gri olan5 erkek kaprisi2563+0
00000000000000000000000000000000000000000000562021,12222222222211111255555diyor aryacık
tişekkür ederim canım benim..benim toti uyandı.kucağımda yazıyoruz teyzesi..2 gündür huzursuz dişlerden..kene gibiyiz..leğen kemiğimde yasıyo zaten rabbim leğen kemiğini çocuk oturtalım diye yaratmış sanki
Sğl cnm çok şükür önemli bişey çıkmadı dediğin gibi bütün gün yerlerde valla ne kadar dikkat etsemde silip süpürsemde oldu işte napayım böyle böyle vücutları bağışıklık kazanacakcaglasli, ayrıca geçmiş olsun canım.
artık hareketlendikleri için mikroplarla daha çok ve kolay temas ediyorlar.
hamdolsun ciddi bi şey değilmiş.
inş kısa sürede geçer..
ayşeciğin ishalinin dişle alakalı olacağı inan hiç aklıma gelmemişti. sen söyleyince jeton düştü
eşim balığa gitti, ayşeciği uyutmaya çalışıyorum.
bugün öğleden sonra hiç uyumadı.. mızıldıyor şuanda
uyursa köfteye girişicem.. siz de yemek derdine düştünüz belli
pembişi de bırakın telefonla konuşsun
Geçmiş olsun, artık elleri her yerde.. Mikroplar kolayca bulaşıyor. Ben de ellerini sık sık yıkamaya çalışıyorum ama sürekli kontrol edemiyoruz.bu arada oğlumun gözü için doktorra gittik benim edepsiz tahmin ettiğim gibi mikrop kaptırmış elini gözüne çok götürüyor zaten özelliklede uykusunun geldiği zamanlarda bi krem bi damla verdi kremi gece damlayı günde 3 defa kullanıcam neyse bunlan gelmiş geçmiş olsun napalım artık
Oh mis, gezilmiş, alışveriş yapılmış. Eteğin de hayırlı olsun, güle güle giy.slm canlar
bacım geldi, gezmeye çıktık. birlikte yemek yedik, mağaza gezdik..
güzel bi etek aldım indirimden..
bir saat önce geldik eve, hızlı hızlı evi topla, mutfağı temizle yemek koy. anca işim bitti.
ki şimdi şim aradı lazım bi şey var mı diye, gelmek üzeredir.. süpper zamanlama yanii
caglasli, canım albümü görebilmen için pembişin arkadaşı olman gerekiyor
saol bacımmOh mis, gezilmiş, alışveriş yapılmış. Eteğin de hayırlı olsun, güle güle giy.
Yine yemeğim yok, yüksek ihtimal eşimin abisi akşam bizde, hiç bir şey yapasım yok.
Ben pinekliyorum. Feyza şimdi uyudu. Kalkıp ne yapsam?
Yok, hala gelen giden:)saol bacımm
şimdiye misafirin gelmiştir ama bu kadar istemiyorsan hazır bi şey yiyeceksiniz ya da dışardaki bütün restorantlar sizin
Yok, hala gelen giden:)
Benim eşim geç geliyor, abisi de onla gelir gelirse. Ramazan sonu Ankara'ya taşınacaklar.
Ya yeyin gelin demeyi düşünüyorum. Evde çay içerler.
Aman ya ne çalışkansın:44:
Ben hiçbir şey yapmadım
Sabah doktor kontrolü vardı Feyza hanımın. Doktorun yanına girene kadar etraftaki herkese cilve attı:)) ortalıkta yürüdü, 5 dk oturmadı:) sonra girdik, bir de orada ilk defa yürüyerek turladı yavrum. Geçen sene bu zamanlar kundakla girdiği odaya artık yürüyerek girmesi ne kadar garip ve mucizevi, çok şükür.
Muayene iyi geçti, geçmiş aylardaki gibi. 25-50 persentildeyiz, geçen ay da öyleymişiz. Ergenliğe kadar böyle gider dedi doktor.
Gündüzleri anne sütünü azaltın dedi, geceleri ve akşam anne sütüne güvensin, dedi.
Her şeyi verebiliyoruz artık, zaten veriyordum
Bir de meningokok aşısı varmış, ücretli. 13 ay civarı yaptırmamızı önerdi. Araştırıp bakıcam.
Su çiçeği geçirdiği için 1 yaş aşılarını 1-2 hafa sonra yaptırmamızı önerdi.
Durum bu yani.
Oh ne güzel, daha ben hiçbir şey yapmadım.
tişekkür ederim canım benim..benim toti uyandı.kucağımda yazıyoruz teyzesi..2 gündür huzursuz dişlerden..kene gibiyiz..leğen kemiğimde yasıyo zaten rabbim leğen kemiğini çocuk oturtalım diye yaratmış sanki
bu arada oğlumun gözü için doktorra gittik benim edepsiz tahmin ettiğim gibi mikrop kaptırmış elini gözüne çok götürüyor zaten özelliklede uykusunun geldiği zamanlarda bi krem bi damla verdi kremi gece damlayı günde 3 defa kullanıcam neyse bunlan gelmiş geçmiş olsun napalım artık
pembiş senin albümü görmek için ne yapacağuk
slm canlar
bacım geldi, gezmeye çıktık. birlikte yemek yedik, mağaza gezdik..
güzel bi etek aldım indirimden..
bir saat önce geldik eve, hızlı hızlı evi topla, mutfağı temizle yemek koy. anca işim bitti.
ki şimdi şim aradı lazım bi şey var mı diye, gelmek üzeredir.. süpper zamanlama yanii
caglasli, canım albümü görebilmen için pembişin arkadaşı olman gerekiyor
oooh, köfteciklerim hazır..
bi mantım kaldı. onu da salıya kadar yapmam nazıııııım
Yok, hala gelen giden:)
Benim eşim geç geliyor, abisi de onla gelir gelirse. Ramazan sonu Ankara'ya taşınacaklar.
