Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bence de takılma , var mı eşyaları yerleşemeyip ortada kalan? Ev boşalsın gerisi gelir.
Bizim kız da banyo meraklısı, çamaşırı zor atıyorum. Bulaşığı kesinlikle açamıyorum uanıkken. Çamaşırları da mandallayınca çekemiyor:)

canlar benim toti uyandı.görüşürüz inşallah.bana dua edin cumartesi çıksın su adamlar.evceğizime kavuşayım..
Allah yardımcınız olsun.

İnternet de olur, kitabevlerinde de vardır.
2 yaşından fazlası için de yeterlidir. Anne sütü kalori olarak ek gıdadan daha fazla, kitapta bunun hesaplamaları var.
Ramazan'da ben tutacağım inşallah. Her istediğinde yine emziririm. Allah'ın yardımına güveniyorum.
Doktor kontrolümüz yarın, gelince paylaşırım.

Ne azı yaw sizinki aysonu değil miydi?

Allahım, yine çalışıyorsun maşallah
Ramazan konusunda aynı fikirdeyim.

Çok iyi yapmışsın, uyandığında hemen çiş tutsan her yer kupkuru kalabilir. Uyurken işemezler çünkü, uyandıklarında yapıyorlar.

Çok geçmiş olsun, hiç böyle bir deneyim yaşayan olmadı çevremde.. Farklı doktor görüşü almak iyi olur.

Canım ben sınırdan balığım :)
Neden keyfin yok?

Çok kötü insanlar maalesef

Söylemeyi unuttum. Kan değerlerimiz çok şükür iyi çıktı. İlaç kullanmamıza gerek yokmuş. Çok mutluyummn :)
Çok güzel, maşallah. Biz 9. Ayda kan verdik, yarın ister mi bilmiyorum.

Hoşgeldin, Ankara'da mıydın sen?
Nata vega çok büyük değil, yine de arya sevmiştir sanırım. Yalnız dün baya yorulmuş olsanız gerek, o yazdığın yerler birbirine çok yakın değil.

:))
Haklısın ama Göksu var, harikalar diyarı var, mavi göl var. Oralara da gidildbilir. Ama sanki aryamm'ın alışverişi gelmiş

Onlar kurtuluş civarında kalmışlar sanırım ki oralardan göksu çok uzakkkkkkkk. Zaten sinir oluyorum Ankarada açık hava etkinliği yapmak için uzağa gitme olayına

Canım gece 4 gb yola çıktık, arya normal uyanma saatine kadar uyudu. Kahvaltı için aptamilin kaşık mamalarından yedirdim oto koltuğunda, sonrasında otele attık kendimizi. Otelde ilk gün evden getirdiğim çorbayı sıcak suyla ısıtıp verdim. 2. Ve 3. Gün hipp in kavanoz çorbalarından vede sütlacından vermeye çalıştım, kısmen yedi. Bizim yediklerimize daha ilgiliydi. Sürekli dışarda olduğumuz için uyku düzeni ve beslenme düzeni kalmadı tabi. Gelirken gündüz yaptık yolcuğu, eline sürekli oyalanacak birşeyler verdim, bir ara uyudu, son dakkalarda da artık zor zapdediyordum. Bizim yolculuk 4 buçuk saat sürdü işte sen hesap et gerisini
Aryammmm sen gezmelerdesin bak kimse gelip yazmamışşş :)
Bunlar tembel annemmm. Uyurlar bunlar öğlene kadarr.
Saol canım benim. Gezdik biraz, aryacık burnumuzdan da getirmedi, rahat ta vermedi açıkçası, ama biz tadını çıkardık yinede.
Sana da çok geçmiş olsun canımm. Safra kesediymiş okudum.. Ama çözümü var allahtan. Rabbim şifa versin, korkma, zor bir ameliyat değil.
Henüz yürümeyengiller familyasından olanlar el kaldırsın.
1-Aden
5- arya
Çar pat 3-4 adım....
busmai yok
arya gezmelerde
özlem misafir ağırlıyor
karakız ın annesi geldi
dtk yahyanın peşinden koşadursun..
dilanaz ???
geldimmm.... Bu ara yoğun olur gerçi, ramazan hazırlığı falan filan... Amaaaa yeterim ben size gayriiii

Son düzenleme:
Benim aylak aylak gezesim var valla. Hiç alışveriş yapasım yok. Şöyle birilerine misafirliğe gitsem de onlar çocuk baksa diyorum hahahha. Hain anne :)

Bayramda yine bi 10 saatlik yol bizi bekliyo ya kabusum oldu valla. Gerçi şimdiden moral bozmamalıyım ama uyuz benim oğluşum uyuzzzzz :)

