busmai yok
arya gezmelerde
özlem misafir ağırlıyor
karakız ın annesi geldi
dtk yahyanın peşinden koşadursun..
dilanaz ???
hay ne güzel söyledin bacı...15 dk oldu uyuyalı.inan sokağa katiyen çıkmayan ben eve giremiyorum artık.babamız sokaktan topluyo yahyayla beni..nolacak bilmiyorum..kızlar biliyorsunuz benim ev davasını...rabbim kötüyle karşılaştırmasın derler ya 'amin'...7 aydır evime taşınamadım kiracı yüzünden.mahkemeyle zaten 6 ay uğraşırız zaten haftaya çıkacak diye 7 ay oldu.vesselam 15 güne çıkarıyorlarmış avukata veriyormusun kaymakamlıktan bi heyet gelip evi boşaltıyormus....dediğine göre kiracı kesin çıkacakmış cumartesi..dua edinde bu sefer gerçek olsun..şimdi kara kara düşünüyorum.ben ramazanda nasıl yerleşecem diye.üstelik bayramdan sonra kardeşim nişanlanacak,kayseriye gelecekler..şuanki evimi görseler bacımı almaktan vazgeçerler.evimi b...götürüyo
kurbanlık koyun gibi cumartesiyi bekliyorum..evi topluymuş dün esim kontrole gitti.Allahın adını alıp yalvarmış adam söz cumartesi cıkacam diye..bu arada bizi mağdur eden adam 85 bin euroya ev aldı,tek dükkanının kirası 350 bin Euro...varın siz düşünün variyeti..benim gariban evime göz koyuyo bide..sabır sabır sabır...kafanızı sişirdimm..geçmişi tam okuyamadım göz atıp yorum yazacam..yahyayı evde tutamıyorum bu sıcakta bu ceket ne demeyin akşam serinliği ve rüzgar var kayseride dün akşam çektim fotoyu:)Eki Görüntüle 748473
İnsanın malıyla rezil olması diye buna denir.Nasıl insanlar var ya...Eve zarar vermeden çıksalar bari.Bak ben sinir oldum şimdi.Yardım edecek birileri var mı, tek mi yerleşeceksin?
Senin oğluşun dışarı istiyor, kim tuta sizi.
Bizim öksürük vardı, demek ondan olmuş, öğrenmiş olduk:)Merhaba,
Bi göz dr olarak duruma müdahale etmek istedim:) sabah kalktığında gözleri çapaktan açılmıyorsa ya da gün içinde çapağı varsa enfeksiyon kapmıştır. eğer çapaklanması yoksa herhangi bir kafa çarpması var mı? Öksürük, kabızlık, şiddetli kusması var mı? Valsalva manevrası dediğimiz karın içi basıncının arttığı durumlarda gözün dış kısmındaki damarlarda kanama olabilir. 10-15 güne kendiliğinden geçer. İnşallah yardımcı olabilmişimdir.
Sevgiler
tatilin bitmesinden daha kötü bi şey varsa, o da bavul ve temizlik aşaması
salı günü döndüm ben, eşimle ayşeciğin çantalarını hallettim, kendi bavulum hala küçük odada
kirlileri falan çıkardım, giyilmemişler içinde, hala toplanacak
amaan, sen de yavaştan yaparsın, yemeğe de aperatif bi şeyler hazırlarsın..
menemen gibi mesela
bebeğin 3-4 gün yapmaması normaldir, sonuçta bağırsak hareketleri her bebeğin farklı.
ama karın ağrısı çekiyorsa, bu durum ona sıkıntı yaratıyorsa sanıyorum doktora gitmek gerekir:44:
Sağlık ocağından biliyorum ben onu, özel hastanede topuk kanı alacağız diye çocuğu telef ettiler. Sağlık Ocağı'na gittiğimizde hemşire hemen bitirdi. Çocuk ağlamaktan bir hal olmuştu diğerinde.Devlet hastanesinde doktora gittik hemşireler daha iyi kan alıyor diye. Cidden tek seferde halletti hemşire sağolsun. Doktor da gelişimimizi beğendi. Ek gıdasından memnun değilim deyince "siz isterseniz 4-5 köfte yesin ama ona 1 köfte yeter. Israr etmeyin. Olmazsa gündüz emzirmeyin" dedi. Öğleden sonra sonuçları alıcaz inşallah bakalım.
