Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

busmai yok
arya gezmelerde
özlem misafir ağırlıyor
karakız ın annesi geldi
dtk yahyanın peşinden koşadursun..
dilanaz ???

hay ne güzel söyledin bacı...15 dk oldu uyuyalı.inan sokağa katiyen çıkmayan ben eve giremiyorum artık.babamız sokaktan topluyo yahyayla beni..nolacak bilmiyorum..kızlar biliyorsunuz benim ev davasını...rabbim kötüyle karşılaştırmasın derler ya 'amin'...7 aydır evime taşınamadım kiracı yüzünden.mahkemeyle zaten 6 ay uğraşırız zaten haftaya çıkacak diye 7 ay oldu.vesselam 15 güne çıkarıyorlarmış avukata veriyormusun kaymakamlıktan bi heyet gelip evi boşaltıyormus....dediğine göre kiracı kesin çıkacakmış cumartesi..dua edinde bu sefer gerçek olsun..şimdi kara kara düşünüyorum.ben ramazanda nasıl yerleşecem diye.üstelik bayramdan sonra kardeşim nişanlanacak,kayseriye gelecekler..şuanki evimi görseler bacımı almaktan vazgeçerler.evimi b...götürüyo

kurbanlık koyun gibi cumartesiyi bekliyorum..evi topluymuş dün esim kontrole gitti.Allahın adını alıp yalvarmış adam söz cumartesi cıkacam diye..bu arada bizi mağdur eden adam 85 bin euroya ev aldı,tek dükkanının kirası 350 bin Euro...varın siz düşünün variyeti..benim gariban evime göz koyuyo bide..sabır sabır sabır...kafanızı sişirdimm..geçmişi tam okuyamadım göz atıp yorum yazacam..yahyayı evde tutamıyorum bu sıcakta bu ceket ne demeyin akşam serinliği ve rüzgar var kayseride dün akşam çektim fotoyu:)

Pembiş dün senin fotolara bakarken eşim geldi yanıma.Tam da pastaların olduğu foto açık.Erkekler için can alacı nokta, kalbe giden yol.
Eşim:Neye bakıyorsun?
Ben:Arkadaş oğluna doğum günü yaptı da onun fotolarına.
Eşim:AaaaaSen de bunlardan yapacak mısın?
Ben:bizimki ramazana geliyor yapamam.
Eşi:Hımmmmm.
Ben:Yoksa yapardım.(yalan valla bu kadarını yapamazdım.)
Eşim:ne fedakar temmuz annesiymiş.
Ben:öyledir.
Eşim üzgün şekilde arkasını dönüp gider.

The end....

İnsanın malıyla rezil olması diye buna denir.Nasıl insanlar var ya...Eve zarar vermeden çıksalar bari.Bak ben sinir oldum şimdi.Yardım edecek birileri var mı, tek mi yerleşeceksin?
Senin oğluşun dışarı istiyor, kim tuta sizi.

Pembiş, bu arada Efe'yi sana benzettim.Ayrıca her işten anlayan, hamarat, anaç bir görüntün var.Çok sevecen görünüyorsun.

zarar veremez canım.verirsede ev sigortalı.söke söke alırlar..bende içini yaptırmış olurum
görevlnin hanımı temizleyecekti.ramazana denk geldiği için yapamazmış.ancak akşamları temizleyebilirmiş.razı gelmedim.temizlik şirketinden temizlenecek.tasımacılar tasıcak.bende yavaş yavaş yerleşicem artık..annemler aylardır beni beklediler kayseride.en sonunda cıkmıcaklarını anladılar ve mecburen gittiler yalovaya..teyzemler var burda..yahya onlarda durmaz tam bi anacı oldu.ben ayaktayken iki bacağımın arasına kafasını koyuyo.sımsıkı tutuyo.ben çocuğa baksam onlar yerleştirse,içime sinmeyecek.onu öyle yapma bu böyle yapda diyemem..artık akşamları yemekten sonra esim tutacak ben yapacam..yada yahyayla ikimiz yerleştirecez(dağıtacaz)

Bizim öksürük vardı, demek ondan olmuş, öğrenmiş olduk:)

Evet çok haklısın. Bir de tek bavul götürdüysen ve şimdi bütün eşyalar karmakarışıksa :))
Eşim yok akşama, şehir dışında.. Çocuklara bir çorba olsa yeter.

Sağlık ocağından biliyorum ben onu, özel hastanede topuk kanı alacağız diye çocuğu telef ettiler. Sağlık Ocağı'na gittiğimizde hemşire hemen bitirdi. Çocuk ağlamaktan bir hal olmuştu diğerinde.
Gündüz emzir gece emzir, hiçbir ek gıda sütün kadar faydalı ve kalorili değil

mutfak tezgahından aniden yokolan bir tabak patates kızartmasıyla alakam yoktur. duyrulur
sen var ya sen
Yazık sana

Bize çocuk doktorumuz 9. Aydan itibaren göz doktoru ilk muayenesini yapsın, dedi. Oğlumdan biliyorum, çok çocuğu yıpratıyorlar. Şüphelendiğim bir göz sorunu da yok, çok şükür. Götürmeme yönünde hareket edebilirim o zaman.
Canım, bu derecede sıkıntı varsa alanında uzman birine götürmelisin

Ben de aynı kitabı yeni okudum ve şiddetle öneriyorum
bi şey sorucam ya..