Onlar kurtuluş civarında kalmışlar sanırım ki oralardan göksu çok uzakkkkkkkk. Zaten sinir oluyorum Ankarada açık hava etkinliği yapmak için uzağa gitme olayına
Nata vega'ya gitmişler ya mavi göl yakın oradan, eski adıyla Bayındır barajı. Bir de optimum'a gelince göksuya bir şey kalmıyor.
Ya haklısın Ankara'da ne deniz me orman, var olan bir kaç yerin de birbiriyle ilgisi yok. Bir de her yerde mangal, bazı parklar sadece park olsa., illa et kokusu her yerde, mecbur avm'ye kaçıyoruz

Ben optimal yazınca orayı yeni bi avm sandım :) evet aryammın alışverişi gelmiş ana artık kusmuştur alışverişten onca yeri gezince

Evet ya illaki piknik yapılacak ki ben piknik sevmem çok iş çıktığı için '

Ankara fatihi gelmiş hoş gelmiş :) deşarj olmana sevindim. Ankarada alışveriş merkezi olmasa nolurdu bilmiyorum :/

Yaradı, yaradı bana. Bu beni ramazanın sonuna kadar idare eder hakkat ya alışveriş merkezleri bastı beni:/ uzun bi süre gitmem artık.

Aman boşver canım sıkılıyor regl de olmadım herşey üstüme geliyo sanki

Benim aylak aylak gezesim var valla. Hiç alışveriş yapasım yok. Şöyle birilerine misafirliğe gitsem de onlar çocuk baksa diyorum hahahha. Hain anne :)
He yawfff ptesi, salı annemde kalıcam, annem bakar kuzuma tamda senin özendiğin gb
:))
Haklısın ama Göksu var, harikalar diyarı var, mavi göl var. Oralara da gidildbilir. Ama sanki aryamm'ın alışverişi gelmiş

Haklısın canım da evet alışverişi çok özledim ve ihtiyaçlar çok birikmişti çıkamadığım için. Birde alışveriş festivalini duyunca saldırdım. Ama gelin görün kiii hepsi yalan. Ankaranın kayseriden tek farkı bazı çeşitlerin daha fazla olması(alışveriş yönünden). Onun dışında, festival, indirim falan yalan... Çok ta bişi alamadım zaten. Aryacık kısmetli çıktı, en çok onun söylenmesine rağmen. Ayrıca Doğa güzelliği bana göre denizsiz olmuyor ya.

Mahvolduummm. Ama güzeldi, eğlendim, kendimi yatağa atınca farkettim işin rengini
Bayramda yine bi 10 saatlik yol bizi bekliyo ya kabusum oldu valla. Gerçi şimdiden moral bozmamalıyım ama uyuz benim oğluşum uyuzzzzz :)
10 saat mii:44:öyleyse kesinlikle gece çıkmak lazım. Babalar fedakar olmalı bu durumda.

Noldu kuzum? Senin derdin regl dir aslında daaa. Sıkma canını olmadık şeylere

Son düzenleme:

Ya bak regle takılma canımcım. Önceden de söylemiştim bi arkadaşım 15 ay diğeri 18 ay sonra oldu yani emzirmeyi bırakınca. Ama tabi regl olmama bi elektrik biriktiriyor insanda. Ama geçecek bak söz :)

Ne çatlatıyon kızımmmmmm ?!?!?!? :)

Evet babalar ve fedakarlık tam bizdeki olay :) şimdi günahını almıyım adamın hep gece çıkalım der ama olmaz çünkü benim oğlum gece kalkıp duruyo. Arabada ayakta da sallayamayacağıma göre :/ yine bana hüsran bana yine hasret var

Gündüz nasıl olacak o zaman? Uçakla gitmek daha mı mantıklı acaba?

Gündüz nasıl olacak o zaman? Uçakla gitmek daha mı mantıklı acaba?

Uçak bileti için artık çok geç ((( valla cıngıl cıngıl oluyo yolculuk. Ben pert oluyorum, kocamı boğasım geliyo(yolda sık durmuyo ve arabada yiyeceğe izin vermiyo) falan filan. Ama oğlum büyüyecek ozamana belki insan evladı gibi davranır????!!!!??? :)

Uçak biletleri eskisi gb maliyetli değil heralde , bi bak derim. Yada arabaya binmeden koltukların üstüne bi örtü at, dökülen ona dökülsün. O zaman izin verir belki eşin. Bizimki kadar titiz olamaz heralde araba konusunda, ama sıkıntı olmadı bizde. Dökerseniz .... Tehditler... Ama tırtttt!
Bu konuda Bizimki seminerde 2 hafta baktı ya öğleye kadar, çocuğa tutuma çok değişti, tavsiye ederim:)

Hoş geldin canım.Neler aldın bakalım?

Hoş geldin canım.Neler aldın bakalım?
Saol şekerim
Kendime, 2 pantolan bi badi, aryaya 2 tane eşofman takım yaptım, 3 elbise, 1 kapri, 1 şapka; babaya 2 tşört, görümceye 1elbise bu kadar. Resimlerini koyarım bugün aryacık izin verirse, nfk gb çılgın fiyatlar degil ama güzeller, beğendim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…