Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Herkese günaydın...
Siz Araya'ya çalışmışsınız belli ki...Şapkaya bittim, harika.İyi günlerde kullansın cimcime.

Bugün ramazana peynirli ve patatesli börek hazırlayasım var. Birazda içli köfte. Bakalım kv den izin çıkarsa
Başka ne yapılır ki ramazana?:44:

Benim bildiklerim de hep klasik şeyler işte mantı, sarma, poğaça,sigara böreği türü börekler, içli köfte, karnıyarıklık ve tavalık kızartılmış patlıcan.Bir de kv hep yapar geçenlerde de beraber yaptık haşhaşlı kömbe.

Dün temizlikçim arayıp yarın temizliğe gelemeyeceğini söyledi.Önceleri sadece temizliğe gidiyordu.Bir de herkese değil.Bana, görümceme, birkaç tanıdığa daha.Yaz gelirken bir yerde işe girmişti.Artık temizliğe gitmeme kararı almış.Kv ısrar etmiş bana gelmesi için.Çocuk var, son kez git falan diye.O da tamam demişti.Dün akşam aradı, yoruluyorum gelemeyeceğim dedi.Ben de ya ben başka birini de bulurdum ama çocuk var.Sana güvenip evden gidebiliyorum başkasında gidemem falan dedim?ama pek gönüllü olmadı.Ben de ısrar etmedim.Eşim de beraber yaparız dedi.Zaten mutfak dolaplarının içlerini bitirdim.Canım sıkılmadı desem yalan olur.son kez gelseydi.herkes 80 tlye çağırırken ben gönüllü olarak iyi yapıyor diye 100 tl veriyordum bir de.Neyse artık.Zor günler beni bekliyor.Evde temizlik var.Giremezsem bilin ki eşimle temizlik yapıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzz.

Namaz kıldım,Aden'e çorba yaptım.Meyve suyumu alıp geldim ki kimse yazmamış.Aden uyansın biz de dışarı çıkacağız.İnş. O zaman babamız da işten gelir.

Heeeee bunları okusa bile içi bi tuhaf olur :))

Erkek kadın ve kız çocuk reyonlarını gezdin yetmedi dimi :)???

ee nerdesiniz yahu?

aryaya misafirliğe geldim sanki, sabahtan beri karşılıklı konuşuyoz.
pembiş de yan komşu, kapıdan şöyle bi uğradı..:86:
e bu topikte başka insan yok bu beeeah!? huu!!

Sabahtan beri telefonlar durmadı. Sonra da yemek vs derken anca geldim ce e demeye :)

Tabi siz yapabilirsiniz yada o size birini önersin ve tatil döneminde deneyin

Şekerim portakalımın hazırlıkları nasıl gidiyor acaba?? Herşey istediği gibi olsun inşallahhh :)

Benim aylak aylak gezesim var valla. Hiç alışveriş yapasım yok. Şöyle birilerine misafirliğe gitsem de onlar çocuk baksa diyorum hahahha. Hain anne :)
Aynen ben de öyleyim. Eşimin abisi Ankara'ya gelmiş, akşama hiçbir şey yapasım yok?
Aryamm Ankara'daki avm isimleri ile epey oynamış
Piknikte ancak kadınlar yorulur zaten şöyle mangalsız yeşil alanlar olsa sadece termosumuzu götürsek, çay içsek ama olmaz çizgili pijama forever

Aman boşver canım sıkılıyor regl de olmadım herşey üstüme geliyo sanki
Ben de aynıyım canım, yok daha gelen giden. Takılma yaw bak ramazan geliyor

Ya Ankara'da doğa yok zaten:))) doğaya benzetme çabaları var, biz de onla avunuyoruz
Festivalden dolayı indirim yapan mağazalar var ama evet, hiçbir numarası yok.
Zamanla alışıyorlar arabaya.. Yalnız eşin çok katı, katı olan her şey buharlaşıyor dermişim demem o ki o kurallar daha çok çiğnenir. Biz her yolculuk dönüşü arabayı enkaza çeviriyoruz ( hele şimdi x2) , gönderiyoruz iç dış yıkamaya tertemiz oluyor.
Güle güle giysin aryacım, bence çok güzel seçimler yapmışsınız.

Topik yine yatışta
Nfk pembiş uyanın artık, salcam bebeleri üstünüzeee

Kahvaltısını yaptırdım kuzuya. Makineye çamaşırımızı da attım, gidip bizede kahvaltı hazırlayayım bariii
Biz doktora gittik. Rutin kontrolümüzü olduk, geldik.

ee nerdesiniz yahu?

aryaya misafirliğe geldim sanki, sabahtan beri karşılıklı konuşuyoz.
pembiş de yan komşu, kapıdan şöyle bi uğradı..:86:
e bu topikte başka insan yok bu beeeah!? huu!!
Doktordaydık şekerim

Çok sinir bir durum, hiç mi hatırınız yokmuş?

Sabah doktor kontrolü vardı Feyza hanımın. Doktorun yanına girene kadar etraftaki herkese cilve attı:)) ortalıkta yürüdü, 5 dk oturmadı:) sonra girdik, bir de orada ilk defa yürüyerek turladı yavrum. Geçen sene bu zamanlar kundakla girdiği odaya artık yürüyerek girmesi ne kadar garip ve mucizevi, çok şükür.
Muayene iyi geçti, geçmiş aylardaki gibi. 25-50 persentildeyiz, geçen ay da öyleymişiz. Ergenliğe kadar böyle gider dedi doktor.
Gündüzleri anne sütünü azaltın dedi, geceleri ve akşam anne sütüne güvensin, dedi.
Her şeyi verebiliyoruz artık, zaten veriyordum
Bir de meningokok aşısı varmış, ücretli. 13 ay civarı yaptırmamızı önerdi. Araştırıp bakıcam.
Su çiçeği geçirdiği için 1 yaş aşılarını 1-2 hafa sonra yaptırmamızı önerdi.
Durum bu yani.

Namaz kıldım,Aden'e çorba yaptım.Meyve suyumu alıp geldim ki kimse yazmamış.Aden uyansın biz de dışarı çıkacağız.İnş. O zaman babamız da işten gelir.
Oh ne güzel, daha ben hiçbir şey yapmadım.

ay canım ne kadar kavurucu bir sıcak var dimi..günesin inmesini bekliyoruz yahyayla..

tişekkür ederim canım benim..benim toti uyandı.kucağımda yazıyoruz teyzesi..2 gündür huzursuz dişlerden..kene gibiyiz..leğen kemiğimde yasıyozaten rabbim leğen kemiğini çocuk oturtalım diye yaratmış sanki

ay canım ne kadar kavurucu bir sıcak var dimi..günesin inmesini bekliyoruz yahyayla..

Evet ya bugun çok sıcak.Ben de biraz güneş görelim diye çıktım.Aden neredeyse şeffaf.Geçenlerde dayımlar gelmişti.Siz bu çocuğu hiç dışarıya çıkarmıyor musunuz, damarları görünüyor diyor.Burada pek guneşi göremeyince, çocuk böyle dedim.

İlahi kız çok güldüm.Haklısın ama.Aden'in de uykusu geldi.Gidip uyutayım.İnşallah kolay uyur.Yahya'yı öpüyorum.Babamız da geliyormuş zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…