tam yasları vermek istemiyorum sanal ortamda herkes okuyabiliyor diye ama 40 yaşın hayli üstü diyeyim siz anlayın :)) birinin hic evlenmemiş olması düşündürücü ama tabii olabilir de.

Ve komşum anlatırken sagolsun dürüst olmam gerekir sana bu kişinin kusurlarını da anlatmaliyim dedi, zor begenirmiş, fazla elestirirmiş, herseyde kusur bulurmuş.

Yahu ben niye başımı yakayım ki dedim, :)) bana hayatı kolaylaştıracak biri lazım , hayat zaten zor. Bana koca olacak kişi önune bi tas corba da koysam eline saglik hayatim deyip afiyetle yemeli, tadimiz olmalı, ben sürekli polis denetiminde gibi sorgulanacağım bi hayati ne yapayim hele ki bunca yıl özgür yasadıktan sonra.

O zamanlar bu konu kapanmıştı. Bu bey baska birini bulmuş, daha dogrusu ablası bulmustur muhtemelen :))) neyse ama yakinlarda bitmiş. Nedeni bana cok anlamli gelmedi. Neymis kadinin cocugu varmıs da sorun olmuş, tabii olabilir de bu cocuk bastan beri var, hem cocuk denilen kişi de yasça buyuk ve kadinla yasamiyor. Bi de adam seviyorsa kadinin sorunlarina da bi yere kadar katlanmali yani.

Bir sürü hediye almış kadina ve pahali seylermis hani zengin ya, simdi ayrilınca onlari istemeyi düsünuyorlarmıs. Komsum anlatiyor bunlari, yahu dedim ayrildilar diye hediye geri istenir mi?

Neyse simdi beyimiz boşa çıkınca tabii yine ben gundeme gelmişim. Komsum mantikli konusuyor diyor ki bak adam cok zengin, bunca yildir yalniz hayat mucadelesi veriyorsun, hep yalniz mi kalacaksin, evet de, onun imkanlarini kullan, ye, iç, gez, ekonomik olarak rahatla, yaninda biri olsun...

En azından bi tanışın, bi şans ver, tanimaya calış eger istemezsen olmaz zaten ama bakarsin icin ısınır dedi.

Hak verdim, tamam benim numaramı ver, bana yazsın, konusalim dedim. Bu arada bana bu beyin fotolarini gosterdi cidden hoş adam, yani çarpıci degil ama ben begendim.

Olan şu;

Ablasi demis ki once ben göreyim beğenirsem yazışsinlar :KK70:

Net kararımı bildirdim. Ben tanışmak istemiyorum dedim. Daha benimle yazısmak icin ablasinin onayini almak zorunda olan bir erkek ilgimi çekmedi diyerek konuyu noktaladım.

Yani kısmetlerim şimdilik böyle, Allah beterinden korusun :)
Ayy bu ne böylee korku filmii gibii resmen kişiliğini bulamamış bir erkek tiplemesi şu anlattığınız boşverin adamla anlaşsaydınız bu kadın evinizede karışırdı önce eşyalarıı ben göreyimm bugun evde şu yemek yapılsın tam bir yöneticii evlerden ırajkkkkk

Net kararımı bildirdim. Ben tanışmak istemiyorum dedim. Daha benimle yazısmak icin ablasinin onayini almak zorunda olan bir erkek ilgimi çekmedi diyerek konuyu noktaladım.
Tebrik ediyorum gercekten konulari okurken sonunda göz göre göre kendini yakmayacak birini okudum sonunda. Ileriyi düşünmek ölçmek tartmak bu kadar zor olmamalı yahu

Eski konularınıza da baktım sizi çok takdir ettim. Hayatınızda değiştirmek istediğiniz bunaldığınız şeyler olmasına rağmen ölçüp biçmiş balıklama atlamamışsınız. Olgunluk böyle birşey herhalde. Umarım hayatınız istediğiniz noktaya gönlünüze göre insanlarla birlikte gelir.