Ya yeyin gelin demeyi düşünüyorum. Evde çay içerler.
ya kızlar, barbunyanın zamanı geçti mii?
birkaç yemeklik dolaba atacaktım, pazara da gitmiyorum. geç mi kaldım acep?:44:
Aynen aryaya gün doğdu:)Herkese günaydın...
Siz Araya'ya çalışmışsınız belli ki...Şapkaya bittim, harika.İyi günlerde kullansın cimcime.
Haşhaşlı kömbeyi hiç bilmiyorum, yemedim. Diğerlerindende sarmayı attık, yarın mantı günü, birazdan börek yapılacak, içli köfte zamanım olursa iyi olur. Bu kadarı yeter zannımca.Benim bildiklerim de hep klasik şeyler işte mantı, sarma, poğaça,sigara böreği türü börekler, içli köfte, karnıyarıklık ve tavalık kızartılmış patlıcan.Bir de kv hep yapar geçenlerde de beraber yaptık haşhaşlı kömbe.
dün ben sigara böreği sardım epeyce.
bugün de köfte yapıcam.
sen daha profesyonel takılıyosun :90:
bi de mantı yapıcam. başka ne yapılır bilmiyorum, arkadaşlar söylesin bakim
eşim ramazanda kilo vermeye çalışıcam, seninle bi yemek planı yapalım dedi. bu ne demek hiiiç bilmiyom :86:
Biz de eşimle ramazan için bir mönü oluşturduk.Tabii sadece ana yemekler belli.Çorbaları yazmadık.20 tane yemek ismini günlere göre sıraladık.
İyi fikirmiş yaaa
Eşini takdir ettimDün temizlikçim arayıp yarın temizliğe gelemeyeceğini söyledi.Önceleri sadece temizliğe gidiyordu.Bir de herkese değil.Bana, görümceme, birkaç tanıdığa daha.Yaz gelirken bir yerde işe girmişti.Artık temizliğe gitmeme kararı almış.Kv ısrar etmiş bana gelmesi için.Çocuk var, son kez git falan diye.O da tamam demişti.Dün akşam aradı, yoruluyorum gelemeyeceğim dedi.Ben de ya ben başka birini de bulurdum ama çocuk var.Sana güvenip evden gidebiliyorum başkasında gidemem falan dedim?ama pek gönüllü olmadı.Ben de ısrar etmedim.Eşim de beraber yaparız dedi.Zaten mutfak dolaplarının içlerini bitirdim.Canım sıkılmadı desem yalan olur.son kez gelseydi.herkes 80 tlye çağırırken ben gönüllü olarak iyi yapıyor diye 100 tl veriyordum bir de.Neyse artık.Zor günler beni bekliyor.Evde temizlik var.Giremezsem bilin ki eşimle temizlik yapıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzz.temizlikçi için kötü olmuş ama vardır bundada bir hayır...
Kontrolünüz iyiymiş maşallahAynen ben de öyleyim. Eşimin abisi Ankara'ya gelmiş, akşama hiçbir şey yapasım yok?
Aryamm Ankara'daki avm isimleri ile epey oynamış
Piknikte ancak kadınlar yorulur zatenşöyle mangalsız yeşil alanlar olsa sadece termosumuzu götürsek, çay içsek ama olmaz çizgili pijama forever
Ben de aynıyım canım, yok daha gelen giden. Takılma yaw bak ramazan geliyor
Ya Ankara'da doğa yok zaten:))) doğaya benzetme çabaları var, biz de onla avunuyoruz
Festivalden dolayı indirim yapan mağazalar var ama evet, hiçbir numarası yok.
Zamanla alışıyorlar arabaya.. Yalnız eşin çok katı, katı olan her şey buharlaşıyor dermişimdemem o ki o kurallar daha çok çiğnenir. Biz her yolculuk dönüşü arabayı enkaza çeviriyoruz ( hele şimdi x2) , gönderiyoruz iç dış yıkamaya tertemiz oluyor.
Güle güle giysin aryacım, bence çok güzel seçimler yapmışsınız.
Biz doktora gittik. Rutin kontrolümüzü olduk, geldik.
Doktordaydık şekerim
Çok sinir bir durum, hiç mi hatırınız yokmuş?
komik...
Dünya gezme günüBiz de parka gittik geldik.Parkta da kimse yoktu burada da yok.Bugün önemli bir falan mı benim haberim yok.
alakası bilem yok cnm yerim o aryanın minik ellerini
bu arada oğlumun gözü için doktorra gittik benim edepsiz tahmin ettiğim gibi mikrop kaptırmış elini gözüne çok götürüyor zaten özelliklede uykusunun geldiği zamanlarda bi krem bi damla verdi kremi gece damlayı günde 3 defa kullanıcam neyse bunlan gelmiş geçmiş olsun napalım artık
Geçmiş olsun canım, çok ciddi bişi değil allahtan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?