Önce ablası görmeliymiş ...

Zenginlik mühim değil önemli olan bir hayatı paylaşmakta.

Evlendikten sonra adamın parasıyla oturup kahve içip dertlesmeyeceksin ya da adamın parası ile birlikte bir yuva kurmayacaksin.

Anlaştıktan sonrası huzur önemli huzurum olmadıktan sonra parayı ne yapayım.

Tebrik ederim sizi böyle aklı başında kadınların konularını okumaya hasret kalmışız. Genç kızlarımız da okusunlar da örnek alsınlar zengin adam görünce ötesini berisini düşünmeden balıklama atlamasınlar.

Merhaba kızlar,

Dert değil de sohbet amaçlı yazıyorum.

Yıllardır yalnızım, karşıma düzgün biri çıkmıyor, çıkana da bakın...

Komşum söyledi, benim fotomu görmüş beğenmiş, çok zenginmiş, benden büyük, hiç evlenmemiş...

İlk söylediğinde dedi ki ablası önce benimle sosyal medyadan yazışmak istiyormuş bakalım kafa yapılarına uygun muyum diye?

Ben geçiştirdim, yani niye önce ben kendimi beğendirmeye çalışayım ki bakalım adamı isteyecek miyim dedim. Konuyu kapadım.

Çünkü ileri yaslarına gelmiş (tam yasları vermek istemiyorum sanal ortamda herkes okuyabiliyor diye ama 40 yaşın hayli üstü diyeyim siz anlayın :)) birinin hic evlenmemiş olması düşündürücü ama tabii olabilir de.

Ve komşum anlatırken sagolsun dürüst olmam gerekir sana bu kişinin kusurlarını da anlatmaliyim dedi, zor begenirmiş, fazla elestirirmiş, herseyde kusur bulurmuş.

Yahu ben niye başımı yakayım ki dedim, :)) bana hayatı kolaylaştıracak biri lazım , hayat zaten zor. Bana koca olacak kişi önune bi tas corba da koysam eline saglik hayatim deyip afiyetle yemeli, tadimiz olmalı, ben sürekli polis denetiminde gibi sorgulanacağım bi hayati ne yapayim hele ki bunca yıl özgür yasadıktan sonra.

O zamanlar bu konu kapanmıştı. Bu bey baska birini bulmuş, daha dogrusu ablası bulmustur muhtemelen :))) neyse ama yakinlarda bitmiş. Nedeni bana cok anlamli gelmedi. Neymis kadinin cocugu varmıs da sorun olmuş, tabii olabilir de bu cocuk bastan beri var, hem cocuk denilen kişi de yasça buyuk ve kadinla yasamiyor. Bi de adam seviyorsa kadinin sorunlarina da bi yere kadar katlanmali yani.

Bir sürü hediye almış kadina ve pahali seylermis hani zengin ya, simdi ayrilınca onlari istemeyi düsünuyorlarmıs. Komsum anlatiyor bunlari, yahu dedim ayrildilar diye hediye geri istenir mi?

Neyse simdi beyimiz boşa çıkınca tabii yine ben gundeme gelmişim. Komsum mantikli konusuyor diyor ki bak adam cok zengin, bunca yildir yalniz hayat mucadelesi veriyorsun, hep yalniz mi kalacaksin, evet de, onun imkanlarini kullan, ye, iç, gez, ekonomik olarak rahatla, yaninda biri olsun...

En azından bi tanışın, bi şans ver, tanimaya calış eger istemezsen olmaz zaten ama bakarsin icin ısınır dedi.

Hak verdim, tamam benim numaramı ver, bana yazsın, konusalim dedim. Bu arada bana bu beyin fotolarini gosterdi cidden hoş adam, yani çarpıci degil ama ben begendim.

Olan şu;

Ablasi demis ki once ben göreyim beğenirsem yazışsinlar :KK70:

Net kararımı bildirdim. Ben tanışmak istemiyorum dedim. Daha benimle yazısmak icin ablasinin onayini almak zorunda olan bir erkek ilgimi çekmedi diyerek konuyu noktaladım.

Yani kısmetlerim şimdilik böyle, Allah beterinden korusun :)
En doğrusunu yapmışsınız. Hakkınızda hayırlısı olsun. Evlenmiş olmak için evlenilmez

GÜNCELLEME

Kızlar komsum aradı, salep yaptim gel diye, dedim belli ki tanışmam için ısrar edecek, gittim.

Duyduklarima inanamadım.

Ben yanlış anlamışım, neymiş daha önceki ilişkisi tam bitmemiş miş, adamın karakterine uymazmış iki kadını idare etmek, önce gecmişi halletmesi gerekiyormuş.

Beni görmek istemelerine izin vermedim diye de cok onyargılıymısim, kismetlerimi boyle tepiyormuşum, bi sans vermek lazimmiş.

Yahu bu insanlar mı ne konustuklarini duymuyor ben mi artik insanları anlamiyorum.

O kadar sinirlendim ki, actim agzimi yumdum gözümü.

Dedim ki; bu adam gerizekalı sanmıstim hani zekasi geri ya ablası ona bakici ariyor diye dusünmüstüm. Ama durum farkliymiş adam ona da bakayim, buna da deyip pazardan kavun secer gibi yaklasiyor, para var ya ben de yalnizim, dulum istedigi gibi davranabilecegini saniyor.

Ben kesinlikle istemiyorum. Bu sekilde de o evlenemez, ama aynen bu dediklerimi de lutfen soyleyin dedim. Yok ben bu kadar diyemem dedi komsum.

Komsum da nasıl biriyse, istemem deyince yok sen yanlis anladina, yok önyargilisina getirdi konuyu.

