Saol şekerim
Kendime, 2 pantolan bi badi, aryaya 2 tane eşofman takım yaptım, 3 elbise, 1 kapri, 1 şapka; babaya 2 tşört, görümceye 1elbise bu kadar. Resimlerini koyarım bugün aryacık izin verirse, nfk gb çılgın fiyatlar degil ama güzeller, beğendim ben.
Eki Görüntüle 749205 Eki Görüntüle 749204 Eki Görüntüle 749203 Eki Görüntüle 749202 Eki Görüntüle 749201 Eki Görüntüle 749200 Eki Görüntüle 749199 eşofmanlar kirli kusura bakmayınayrıca kapri erkek kaprisi farkındayım
Bugün ramazana peynirli ve patatesli börek hazırlayasım var. Birazda içli köfte. Bakalım kv den izin çıkarsa
Başka ne yapılır ki ramazana?:44:
dün ben sigara böreği sardım epeyce.
bugün de köfte yapıcam.
sen daha profesyonel takılıyosun :90:
bi de mantı yapıcam. başka ne yapılır bilmiyorum, arkadaşlar söylesin bakim
eşim ramazanda kilo vermeye çalışıcam, seninle bi yemek planı yapalım dedi. bu ne demek hiiiç bilmiyom :86:
Biz de eşimle ramazan için bir mönü oluşturduk.Tabii sadece ana yemekler belli.Çorbaları yazmadık.20 tane yemek ismini günlere göre sıraladık.
kııız, aryaa!!!
ankarayı bilmiyorum ama, belliki altını üstüne getirmişsin.. avm lerin anasını ağlatmışsın
tabi orman yok, deniz yok nereyi gezicem diyorsun, sanırım haklısın..
ben avm sevmiiiiiiim:111:
ayşecik dönüş yolunda epey huysuzlandı. ağladı.
o mızıldadıkça eşim konsantrasyonunu kaybediyor. şehirler arası yol, hız yüksek.. ben de telaşlanıyorum o zaman.
niye ağlıyor, ne yapalım diyip duruyor.
eline ne bulursam verdim ben kayısı, çubuk. kendim yanına oturdum çikolata yedirdim sussun diye
yeni alınan koltuğun halini düşün sen.. etraf da battı ama bebekli yolculuk böyle..
herşey ona göre ayarlanıyor.
sizin yolculukkii 10 saat.. eşin azcık anlayışlı olsun yaffuuu
Erkek reyonundan aldım kızzz
Banada kızlarda giyebilir gb geldiği için aldım zati
Hıııııı!! Bayramda gideceğinizi bilmiyordum bebeğeeem:44:
Saol ciciler içinn
Kız be ne profesyoneli? Ne bilim kv ye yardım olsun maksat
Yarın kendi annemle kv de mantı yapacak. Bende elimden geldiğince bişiler yapim diye uğraşıyorum.sen bildiğimiz kuru köfte mi yaptın sulu mu?
ee nerdesiniz yahu?
aryaya misafirliğe geldim sanki, sabahtan beri karşılıklı konuşuyoz.
pembiş de yan komşu, kapıdan şöyle bi uğradı..:86:
e bu topikte başka insan yok bu beeeah!? huu!!
Dün temizlikçim arayıp yarın temizliğe gelemeyeceğini söyledi.Önceleri sadece temizliğe gidiyordu.Bir de herkese değil.Bana, görümceme, birkaç tanıdığa daha.Yaz gelirken bir yerde işe girmişti.Artık temizliğe gitmeme kararı almış.Kv ısrar etmiş bana gelmesi için.Çocuk var, son kez git falan diye.O da tamam demişti.Dün akşam aradı, yoruluyorum gelemeyeceğim dedi.Ben de ya ben başka birini de bulurdum ama çocuk var.Sana güvenip evden gidebiliyorum başkasında gidemem falan dedim?ama pek gönüllü olmadı.Ben de ısrar etmedim.Eşim de beraber yaparız dedi.Zaten mutfak dolaplarının içlerini bitirdim.Canım sıkılmadı desem yalan olur.son kez gelseydi.herkes 80 tlye çağırırken ben gönüllü olarak iyi yapıyor diye 100 tl veriyordum bir de.Neyse artık.Zor günler beni bekliyor.Evde temizlik var.Giremezsem bilin ki eşimle temizlik yapıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzz.
