Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Nfk hiç değişmemişin hamarat gelin maaşallah sana.ayşecigede iyi olmuş rahatlasin yavrum

cok tesekkur edıyorum canım eksık olma..geldım ve ultrason sonucuma gore safra kesemde tas cıktı 11 mm ebatında..buna baglı olarak ta ıltıhap olmus..sonucu doktora gosterdım endoskopıye gerek kalmadı..hemen bugun yat safra kesen alınması gerekıyro dedı..şokkk tabı bende..hemen yatamam dedım..antıbıyotık ve agrı kesıcı verdı...bakalım baska doktorada gostermek ısıtyorum..ozel hastaneler cok fazla amelıyat yanlısı cunku..bıraz arastıralım bakalım..varmı etrafınızda bu konudan muzdarıp olan arkadaslar?

pembiş herşey çok güzel olmuş sen de oğlun da çok güzelsiniz sonsuza dek mutluluklar dilerim
nfk demek kv yüksek hemşire ha, vay vay, dart olayına koptum
dtk inşallah evinize taşınırsınız ben evlenirken de oturacağımız evdeki kiracı çıkmıyordu herşey son ana sıkışmıştı çok bunalmıştık
borntobemother yasire çok geçmiş olsun zeytinyağı içirdin mi
ozlemcr demek sen de kovasın ne çok kovayız bulmuşuz birbirimizi
neyneyse sen de mi kovasın hoşgeldin bu arada nasıl geçti
elifnaz sekerportakalı hapsuu herkese selam ederim
pek keyfim yok şimdilik bu kadar kendinize iyi bakın

benim bir arkadaşım dayanılmaz ağrılar çekiyordu ,sanırım özellikle tereyağ şiddetlendiriyormuş sancıyı
sonunda safra kesesini aldırdı şimdi iyi ,onun dışında çok bişey bilmiyorum
geçmiş olsun

Ne biçim insanlar var ya?!?!? İnşallah cumartesi günü defolup giderler diyorum!! Onca varlıkta çektirdiklerine bak?!?!

Oy kıyamammmmm. Bari ramazanın ilk günü süpriz yap adama yazıkkkk :)

Pembiş, bu arada Efe'yi sana benzettim.Ayrıca her işten anlayan, hamarat, anaç bir görüntün var.Çok sevecen görünüyorsun.

Teveccühünüz efendim :) ben babasına daha çok benzetiyorum. Aslında eşimin babasına daha da çok :) teşekkür ederim canım :)

Henüz yürümeyengiller familyasından olanlar el kaldırsın.
1-Aden

4- Efe :)

Koktukaltlarından tutunca adım bile atmıyo bizimki. Dünden beri ısırarak yatağına ve koltuğa tutunuyo, ayağa kalkıyo :)

Size de dengesiz birileri denk gelmiş ne sinir. Nasıl insan bunlar anlamıyorum...?

Ben tutmayacağım bu ramazan. Sonradan inşallah tutarım. Ben emzirince içim titriyo valla acaip acıkıyorum, susuyorum. Bi de malum ek gıda resmen devede kulak bizde.

1 yaş kontrolünde normal baktı doktor ağzına burnuna totosuna :) artık herşeyi verebilirsiniz dedi. Bi de kan kontrolü öneriyoruz dedi ki biz o amaçla gitmiştik zaten.

Kolay gelsin canım. İyi yapmışsın ayşeciğe kıyamammmm :)

Geçmiş olsun canım. Çevremde safra kesesi aldıran çok var. Ameliyat falan çok zor değilmiş. Sonrasında rahatsızlıkları hemencecik geçmedi. Ama tabiki baya azaldı. Sonuçta yapılacaksa yapılacak yani.

Canım benim nolduuuuu?? Yazından belli keyfinin olmadığı. Derdini söyle birlikte sayalım teşekkürler güzel sözlerin için.

Söylemeyi unuttum. Kan değerlerimiz çok şükür iyi çıktı. İlaç kullanmamıza gerek yokmuş. Çok mutluyummn :)

Nfk hiç değişmemişin hamarat gelin maaşallah sana.ayşecigede iyi olmuş rahatlasin yavrum
hee ne hamarat ne hamarat
poğaçayı yaptım ayşecik uyandı.. sigara böreğini onunla yapıcaz belli

canım geçmiş olsun..
hamdolsun korkulacak bi şey değilmiş.
tabi başka doktora da git..

yengem hamileyken çok şiddetli ağrılarla hastaneye gitmişti.
öyle anlaşıldı safra kesesinde taş olduğu.
doğumdan hemen sonra yeğenim 41 günlüktü ameliyat oldu.
kapalı ameliyat. milimetrik bi delik açıp, oradan aspire ediyorlar safra kesesini.
zaten küçücük bi şey.
ertesi sabah taburcu oldu yengem.

canim daha ben 2 cocuklu hayata bile anca alistim evlat işte butun sikintilara değiyor bizim oglan eline bi gecirse top gibi oynayacak simdilik korumasi kolayda ilerde neyaparim bilmem:44:
butik pastalar bana da pahali geldi ben kızın doğumgünü ne guvenilir bi pastaneden pasta yaptirdim cokta lezzetliydi

Son düzenleme:
poğaçalar çok güzel oldu.. ayşecik de beğendii
ikinci tepsi peynirli. benim poğaçaların pişerken hep ağızları açılıyor, acep neden yaa?

