Biz ne mi yaptık sizden sonra???
Kahvaltımı yapıp karnoyarık yaptım akşam için. 2 posta çamaşır atıp serdim birazdan katlıcam. Aryanın çorbasını içirip hooop arkadaş çağırdı ona gittikbörekler kaldı bu saate:44: ordan görümceme uğrayıp eve geldik. Tatilde leyleği havada gördüm zannımca
Evet, bazen kendimi çok yorgun hissediyorumaman bacım ya, bunlarda ne var hazır kıymayı yoğurdum işte
ama senin bugün üzerinde bi hal var.. yarına geçer,,
madem öyle bi seçenek var. dışarda yesinler tabi..
iki çocukla bu saatten sonra yemek hazırlanmaz..
Geçen markette vardı, kilosu 4 küsür.. Aklıma sen geldin:)))ya kızlar, barbunyanın zamanı geçti mii?
birkaç yemeklik dolaba atacaktım, pazara da gitmiyorum. geç mi kaldım acep?:44:
Siz de araştırın canım, 5 yaş öncesi riskli bir hastalıkmış meningokok. Bizde risk gruplarına aşı varmış ama polisakkarirliymiş. Bizim doktor proteinli aşıyı öneriyor.Bize hiç o aşıdan bahsetmedi dr. Niyeki????
Bu saatten sonra çay içsinler bence de :)
Görmelisin bence:))Biz ne mi yaptık sizden sonra???
Kahvaltımı yapıp karnoyarık yaptım akşam için. 2 posta çamaşır atıp serdim birazdan katlıcam. Aryanın çorbasını içirip hooop arkadaş çağırdı ona gittikbörekler kaldı bu saate:44: ordan görümceme uğrayıp eve geldik. Tatilde leyleği havada gördüm zannımca
Al bir isteksiz de burda:))Pazar günü çaya misafirimiz var. Ben artık kek börek yapmak istemiyommmmm.
Al bir isteksiz de burda:))
rahat yaptığın şeylerden yap, mesela senin ıslak kekEvet ya istemiyommmmm. Bi de hazır bişi de alamam çok ayıp olur bu misafirlere. Neyse pzt gününe de birileri daha gelmek istiyodu onları da çağırayım da bi hazırlıkla herşey bitmiş olsun
Sabah uyandığında ilk bezle başlıyoruz. Öğlen değiştiriyorum, öğleden sonra 1 kez daha ve akşam yatarken 1 tane daha. Tabi eğer kaka yaparsa hemen değiştiriyorum:) Şimdiki bezler çok emici, sen onun dolu dolu olmadığına bakma derim. 3-4 saatte bir değişmesi iyi olur, özellikle bu sıcaklarda.kızlar sız gunde kac bez degıstırıyorsunuz emır ın bezı fazla dolmuyor
onceden boyle degıldı cısını az yapıyor suyu zar zor ıcırıyordum ama buaralar baya ıcıyor
emıyorda ama gunde 2 bez anca degısıyor bızım :26:
kızlar sız gunde kac bez degıstırıyorsunuz emır ın bezı fazla dolmuyor
onceden boyle degıldı cısını az yapıyor suyu zar zor ıcırıyordum ama buaralar baya ıcıyor
rahat yaptığın şeylerden yap, mesela senin ıslak kek
bir taşla da 2 kuş vurmuş olursun, diğer ekibi de çağırırsan.
Ayaküstü menü yaptın:))4 be değiştiriyoruz sanırım. Bazen 5.
Islak keki yapayım evet hem bereketli oluyorpeynirli börek bi de kısır yapıcam. Olmadı bi de havuçlu cevizli kek yapayım hem eşim sahurda da yer. Menü mü yaptım ne :)
Sabah uyandığında ilk bezle başlıyoruz. Öğlen değiştiriyorum, öğleden sonra 1 kez daha ve akşam yatarken 1 tane daha. Tabi eğer kaka yaparsa hemen değiştiriyorum:) Şimdiki bezler çok emici, sen onun dolu dolu olmadığına bakma derim. 3-4 saatte bir değişmesi iyi olur, özellikle bu sıcaklarda.
terlediği için azalabilir tabi, büyükler olarak bizler çok sıvı + kavun, karpuza rağmen tuvalete çok çıkmıyoruz. yalnız az sıvı alıp almadığına dikat et. gün içerisinde sık sık su vererek bir dene bakalım. bir müddet gözlemle olmazsa gösterirsin. bu konu önemli, bebeğin kaç kere ve ne kadar idrar yaptığına dikkat etmek lazım, onu da bezden anlarsın zaten. şimdiki şüphelerin devam ederse doktora göster derim.ya onceden boyle olmuyodu da ondan geceden olanı bıle
dolu dolu degıl gun ıcınde degıstırılcek kadar olmuyo yanı
gunde 2 bez sabah bır akssam bır kaka yaparsa hemen degıstıryom
cok terledıgı ıcın olabılırmı acep:26:
:)))Iyı aksamlarr..serın mı serın bı corludan selamlar herkese..sanırım bu safra kesesı benı zayıflatacak:)ıstemem yan cebımee:)korkumdan ıkı dusunup bı yıyorum valla ozellıkle gunduzz..aksam esım gelınce bıraz kacırıyorumm baska..yarın sabah baska bı doktora gıdıp gosterecem sonucları bakalım o ne dıyecek..doktorların soyledıklerı bazen bırbırını tutmayabılıyor..dogum yaptıgım hastane gıdecegım yer.olursa amelıyatımıda orda yaptırırım..
pembıss..gonulsuzdun bısey yapmaya ama masallah sıralamıssın menuyu..kolay gelsın canım
ates26..oglunun adı emir mis..oglumun adı agzımın tadıı.:)Allah bagıslasın cok tatlıı..bende neyseneysenın dedgı gıbı 4 yada 5 bez degsıtıryorum.degıstırmel aralarında 5-10 dk kadar havalandırma yapıyoruzz..bazen kazalar olsada..neysekı usturuplu yerlerde cısnın yapıyor haydutummbıde sevınıyor nıyeyse....
kızlar sız gunde kac bez degıstırıyorsunuz emır ın bezı fazla dolmuyor
Evet yapsada bi an önce. Topiğin çalışkanları siziiiGez valla hiç durma
Şeker portakalının doğum günüsü bir an önce olsun da fotolara bakalım yaaaaaa :)
sonrasını okudum, iyiki istemiyon heeee. İstesen.....:44:Pazar günü çaya misafirimiz var. Ben artık kek börek yapmak istemiyommmmm.
Kaka olayını katmazsak 4-5. Birde havalandırıyorum tabi aralarda. Bencede ter faktörüdür sebepkızlar sız gunde kac bez degıstırıyorsunuz emır ın bezı fazla dolmuyor
Şakacıııı4 be değiştiriyoruz sanırım. Bazen 5.
Islak keki yapayım evet hem bereketli oluyorpeynirli börek bi de kısır yapıcam. Olmadı bi de havuçlu cevizli kek yapayım hem eşim sahurda da yer. Menü mü yaptım ne :)
Oglani uyuttum visne receli yaptim bu hafta seftali ve cilek recelide yapicam kismetse simdi mutfagi ve ortaligi toplayip gup yataga aticam kendimi.pil im bitti bugunde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?