Aynen ben de öyleyim. Eşimin abisi Ankara'ya gelmiş, akşama hiçbir şey yapasım yok?Benim aylak aylak gezesim var valla. Hiç alışveriş yapasım yok. Şöyle birilerine misafirliğe gitsem de onlar çocuk baksa diyorum hahahha. Hain anne :)
Aryamm Ankara'daki avm isimleri ile epey oynamışBen optimal yazınca orayı yeni bi avm sandım :) evet aryammın alışverişi gelmiş ana artık kusmuştur alışverişten onca yeri gezince
Evet ya illaki piknik yapılacak ki ben piknik sevmem çok iş çıktığı için'
Ben de aynıyım canım, yok daha gelen giden. Takılma yaw bak ramazan geliyorAman boşver canım sıkılıyor regl de olmadım herşey üstüme geliyo sanki
Ya Ankara'da doğa yok zaten:))) doğaya benzetme çabaları var, biz de onla avunuyoruzHe yawfffptesi, salı annemde kalıcam, annem bakar kuzuma tamda senin özendiğin gb
Haklısın canım da evet alışverişi çok özledim ve ihtiyaçlar çok birikmişti çıkamadığım için. Birde alışveriş festivalini duyunca saldırdım. Ama gelin görün kiii hepsi yalan. Ankaranın kayseriden tek farkı bazı çeşitlerin daha fazla olması(alışveriş yönünden). Onun dışında, festival, indirim falan yalan... Çok ta bişi alamadım zaten. Aryacık kısmetli çıktı, en çok onun söylenmesine rağmen. Ayrıca Doğa güzelliği bana göre denizsiz olmuyor ya.
Zamanla alışıyorlar arabaya.. Yalnız eşin çok katı, katı olan her şey buharlaşıyor dermişimUçak bileti için artık çok geç((( valla cıngıl cıngıl oluyo yolculuk. Ben pert oluyorum, kocamı boğasım geliyo(yolda sık durmuyo ve arabada yiyeceğe izin vermiyo) falan filan. Ama oğlum büyüyecek ozamana belki insan evladı gibi davranır????!!!!??? :)
Güle güle giysin aryacım, bence çok güzel seçimler yapmışsınız.Eki Görüntüle 749205 Eki Görüntüle 749204 Eki Görüntüle 749203 Eki Görüntüle 749202 Eki Görüntüle 749201 Eki Görüntüle 749200 Eki Görüntüle 749199 eşofmanlar kirli kusura bakmayınayrıca kapri erkek kaprisi farkındayım
Biz doktora gittik. Rutin kontrolümüzü olduk, geldik.Topik yine yatışta
Nfk pembiş uyanın artık, salcam bebeleri üstünüzeee
Kahvaltısını yaptırdım kuzuya. Makineye çamaşırımızı da attım, gidip bizede kahvaltı hazırlayayım bariii
Doktordaydık şekerimee nerdesiniz yahu?
aryaya misafirliğe geldim sanki, sabahtan beri karşılıklı konuşuyoz.
pembiş de yan komşu, kapıdan şöyle bi uğradı..:86:
e bu topikte başka insan yok bu beeeah!? huu!!
Çok sinir bir durum, hiç mi hatırınız yokmuş?Dün temizlikçim arayıp yarın temizliğe gelemeyeceğini söyledi.Önceleri sadece temizliğe gidiyordu.Bir de herkese değil.Bana, görümceme, birkaç tanıdığa daha.Yaz gelirken bir yerde işe girmişti.Artık temizliğe gitmeme kararı almış.Kv ısrar etmiş bana gelmesi için.Çocuk var, son kez git falan diye.O da tamam demişti.Dün akşam aradı, yoruluyorum gelemeyeceğim dedi.Ben de ya ben başka birini de bulurdum ama çocuk var.Sana güvenip evden gidebiliyorum başkasında gidemem falan dedim?ama pek gönüllü olmadı.Ben de ısrar etmedim.Eşim de beraber yaparız dedi.Zaten mutfak dolaplarının içlerini bitirdim.Canım sıkılmadı desem yalan olur.son kez gelseydi.herkes 80 tlye çağırırken ben gönüllü olarak iyi yapıyor diye 100 tl veriyordum bir de.Neyse artık.Zor günler beni bekliyor.Evde temizlik var.Giremezsem bilin ki eşimle temizlik yapıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzz.
Oh ne güzel, daha ben hiçbir şey yapmadım.Namaz kıldım,Aden'e çorba yaptım.Meyve suyumu alıp geldim ki kimse yazmamış.Aden uyansın biz de dışarı çıkacağız.İnş. O zaman babamız da işten gelir.
kimsecikler yohh..nirdesiniz kıı
nüfus sayımı yapılıyo sankim
ay canım ne kadar kavurucu bir sıcak var dimi..günesin inmesini bekliyoruz yahyayla..
tişekkür ederim canım benim..benim toti uyandı.kucağımda yazıyoruz teyzesi..2 gündür huzursuz dişlerden..kene gibiyiz..leğen kemiğimde yasıyo zaten rabbim leğen kemiğini çocuk oturtalım diye yaratmış sanki
İlahi kız çok güldüm.Haklısın ama.Aden'in de uykusu geldi.Gidip uyutayım.İnşallah kolay uyur.Yahya'yı öpüyorum. Babamız da geliyormuş zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?