Son düzenleme:
ıyı yolculuklar hayırlısıyla gıdın gelın
bence kakasıyla bı alakası yok emir hemn hemn er gun yapıyor ama o agrıdan bızdede var
ayaklarını sıcak tutmmaya calısıyroum karnına elimle masaj yapıyorum
ama yınede cekıyoruz kıyamam onlara ben yaaa
mutfak tezgahından aniden yokolan bir tabak patates kızartmasıyla alakam yoktur. duyrulur
komiksin önemli deyınce dikkatlice okumay çalıştım

benım kv dede hemşire ama yüksegğini alçağını bilmiyom yasamıs kadar oldum inan
busmai yok
arya gezmelerde
özlem misafir ağırlıyor
karakız ın annesi geldi
dtk yahyanın peşinden koşadursun..
dilanaz ???
minitada yok haberiniz varmı ?
Ateş, albümünüze baktım.Emir çok tatlı.Boncuk gözlerine bayildım.Teyzesi çoooook öpüyor onu.
bizde seni öpüyoruz teyzesi teşekkur ederiz senın tontişi nezaman gorcez ?
buarada misafirler gittimi?

nfk nın dedıgı gıbı herseyde hayır vardır Allah kolaylık versin
aynı emir gibi anahtar delisi yahya. masallah uzun boylu sarısın kuzeyın kuculmus halı
Henüz yürümeyengiller familyasından olanlar el kaldırsın.
1-Aden
emir de
gecmıs olsun bencede baska doktoroda gozuk bakalım ne dıyecek ona ore hareket edersın
bu konu hakkında hıc bı bılgım yok

ellerine sağlık canım
çayı demle beş dak ya ordayım

benım kv dede hemşire ama yüksegğini alçağını bilmiyom yasamıs kadar oldum inan

minitada yok haberiniz varmı ?
üniversitesini okuduğu için sanırım yüksek hemşire oluyor.
benim görümce de hemşire ama üniversitede başka bölüm okudu.

valla yok olanları saymaya başlasam sayfa dolar..
pembiş bu kadar insanı nasıl aklında tutuyorsun diyor..
bilmiyorum ama, artık bilinçli ben siliyorum hafızamdan..

gözün aydıın

Sağol canımmmm. İnan ferro sanol kullanmıcam diye çok mutluyum :))

Eline koluna sağlık. Sanırım kapama yerini aşağı denk getirmediğinden oluyor

Valla hafızana hayranım.

Silme boşver işte herkesin durumu farklı. Bakınız: Elifnaz; 3 çocukla bizi habersiz bırakmıyo

tamam alta getireyim, yuvarlak yapayım da
fotoğaflarda hep yandan kapatıyorlar, benim neyim eksik !!!:84:

nedense, bu muhabbete takıldım. ama artık ehemmiyeti yok.

tamam alta getireyim, yuvarlak yapayım da
fotoğaflarda hep yandan kapatıyorlar, benim neyim eksik !!!:84:

nedense, bu muhabbete takıldım. ama artık ehemmiyeti yok.

Bi alet vardı böyle yandan kapatınca bastırmak için belkim ondan kullanıyolardır :) kapat alttan geç yaaaa :)

Heyyy ben geldimm!!!
Nasılsınız bakalımm? Biz 2 saat kadar önce gelgik kv lere. Çantalar, kirliler vs duruyor hala.. Toplamaya kalksam kız uyanıyor yarın artık...
Biz neler mi yaptık? Valla salı günü akşam üzeri çıkıp nato vera diye bi alışveriş merkezi vardı oraya gittik(merakla akvaryuma girecektik fakat geç kalmışız) sonrasında otele döndük. Dün aoç, armada, ankamall ve gezemediğimiz natovera ve akvaryumu gezdik. Akşamında da kızı uyutup arabasına koyup kızılaya gidip oturduk biraz. Çoook yorulduk tabi ama güzeldi. Bugünde acity ve optimal e gittik ama alışveriş merkezleri öyle baydı ki bugün pek zevk vrmedi açıkçası. Amaaa genel olarakk güzeldiiii bütün negatif enerjimi attım valla

Ben erzurumun bi ilçesinde yaşadığım için internetten almıştım. D&R da var bildiğim kadarıyla. Sizin oğlunuzun kilosu gayet yerinde bence endişelenmenize gerek yok. Ben de Allah izin verirse oruç tutmayı planlıyorum. Recep ile şaban ayında belli günlerde tuttum ve sıkıntı yaşamadım hatta gecen seneden borçlarımı da gün aşırı tutarak kaza ettim. Gerçekten iki yaşına kadar anne sütü yeterli hiç dert etmeyin. Allah yavrularımızın rızkını bol bol verir...

Ankara fatihi gelmiş hoş gelmiş :) deşarj olmana sevindim. Ankarada alışveriş merkezi olmasa nolurdu bilmiyorum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…