ben çok mu devrik cümle kullanıyorum.
yazıyorum hep devrik, sonra dönüp düzeltiyorum.
yine de devrikler az değil okurken zorlanıyorsunuz belki de, ne diyor bu diye?
al işte bi devrik daha
Yok yaw, yakışıyor

Pembiş her şey süper ötesi olmuş.İnce ince düşünüp planlanmış bir doğum günü.Bayıldım, bayıldım.
Sana anne diyebilir miyim.Doğum günüm bu arada 4 şubat.:

Özledik seni.
Hoşbuldum canım, teşekkür ederim
Pembişe anne deme kısmına koptum ben de Şubat doğumluyum

Allah yardımcınız olsun. Biz de geçen yıl ev aldık, Feyza doğmadan çıksınlar diye neler yaptık. Adam utanmadı taşınacağı evin kirasını ve nakliye parasını bile istedi, eve verdiğimiz para hariç. Sinirimden erken doğum yaparım korkusu, stresi.. Seni çok iyi anlıyorum. İnşallah sözlerini tutar ve çıkarlar.

Henüz yürümeyengiller familyasından olanlar el kaldırsın.
1-Aden
Vakti gelince yürür o :)

Yahya ve sen yerleşştireceksiniz :)) hayırlısı :)
Ev boşalsın hele yoluna girer her şey inşallah.

amin canım.bende öyle diyorum.hayırlısıyla bi cıksında..yavaş yavaş yaparım.zaten mutfak eşyası makinaya,çamasırlar makinaya...onlar ortadan kalkınca pek iş kalmıyor..yahyaylada ne yaparız sorma.. çamaşır asıyorum.geliyor telin altından çekiyor..çamaşır katlıyorum.katlı olanları bozuyor..bulaşık makinesinin kapağına oturuyor.yerleştirmeme bile izin vermiyor..Allahım yardımcım olsun.sağlık olsunda gerisi boş..kafama takmamaya karar verdim

canlar benim toti uyandı.görüşürüz inşallah.bana dua edin cumartesi çıksın su adamlar.evceğizime kavuşayım..

resimlere nerden bakıyorsun ben albümü göremiyorum. . canim internetten verme pasta siparişini bence kardesim siparis vermisti hemde nisantasinda bir yer instagramda buldu pastanin disi mukemel ama lezzeti kötüydü ozsute falan bak istersen

Kızlar bu söylediğiniz kitabı internettenmi alıyoruz? Bide bizimkide hala emiyor hatta sadece diyebilirim.gerçekten iki yaşına kadar yeterlimidir? Bide önümüz ramazan benim gb olan anneler çocuğunuz emerken oruç tutmayı düşünüyormusunuz ben çok istiyorum tutmak ama ya sutum kesilirse zaten bişey yemiyor.bide bi yaşında dr kontrolünde neler yaptırmamız gerekli..

Canımm bebişin napıyor 3 çocuklu olmak nasıl bi duyguu
Resimlere pembiş kendi profilinde albüm yaptı arkadaşı isen onun albümlerine bak
Pasta için de özsüt şu anda çok masraflı olur benim için normal bi pasta bile çok pahalı kaldıki butik pasta fiyatları uçmuş durumda sadece fiyat araştırıyorum şu anda kocaelindeki pastanelere de sorucam inşallah bizim doğumgünümüze de çok az kaldı ama ortada daha hiçbir hazırlık yok :44::44:

huu, biz geldiik!
yufka, az yağlı peynir ve lor aldım. ayşecik uyuyunca sigara böreği sarıcam.
eksik malzemeleri de aldım, nkoliğin poğaçasından yapıcam bol dereotlu şöyleee
tabi bunların hepsi ayşeciğin uyumasına bağlı

bu akşam yapabilirsem mantı yapıcam, yarın da köfte.. şurada ramazana ne kaldıııı

kitap hakkında bilgim yok, kitapçılara sor canım,
olmadı internetten sipariş verirsin..

geçen sene lohusalılıkla geçti, ramazandan bi şey anlamadım. :100:
yapılabilir miydi bilmiyorum ama o zaman bile kanamam bitsin oruç tutucam diye niyetlenmiştim, olmadı.
bu sene Allahın izniyle tutucam

oğluşunu bilemiyorum, ama ayşecik az çok yiyor bi şeyler, sütüm azaldı azalacak kaygısında değilim.
çünkü artık 1 yaşında.. alternatiflerimiz var, Allah da kolaylığını verecek diye düşünüyorum

Rabbim, dağına göre kar veriyor işte.
benim babam olsa, çoktan vurmuştu topuğundan.. seke seke taşınırdı artık ordan

şaka bi yana vardır canım bi hayır, anlattıklarına göre olmayacak bi şey, adam o variyetin içinde
direniyor çıkmamak için, aylardır bekletiyor sizi.. var bi hikmeti, öyle düşün.
geç olsun da güç olmasın bacım..

yahya da sarışın maşallah, daha da açılır saçları, altın sarısı olur
ayşeciğin de doğduğunda simsiyahtı saçları, şimdi açık kumral..

eneeem! ayşecik uyudu ve sürem başladı..
ben poğaça ve sigara böreğine girişiyorum..

bu arada ayşeciğin poposu biraz kızarmıştı.. yatağa alt açma örtüsünü serdim üstüne çarşaf.
ayşeciğin de bezini de çıkardım, toto açıkta yatıyor, ooh efil efill

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…