Günaydın kızlarrrr.Bir şey soracağım size.Bebişlerinizin altını gece kaç kez değiştiriyorsunuz?Ben yatmadan önce 22.30gibi değiştiriyorum sonra bir de 05.00 gibi.Önceleri her 2-3 saatte bir değiştiriyordum geceleri de.Şimdi biraz büyüdük diye geceleri bu sisteme geçtim.Sabah 05.00ten sonra her 3 saatte değiştiryorum.Acaba gecekeri çok uzun ara vermiş oluyorum?Siz nasıl yapıyorsunuz?Kaka yapmadığıı sürece sabaha kadar değiştirme diyenler var ama ben kızıma kıyamıyorum.
benim bebeğimde emmiyo deliricem
bende aptallık ettım insanların yanında cokur cukr yıyordu anam ne kadar yıo bu dediler cocugum daha hiç yemıyorlaf dinliyor glüyor birdaha resim atmıcam nazar değdi emişini sölemicem
bende aptallık ettım insanların yanında cokur cukr yıyordu anam ne kadar yıo bu dediler cocugum daha hiç yemıyor
benim bebişim emmez oldu çok az emiyor bir günde 3 4 kere anca ve kilo kaybetti
Primanın adı var. Bende forumdaki arkadaşların tavsiyesi üzerine huggies organik aldım 68 tanesi 23 TL bende gayet memnunum..
o kakaların azıcıgını benim oğlana gönder cocuk s.çmayı unuttu:):
4. Ay ek gida icin erken degilmi? Neden 6 aylik olmasini beklemiyor acaba doktorunuz?kızlar ben günde 2 defa mama takviyesi yapıyorum, her seferinde 3-4 ölçek kadar. doktor diğer ay yani 4.aydan sonra geldiğinde ek gıdaya geçeceğiz verebilceğin meyve , çorbaları sana anlatacağım dedi, o zaman mamayı tamamen keseceğiz takviye olarak ek gıda verirsin, kilosuda kalıcı olmaz dedi.
4. Ay ek gida icin erken degilmi? Neden 6 aylik olmasini beklemiyor acaba doktorunuz?
emme problemi olduğunu sürekli yazdım benim bebeğim nerdeyse 1 aydır uyanıkken emmedi uyutuyorum uykunun arasında hafif uykuluyken emiyor ben bu şekilde sorunu çözdüm gerçi eskiye oranla az besleniyor ama bunada şükür sorunun ne olduğunu anlayıp alternatif çözümü bulana kadar hiç beslenemedi desem yeridir. Halada uyanıkken emmiyor. Benim için sıkıntılı oluyor dışarı çıkamaz oldum 2-3 saatte bir uyutmaya çalışıyorum işimi gücümü bıraktım uyutuyorum uykusunun arasında hoppp memeyi dayıyorum anlamıyor uykusersemi çokkudu çokkudu çekiyor
canım benmki uykuda dilini emdiği için ağzını zorla açınca uyanıyor birde çok cin gibi maaşallah yutmaz benimki
ben çözdüm problemi yediklerimden doılayı galiba sütüm tad değişti öğrüyordu dün buraya yzdığımdan beri çok şükür
kakamızıda yaptık ben birde su veriyordum zinco veriyordum kesmiştim ondanda oldu zannedersem tekrar veriyorum
zeynep sayende dün gece rüyamda bol bol kaka gördümkızımın altını açıyordum bi bakıyordum kaka taş ebatında aa niye böle yaptı diyorum nezaman büyüdü felan
bende ilk baş prima turuncu paket kullandım çok kötüydü meğersem yanlış almışım beazını alcakmıştımsonra huggies aldım çocuğun sırtı heryeri pamuk oluyordu ve ebetları küçük huggiesin dışına çıkartıyor
en iyisi prima ıslak mendilimizde prima beyaz paket çok memnunuz
Huggies in hangisini kullandınız? Bizimki organik pamuklu ben memnunum..
Of bugün cok macerali bir gündü dışarı çıktık iki kere dolu dolu yaptı kakasini badisi ,pantolonu hepsi battı primadan nefret ettim paket bitsin değiştireceğim bezi emzirmek zaten Çin işkencesine dondü emzirme odalarinda saga sola,gelen gidene baka baka bir hal oldu. Ya her şeyi inceliyor evde sessiz ortamda ve de dikkati dagilmasin diye hep ayni oda ve koltukta emzirince sorun olmuyor ama mekan değiştiği anda bizimde emzirme problemimiz çıkıyor.
bende primadan memnunum arkadaslar 4 numaraya gecınce kuru ve hesaplı aldım hatta çok uygun 44 tanesını kıpadan 10 tl ye aldım gayet guzel tavsıye ederım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?