Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

bizimkinin kukusu. poposu daha önce pişik olmuştu ama kukusu ilk kez oluyor.
kıpkırmızı olmuş. dün belki 10 kez yıkadım, açık bıraktım, zeytinyağı, ıhlamur sürdüm.
haricen pişik kremlerinden sürdüm, azalmış biraz ama hala var.
bi de çok yanıyor belliki, ıslak mendil dokundurtmuyor. bacaklarını kapıyor yavrum

dişten midir diyorsun sen?:44:
alt yanlardaki dişleri çıkıyor şuan. biri çıktı, öbürü patlamak üzere.
birkaç gündür de ishal var ama. bursada üşüttü diye düşünmüştüm ben..:26:
[/QUOTE]

ben dişten diyorum cnm ishal gibide diyorsun zaten kakası biraz sulu gibi ve altında pişik varsa diştendir benimkinin de alt yanlar patlıcak bekliyorum ayşeciğin altını bol bol yıkamakla ii yapıyosun bende açık bırakıyorum ıslak mendil sürmüyorum hiç banyoda ılık suyla yıkıyorum kuruyuncada pişik kremi sürüyorum ona rağmen geçmedi kızarıklık :2:

bu arada oğlumun gözü için doktorra gittik benim edepsiz tahmin ettiğim gibi mikrop kaptırmış elini gözüne çok götürüyor zaten özelliklede uykusunun geldiği zamanlarda bi krem bi damla verdi kremi gece damlayı günde 3 defa kullanıcam neyse bunlan gelmiş geçmiş olsun napalım artık

slm canlar
bacım geldi, gezmeye çıktık. birlikte yemek yedik, mağaza gezdik..
güzel bi etek aldım indirimden..
bir saat önce geldik eve, hızlı hızlı evi topla, mutfağı temizle yemek koy. anca işim bitti.
ki şimdi şim aradı lazım bi şey var mı diye, gelmek üzeredir.. süpper zamanlama yanii

caglasli, canım albümü görebilmen için pembişin arkadaşı olman gerekiyor

caglasli, ayrıca geçmiş olsun canım.
artık hareketlendikleri için mikroplarla daha çok ve kolay temas ediyorlar.
hamdolsun ciddi bi şey değilmiş.
inş kısa sürede geçer..

ayşeciğin ishalinin dişle alakalı olacağı inan hiç aklıma gelmemişti. sen söyleyince jeton düştü

Son düzenleme:
eşim balığa gitti, ayşeciği uyutmaya çalışıyorum.
bugün öğleden sonra hiç uyumadı.. mızıldıyor şuanda

uyursa köfteye girişicem.. siz de yemek derdine düştünüz belli
pembişi de bırakın telefonla konuşsun

ilahi! bazen öyle bi laf söylüyorsun ki dumura uğruyorum..
kene gibi, leğen kemiğimde yaşıyor nasıl bi benzetme yaaa?!

Sğl cnm çok şükür önemli bişey çıkmadı dediğin gibi bütün gün yerlerde valla ne kadar dikkat etsemde silip süpürsemde oldu işte napayım böyle böyle vücutları bağışıklık kazanacak

zaten ne zaman işimiz olsa biri gelcek olsa bi yere gidilcek olsa huysuzlanırlar bu bebişler kolay gelsin sana cnm

Geçmiş olsun, artık elleri her yerde.. Mikroplar kolayca bulaşıyor. Ben de ellerini sık sık yıkamaya çalışıyorum ama sürekli kontrol edemiyoruz.
Oh mis, gezilmiş, alışveriş yapılmış. Eteğin de hayırlı olsun, güle güle giy.
Yine yemeğim yok, yüksek ihtimal eşimin abisi akşam bizde, hiç bir şey yapasım yok.

Ben pinekliyorum. Feyza şimdi uyudu. Kalkıp ne yapsam?

saol bacımm
şimdiye misafirin gelmiştir ama bu kadar istemiyorsan hazır bi şey yiyeceksiniz ya da dışardaki bütün restorantlar sizin

oooh, köfteciklerim hazır..
bi mantım kaldı. onu da salıya kadar yapmam nazıııııım

saol bacımm
şimdiye misafirin gelmiştir ama bu kadar istemiyorsan hazır bi şey yiyeceksiniz ya da dışardaki bütün restorantlar sizin
Yok, hala gelen giden:)
Benim eşim geç geliyor, abisi de onla gelir gelirse. Ramazan sonu Ankara'ya taşınacaklar.
Ya yeyin gelin demeyi düşünüyorum. Evde çay içerler.

Benim eşim geç geliyor, abisi de onla gelir gelirse. Ramazan sonu Ankara'ya taşınacaklar.

Aman ya ne çalışkansın:44:
Ben hiçbir şey yapmadım

aman bacım ya, bunlarda ne var hazır kıymayı yoğurdum işte
ama senin bugün üzerinde bi hal var.. yarına geçer,,

madem öyle bi seçenek var. dışarda yesinler tabi..
iki çocukla bu saatten sonra yemek hazırlanmaz..

ya kızlar, barbunyanın zamanı geçti mii?
birkaç yemeklik dolaba atacaktım, pazara da gitmiyorum. geç mi kaldım acep?:44:

Bize hiç o aşıdan bahsetmedi dr. Niyeki????

Tüm keneler bu kadar sevimli olsa :)

Ben o edepsizin mikroplu ellerini ısırırımmmmmm :)

pembiş senin albümü görmek için ne yapacağuk

Arkadaş olmamız lazım şekerimmm :)

Güle güle giy canikom :)

Ne dalga geçiyosun kıııız :) çok iş hallettim bugün 4 gibi de abanta doğru gittik arkadaşlarla. Eve geldik şimdi de emzirme mode on :)

oooh, köfteciklerim hazır..
bi mantım kaldı. onu da salıya kadar yapmam nazıııııım

Hamarat arkadaşım benim :)

Bu saatten sonra çay içsinler bence de :)

Herkese günaydın...
Siz Araya'ya çalışmışsınız belli ki...Şapkaya bittim, harika.İyi günlerde kullansın cimcime.
Aynen aryaya gün doğdu:)
Haşhaşlı kömbeyi hiç bilmiyorum, yemedim. Diğerlerindende sarmayı attık, yarın mantı günü, birazdan börek yapılacak, içli köfte zamanım olursa iyi olur. Bu kadarı yeter zannımca.

Biz ne mi yaptık sizden sonra???
Kahvaltımı yapıp karnoyarık yaptım akşam için. 2 posta çamaşır atıp serdim birazdan katlıcam. Aryanın çorbasını içirip hooop arkadaş çağırdı ona gittik börekler kaldı bu saate:44: ordan görümceme uğrayıp eve geldik. Tatilde leyleği havada gördüm zannımca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…