Merhaba kızlar,

Dert değil de sohbet amaçlı yazıyorum.

Yıllardır yalnızım, karşıma düzgün biri çıkmıyor, çıkana da bakın...

Komşum söyledi, benim fotomu görmüş beğenmiş, çok zenginmiş, benden büyük, hiç evlenmemiş...

İlk söylediğinde dedi ki ablası önce benimle sosyal medyadan yazışmak istiyormuş bakalım kafa yapılarına uygun muyum diye?

Ben geçiştirdim, yani niye önce ben kendimi beğendirmeye çalışayım ki bakalım adamı isteyecek miyim dedim. Konuyu kapadım.

Çünkü ileri yaslarına gelmiş (tam yasları vermek istemiyorum sanal ortamda herkes okuyabiliyor diye ama 40 yaşın hayli üstü diyeyim siz anlayın :)) birinin hic evlenmemiş olması düşündürücü ama tabii olabilir de.

Ve komşum anlatırken sagolsun dürüst olmam gerekir sana bu kişinin kusurlarını da anlatmaliyim dedi, zor begenirmiş, fazla elestirirmiş, herseyde kusur bulurmuş.

Yahu ben niye başımı yakayım ki dedim, :)) bana hayatı kolaylaştıracak biri lazım , hayat zaten zor. Bana koca olacak kişi önune bi tas corba da koysam eline saglik hayatim deyip afiyetle yemeli, tadimiz olmalı, ben sürekli polis denetiminde gibi sorgulanacağım bi hayati ne yapayim hele ki bunca yıl özgür yasadıktan sonra.

O zamanlar bu konu kapanmıştı. Bu bey baska birini bulmuş, daha dogrusu ablası bulmustur muhtemelen :))) neyse ama yakinlarda bitmiş. Nedeni bana cok anlamli gelmedi. Neymis kadinin cocugu varmıs da sorun olmuş, tabii olabilir de bu cocuk bastan beri var, hem cocuk denilen kişi de yasça buyuk ve kadinla yasamiyor. Bi de adam seviyorsa kadinin sorunlarina da bi yere kadar katlanmali yani.

Bir sürü hediye almış kadina ve pahali seylermis hani zengin ya, simdi ayrilınca onlari istemeyi düsünuyorlarmıs. Komsum anlatiyor bunlari, yahu dedim ayrildilar diye hediye geri istenir mi?

Neyse simdi beyimiz boşa çıkınca tabii yine ben gundeme gelmişim. Komsum mantikli konusuyor diyor ki bak adam cok zengin, bunca yildir yalniz hayat mucadelesi veriyorsun, hep yalniz mi kalacaksin, evet de, onun imkanlarini kullan, ye, iç, gez, ekonomik olarak rahatla, yaninda biri olsun...

En azından bi tanışın, bi şans ver, tanimaya calış eger istemezsen olmaz zaten ama bakarsin icin ısınır dedi.

Hak verdim, tamam benim numaramı ver, bana yazsın, konusalim dedim. Bu arada bana bu beyin fotolarini gosterdi cidden hoş adam, yani çarpıci degil ama ben begendim.

Olan şu;

Ablasi demis ki once ben göreyim beğenirsem yazışsinlar :KK70:

Yani kısmetlerim şimdilik böyle, Allah beterinden korusun :)

Abla-kardeş resmen çete mantığında ilişkilerini sürdürüyorlar ve insanları belirli bir kalıba sokmaya çalışıyorlar.Çünkü kendilerinin mükemmel olduklarını düşünüyorlar ve onlarla olacak insanların da her şeyi kusursuz yapmalarını bekliyorlar.Hediyeleri geri istemek,insanların birbirini duygusal ve mantık yönünden tanımasına izin vermeden görücü usulü davranmak aklın ve olgunluğun yaşta değil başta olduğunu doğruluyor.Tavrınız çok doğru,çok net ve çok akıllıca olmuş.

Back
X