Öğlene kocacım pizza istedi. Sağolsun hep kolay(!) şeyler ister :)
mutfak tezgahından aniden yokolan bir tabak patates kızartmasıyla alakam yoktur. duyrulur
Yazık sanadevlet hastanesindeki hemşiler gerçekten işinin ehli.
hergün onlarca hastaya bakıyorlar tabi..
benim kv yüksek hemşire. hasta olmuştum, 2 kez antibiyotik iğne yaptı bana.. çok ağır ve yakıcı iğnelerdi.
'şimdi derin nefes al, eğer kendini sıkarsan ilaç dağılmaz, felç olursun' diye söze başlıyor
varın gerisini siz dşünün..
bi de ilginç bi stili var. hani enjektörün diğer ucunda baş parmağı olur ya,
bizimki darta ok atar gibi tutuyor iğneyi, uzaktan hızla birden saplıyor iğneyi ete, sonra boşaltıyor ilacı
sonuç: 3 gün dötün üzerine oturamama
kalan 8 iğneyi idevlet hastanesinde yaptırdım.
sedyeye uzanıp, ben daha eteğimi indirmeye çalışırken hemşire ' hadi tamam, kalk' diyordu
iki vaka arasındaki bir milyon farkı bulun bakalım
Bize çocuk doktorumuz 9. Aydan itibaren göz doktoru ilk muayenesini yapsın, dedi. Oğlumdan biliyorum, çok çocuğu yıpratıyorlar. Şüphelendiğim bir göz sorunu da yok, çok şükür. Götürmeme yönünde hareket edebilirim o zaman.Merhaba,
Sanal ortamda hasta bakıyorum:))
Uykusu gelince gözlerini ovuşturuyoda normal, dışarı çıkınca allerjisi oldugu için hassasiyettten yapıyor olabilir. Göz tembelliğinde gözlerini kaşıma olmaz. Herkes için naçizane fikrim eğer çocugunuzda şaşılıktan ya da az gördüğünden şüphelenmiyosanız göz dr götürüp çocugunuza işkence etmeyin.
Sevgiler
Canım, bu derecede sıkıntı varsa alanında uzman birine götürmelisinCanım benimki suyu ve tüm sıvıları çok seviyor ama gelgelim bir türlü yapamıyor ben de anlamadım neden duydugum hep ayşeciğinki gibi anormallik bizde
İşte ben de ondan çok korkuyorum durduk yere çocugu kurcuklayıp durucaklar ama çok da karnı ağrıyo resmen kıvranıyo
ben o zaman 15 kişilik yaptırayım çünkü seninkinden daha az kişi olur benimkinde muhtemelen dilim fiyatı 6 lira modelleme artı 10 lira diyolar seninkinin fiyatı da çok ilginçmiş bu arada yazı kısmına da katılıyorum
Ya uykudan uyandırcak dereceye getirdi artık duramıyor büyük insan elini karnına koyar ayaklarını kasar ya karnına doğru öylece oturum ağlıyor ben de dayanamıyorum kuzucuuuğumm
Ben de aynı kitabı yeni okudum ve şiddetle öneriyorumPembiş dr kontrolünün iyi geçmesine sevindim yalnız dr un " olmazsa gündüz emzirmeyin" lafını hiç beğenmedim. Senin de emzirme konusunda ne kadar hassas oldugunu bildiğim için affına sığınarak dr dinlememeni öneririm. İlk 2 yıl ana öğün sadece anne sütü olmalı bence zaten yediği hiçbişey kalori olarak anne sütünü geçemiyor. Çocugu yemek yiyen yemeyen bütün annelere "Çocuğum yemek yemiyor" kitabını okumalarını şiddetle öneriyorum.
Sevgiler..
