Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Gez valla hiç durma

Şeker portakalının doğum günüsü bir an önce olsun da fotolara bakalım yaaaaaa :)

Evet, bazen kendimi çok yorgun hissediyorum

ya kızlar, barbunyanın zamanı geçti mii?
birkaç yemeklik dolaba atacaktım, pazara da gitmiyorum. geç mi kaldım acep?:44:
Geçen markette vardı, kilosu 4 küsür.. Aklıma sen geldin:)))
Geç kaldığını sanmıyorum.

Bize hiç o aşıdan bahsetmedi dr. Niyeki????

Bu saatten sonra çay içsinler bence de :)
Siz de araştırın canım, 5 yaş öncesi riskli bir hastalıkmış meningokok. Bizde risk gruplarına aşı varmış ama polisakkarirliymiş. Bizim doktor proteinli aşıyı öneriyor.
Ben de araştırıp karar vereceğim.

Görmelisin bence:))
Keyifle geçsin vakitler.

slm annişler biz bugun sohbetteydık
oglum kuran ve sohbet dınledı ıyı oldu her ne kadar
onlar anlamıyo gıbı gelsede ruhları algılıyo maneviyatla doluyorlar
belkı meleklerı de goruyorlardır kımbılır ne de olsa onlarda bı melek gunahsız sabiler

kızlar sız gunde kac bez degıstırıyorsunuz emır ın bezı fazla dolmuyor
onceden boyle degıldı cısını az yapıyor suyu zar zor ıcırıyordum ama buaralar baya ıcıyor
emıyorda ama gunde 2 bez anca degısıyor bızım :26:

Evet ya istemiyommmmm. Bi de hazır bişi de alamam çok ayıp olur bu misafirlere. Neyse pzt gününe de birileri daha gelmek istiyodu onları da çağırayım da bi hazırlıkla herşey bitmiş olsun
rahat yaptığın şeylerden yap, mesela senin ıslak kek
bir taşla da 2 kuş vurmuş olursun, diğer ekibi de çağırırsan.

Sabah uyandığında ilk bezle başlıyoruz. Öğlen değiştiriyorum, öğleden sonra 1 kez daha ve akşam yatarken 1 tane daha. Tabi eğer kaka yaparsa hemen değiştiriyorum:) Şimdiki bezler çok emici, sen onun dolu dolu olmadığına bakma derim. 3-4 saatte bir değişmesi iyi olur, özellikle bu sıcaklarda.

4 be değiştiriyoruz sanırım. Bazen 5.

rahat yaptığın şeylerden yap, mesela senin ıslak kek
bir taşla da 2 kuş vurmuş olursun, diğer ekibi de çağırırsan.

Islak keki yapayım evet hem bereketli oluyor peynirli börek bi de kısır yapıcam. Olmadı bi de havuçlu cevizli kek yapayım hem eşim sahurda da yer. Menü mü yaptım ne :)

Şimdi gidip yatakodasındaki banyonun yerlerini sileceğim. Orayı öyle gördükçe tepem atıyor. Eşim gecikecekmiş

Ayaküstü menü yaptın:))
Yukarda yazdıkların fazlasıyla yeter, daha nolsun be canım?

ya onceden boyle olmuyodu da ondan geceden olanı bıle
dolu dolu degıl gun ıcınde degıstırılcek kadar olmuyo yanı
gunde 2 bez sabah bır akssam bır kaka yaparsa hemen degıstıryom
cok terledıgı ıcın olabılırmı acep:26:

Iyı aksamlarr..serın mı serın bı corludan selamlar herkese..sanırım bu safra kesesı benı zayıflatacak:)ıstemem yan cebımee:)korkumdan ıkı dusunup bı yıyorum valla ozellıkle gunduzz..aksam esım gelınce bıraz kacırıyorumm baska..yarın sabah baska bı doktora gıdıp gosterecem sonucları bakalım o ne dıyecek..doktorların soyledıklerı bazen bırbırını tutmayabılıyor..dogum yaptıgım hastane gıdecegım yer.olursa amelıyatımıda orda yaptırırım..
pembıss..gonulsuzdun bısey yapmaya ama masallah sıralamıssın menuyu..kolay gelsın canım
ates26..oglunun adı emir mis..oglumun adı agzımın tadıı.:)Allah bagıslasın cok tatlıı..bende neyseneysenın dedgı gıbı 4 yada 5 bez degsıtıryorum.degıstırmel aralarında 5-10 dk kadar havalandırma yapıyoruzz..bazen kazalar olsada..neysekı usturuplu yerlerde cısnın yapıyor haydutummbıde sevınıyor nıyeyse....

terlediği için azalabilir tabi, büyükler olarak bizler çok sıvı + kavun, karpuza rağmen tuvalete çok çıkmıyoruz. yalnız az sıvı alıp almadığına dikat et. gün içerisinde sık sık su vererek bir dene bakalım. bir müddet gözlemle olmazsa gösterirsin. bu konu önemli, bebeğin kaç kere ve ne kadar idrar yaptığına dikkat etmek lazım, onu da bezden anlarsın zaten. şimdiki şüphelerin devam ederse doktora göster derim.

:)))
erkek bebekler çok sever bezden kurtulur kurtulmaz serbest atış yapmayı

Biz gunde 4-5 kez degistiriyoruz bezini

Ben o edepsizin mikroplu ellerini ısırırımmmmmm :)

Arkadaş olmamız lazım şekerimmm :)

İstek gonderdim bile

Oglani uyuttum visne receli yaptim bu hafta seftali ve cilek recelide yapicam kismetse simdi mutfagi ve ortaligi toplayip gup yataga aticam kendimi.pil im bitti bugunde

Gez valla hiç durma

Şeker portakalının doğum günüsü bir an önce olsun da fotolara bakalım yaaaaaa :)
Evet yapsada bi an önce. Topiğin çalışkanları siziii
Pazar günü çaya misafirimiz var. Ben artık kek börek yapmak istemiyommmmm.
sonrasını okudum, iyiki istemiyon heeee. İstesen.....:44:

Kaka olayını katmazsak 4-5. Birde havalandırıyorum tabi aralarda. Bencede ter faktörüdür sebep
Şakacıııı
Oglani uyuttum visne receli yaptim bu hafta seftali ve cilek recelide yapicam kismetse simdi mutfagi ve ortaligi toplayip gup yataga aticam kendimi.pil im bitti bugunde

Aynen... 12 yufkadan birkısmı patatesli muska, bir kısmı peynirli karnıyarık ve bir seferlik sigara böreği yaptım. Odayı toplayıp, kızın sütünü içirdim. Çamaşırlar yalan oldu, yarına kaldı. Bende iptal....
İyi geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…