Bu hayatta dik durmaktan, kendimize guvenmekten baska caremiz yok bunu bi kez daha anladim.

Komşunuz da bir acayip gerçekten, niye diretiyorsa, yani ona ne? İnsan bir düşünür belki başını yakacağım, belki mutlu olamayacak diye.
Boşverin bir daha haber falan vermesin size bence bu kişilerle ilgili.

Vallahi nekadar aklı başında zeki ve ne istediğini bilen bir kadınsınız.
Tanımadan hayran oldum
Şu kısacık olayda yazdıklarınızdan :nazar:

GÜNCELLEME

Kızlar komsum aradı, salep yaptim gel diye, dedim belli ki tanışmam için ısrar edecek, gittim.

Duyduklarima inanamadım.

Ben yanlış anlamışım, neymiş daha önceki ilişkisi tam bitmemiş miş, adamın karakterine uymazmış iki kadını idare etmek, önce gecmişi halletmesi gerekiyormuş.

Beni görmek istemelerine izin vermedim diye de cok onyargılıymısim, kismetlerimi boyle tepiyormuşum, bi sans vermek lazimmiş.

Yahu bu insanlar mı ne konustuklarini duymuyor ben mi artik insanları anlamiyorum.

O kadar sinirlendim ki, actim agzimi yumdum gözümü.

Dedim ki; bu adam gerizekalı sanmıstim hani zekasi geri ya ablası ona bakici ariyor diye dusünmüstüm. Ama durum farkliymiş adam ona da bakayim, buna da deyip pazardan kavun secer gibi yaklasiyor, para var ya ben de yalnizim, dulum istedigi gibi davranabilecegini saniyor.

Ben kesinlikle istemiyorum. Bu sekilde de o evlenemez, ama aynen bu dediklerimi de lutfen soyleyin dedim. Yok ben bu kadar diyemem dedi komsum.

Komsum da nasıl biriyse, istemem deyince yok sen yanlis anladina, yok önyargilisina getirdi konuyu.

Bu hayatta dik durmaktan, kendimize guvenmekten baska caremiz yok bunu bi kez daha anladim.
Komsu arada komisyon alçak bence:D
Dünür bası derler ya bazı yerlerde.
Öyle bisey sanırım.

hosbess hosbess , ince bilek ince bilek Tesekkür ederim, artık inanın ben de boyle düşünmeye basladım. Yani asla kendini begenmis biri olmak istemem, kibirli insanları hic haz etmem, ama o kadar basit, bayağı, çikarci insanlar var ki etrafta, bulamiyorsak denklik olmadigindan diye düşünmeye basladım.

Yani benim onceden guzel bir cevrem vardi, insanlar daha akilli, daha mantikli hareket ederlerdi, zamanla hayatimi iyi yonetemedigim icin düşe düşe bu seviyelere indim. Burada herkes oynak, fırıldak gibi dönuyorlar.

Ve hemen beni haksiz cikariyorlar. Yani bu olayda gercekleri hissedip uzak durmam, onyargili davranmak oldu.

Insani kendinden şupheye dusuruyorlar ama insan kalbine danismali derler ya aynen oyle, kalbim , vicdanim rahat oldu mu, otesinin onemi yok.

Büyük ihtimal adamın çevresi imkanlarını kullanmak isteyen,ekonomik olarak rahatlama amacıyla tanışmayı akıllıca bulan menfaatçi kadınlarla dolu
Ablası da öneleme yapıyor :skandal:

hosbess hosbess , ince bilek ince bilek Tesekkür ederim, artık inanın ben de boyle düşünmeye basladım. Yani asla kendini begenmis biri olmak istemem, kibirli insanları hic haz etmem, ama o kadar basit, bayağı, çikarci insanlar var ki etrafta, bulamiyorsak denklik olmadigindan diye düşünmeye basladım.

Yani benim onceden guzel bir cevrem vardi, insanlar daha akilli, daha mantikli hareket ederlerdi, zamanla hayatimi iyi yonetemedigim icin düşe düşe bu seviyelere indim. Burada herkes oynak, fırıldak gibi dönuyorlar.

Ve hemen beni haksiz cikariyorlar. Yani bu olayda gercekleri hissedip uzak durmam, onyargili davranmak oldu.

Insani kendinden şupheye dusuruyorlar ama insan kalbine danismali derler ya aynen oyle, kalbim , vicdanim rahat oldu mu, otesinin onemi yok.

İnsanlar genellikle işlerinize yaramadığınızda, bekledikleri gibi davaranmadığınızda hele hele ki hoşlanmadığınız konularda “hayır”diyebilecek özgüveniniz varsa
Çok basit bir şekilde önyargılı kibirli hiçbirşeyi beğenmiyor gibi yaftalamalara başvurarak kendi içlerini rahatlatıyorlar ki aslında içten içe size müthiş bir hayranlık besliyorlar ..

Belliki tecrübeli analiz yeteneği yüksek ve ne istediğini bilen bir kadınsınız bir duruşunuz ve çizginiz var ,

Hiç takılmayın ben sizi büyük hayranlıkla taktir ettim (olayları analiz şekliniz verdiğiniz zekice ve öZgüvenli cevaplar )

Birde şöyle sanılıyorki
Her dul bayan
Koca koca kocada kocada diye gözü dönmüş şekilde inliyor...
Nefes alsın yeter
Yeterki koca bulayım ayaklarını yıkarım herşeye rağzı gelirim demek mecburiyetine sahipmişsiniz gibi....
Bir kriter bir seçim ve duruş sahibi olmanız insanlarda tuhaf bir şekilde dumur etkisi yaratıyor ...
ne tuhaf ve basit bakış açıları varsa artık

Back
X