Yok yaw, yakışıyorbi şey sorucam ya..
ben çok mu devrik cümle kullanıyorum.
yazıyorum hep devrik, sonra dönüp düzeltiyorum.
yine de devrikler az değilokurken zorlanıyorsunuz belki de, ne diyor bu diye?
al işte bi devrik daha
2-yahya(niyetimizde yok..day day diyip bırakınca yere cömeliyo)Henüz yürümeyengiller familyasından olanlar el kaldırsın.
1-Aden
Hoşbuldum canım, teşekkür ederimPembiş her şey süper ötesi olmuş.İnce ince düşünüp planlanmış bir doğum günü.Bayıldım, bayıldım.
Sana anne diyebilir miyim.Doğum günüm bu arada 4 şubat.:
Özledik seni.
Allah yardımcınız olsun. Biz de geçen yıl ev aldık, Feyza doğmadan çıksınlar diye neler yaptık. Adam utanmadı taşınacağı evin kirasını ve nakliye parasını bile istedi, eve verdiğimiz para hariç. Sinirimden erken doğum yaparım korkusu, stresi.. Seni çok iyi anlıyorum. İnşallah sözlerini tutar ve çıkarlar.hay ne güzel söyledin bacı...15 dk oldu uyuyalı.inan sokağa katiyen çıkmayan ben eve giremiyorum artık.babamız sokaktan topluyo yahyayla beni..nolacak bilmiyorum..kızlar biliyorsunuz benim ev davasını...rabbim kötüyle karşılaştırmasın derler ya 'amin'...7 aydır evime taşınamadım kiracı yüzünden.mahkemeyle zaten 6 ay uğraşırız zaten haftaya çıkacak diye 7 ay oldu.vesselam 15 güne çıkarıyorlarmış avukata veriyormusun kaymakamlıktan bi heyet gelip evi boşaltıyormus....dediğine göre kiracı kesin çıkacakmış cumartesi..dua edinde bu sefer gerçek olsun..şimdi kara kara düşünüyorum.ben ramazanda nasıl yerleşecem diye.üstelik bayramdan sonra kardeşim nişanlanacak,kayseriye gelecekler..şuanki evimi görseler bacımı almaktan vazgeçerler.evimi b...götürüyo
kurbanlık koyun gibi cumartesiyi bekliyorum..evi topluymuş dün esim kontrole gitti.Allahın adını alıp yalvarmış adam söz cumartesi cıkacam diye..bu arada bizi mağdur eden adam 85 bin euroya ev aldı,tek dükkanının kirası 350 bin Euro...varın siz düşünün variyeti..benim gariban evime göz koyuyo bide..sabır sabır sabır...kafanızı sişirdimm..geçmişi tam okuyamadım göz atıp yorum yazacam..yahyayı evde tutamıyorum bu sıcakta bu ceket ne demeyin akşam serinliği ve rüzgar var kayseride dün akşam çektim fotoyu:)Eki Görüntüle 748473
Pembiş dün senin fotolara bakarken eşim geldi yanıma.Tam da pastaların olduğu foto açık.Erkekler için can alacı nokta, kalbe giden yol.
Eşim:Neye bakıyorsun?
Ben:Arkadaş oğluna doğum günü yaptı da onun fotolarına.
Eşim:AaaaaSen de bunlardan yapacak mısın?
Ben:bizimki ramazana geliyor yapamam.
Eşi:Hımmmmm.
Ben:Yoksa yapardım.(yalan valla bu kadarını yapamazdım.)
Eşim:ne fedakar temmuz annesiymiş.
Ben:öyledir.
Eşim üzgün şekilde arkasını dönüp gider.
The end....
Vakti gelince yürür o :)Henüz yürümeyengiller familyasından olanlar el kaldırsın.
1-Aden
Yahya ve sen yerleşştireceksiniz :)) hayırlısı :)zarar veremez canım.verirsede ev sigortalı.söke söke alırlar..bende içini yaptırmış olurum
görevlnin hanımı temizleyecekti.ramazana denk geldiği için yapamazmış.ancak akşamları temizleyebilirmiş.razı gelmedim.temizlik şirketinden temizlenecek.tasımacılar tasıcak.bende yavaş yavaş yerleşicem artık..annemler aylardır beni beklediler kayseride.en sonunda cıkmıcaklarını anladılar ve mecburen gittiler yalovaya..teyzemler var burda..yahya onlarda durmaz tam bi anacı oldu.ben ayaktayken iki bacağımın arasına kafasını koyuyo.sımsıkı tutuyo.ben çocuğa baksam onlar yerleştirse,içime sinmeyecek.onu öyle yapma bu böyle yapda diyemem..artık akşamları yemekten sonra esim tutacak ben yapacam..yada yahyayla ikimiz yerleştirecez(dağıtacaz)
Hoşbuldum canım, teşekkür ederim
Pembişe anne deme kısmına koptumben de Şubat doğumluyum
Allah yardımcınız olsun. Biz de geçen yıl ev aldık, Feyza doğmadan çıksınlar diye neler yaptık. Adam utanmadı taşınacağı evin kirasını ve nakliye parasını bile istedi, eve verdiğimiz para hariç. Sinirimden erken doğum yaparım korkusu, stresi.. Seni çok iyi anlıyorum. İnşallah sözlerini tutar ve çıkarlar.
Vakti gelince yürür o :)
Yahya ve sen yerleşştireceksiniz :)) hayırlısı :)
Ev boşalsın hele yoluna girer her şey inşallah.
Bu arada bugün hastaneye gidecekler umarım hayırlı haberlerle geri dönerler...
Pembiş resimlere tekrar tekrar baktım ben de şu anda pasta araştırmasındayım bu pasta kaç kişilik ve ne kadara yaptırdın benim netten bulduklarım arasında en ucuz dilim fiyatı 6 lira 15 - 20 kişilik düşünüyorum ama seninkini de merak ettim
canlar benim toti uyandı.görüşürüz inşallah.bana dua edin cumartesi çıksın su adamlar.evceğizime kavuşayım..
resimlere nerden bakıyorsun ben albümü göremiyorum. . canim internetten verme pasta siparişini bence kardesim siparis vermisti hemde nisantasinda bir yer instagramda buldu pastanin disi mukemel ama lezzeti kötüydü ozsute falan bak istersen
kitap hakkında bilgim yok, kitapçılara sor canım,Kızlar bu söylediğiniz kitabı internettenmi alıyoruz? Bide bizimkide hala emiyor hatta sadece diyebilirim.gerçekten iki yaşına kadar yeterlimidir? Bide önümüz ramazan benim gb olan anneler çocuğunuz emerken oruç tutmayı düşünüyormusunuz ben çok istiyorum tutmak ama ya sutum kesilirse zaten bişey yemiyor.bide bi yaşında dr kontrolünde neler yaptırmamız gerekli..
hay ne güzel söyledin bacı...15 dk oldu uyuyalı.inan sokağa katiyen çıkmayan ben eve giremiyorum artık.babamız sokaktan topluyo yahyayla beni..nolacak bilmiyorum..kızlar biliyorsunuz benim ev davasını...rabbim kötüyle karşılaştırmasın derler ya 'amin'...7 aydır evime taşınamadım kiracı yüzünden.mahkemeyle zaten 6 ay uğraşırız zaten haftaya çıkacak diye 7 ay oldu.vesselam 15 güne çıkarıyorlarmış avukata veriyormusun kaymakamlıktan bi heyet gelip evi boşaltıyormus....dediğine göre kiracı kesin çıkacakmış cumartesi..dua edinde bu sefer gerçek olsun..şimdi kara kara düşünüyorum.ben ramazanda nasıl yerleşecem diye.üstelik bayramdan sonra kardeşim nişanlanacak,kayseriye gelecekler..şuanki evimi görseler bacımı almaktan vazgeçerler.evimi b...götürüyo
Henüz yürümeyengiller familyasından olanlar el kaldırsın.
1-Aden
2-yahya(niyetimizde yok..day day diyip bırakınca yere cömeliyo)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?