Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Hayrettt! Milletin derdi neyse artık! Neyse hayırlısıdır belki diyelim bari.

İsilik diyorum:)) bizde çok olduğu içinn...

Nfk gitmeyecek misiniz artık? Plan iptalmi şimdi? Ay simir olurum böyle aksiliklere gidesim yoksada gidesim gelir artık!

Minik cadııı

Topik sensiz kalmasın diye topikten biri yapmış olabilir mi?

Güneşli bir günden herkese merhaba.
Adişkuş sabahın beşinde uyanıp altısında geri uyudu.Ahhh be kuzum takrar uyuyacaksan niye uyanıyorsun ama değil mi?Yat uyu...
Eşim kpss'de görevli ben de süt kaynatıyorum.Kahvaltı hazırlanacak hepinizi öpüyorum.Bugün Aden uyuyunca ben de uyumak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm.

Hadi bakalım inşallah uyursun...

Nfk cnm aysenin vücudu da uras gb çok hassas ve kuru olabilir.bizimkininde dedigingb sivilceleri var.dr.umuz sürekli nemlendirmem gerektigini söylüyor

Nfk özlem haklı topikten biri olabilir :) şaka maka millet kafayı mı yemiş yaa insanların alın teriyle kazandığı paraların böyle şerefsizler yüzünden ziyan olması çok acı.
Keremde de isilik var dediğin gibi, özellikle boynunda

Aynen... 12 yufkadan birkısmı patatesli muska, bir kısmı peynirli karnıyarık ve bir seferlik sigara böreği yaptım. Odayı toplayıp, kızın sütünü içirdim. Çamaşırlar yalan oldu, yarına kaldı. Bende iptal....
İyi geceler...[/QUOTE]

Ari gibisin massallah sana

Bencede uyu cnm bende isim olmazda oglan uyuyunca uyuyorum yoksa dsyanamiyotum benimki gece hic uyumuyor cok kslkiyor firsatlari kacirmamak lazim

Gecmis olsun cnm bu arada dogum gununuz kutlu olsun nice senelere oglunlan inss

Aboooo tahmin ettim bu zamanlarda erkeklerde kizlarda kendilerini tanimaya basliyolar eller hep altlari acikken malum yerlerde olabilir

haberlerini bekliyoruz...
saol teyzesı tesekkur ederız..sızlerde foto koyunda bakalım olmazmı ?
dogum gununuz kutlu olsun dahanıce yıllara hep beraber inş.:119::119::124:
bunu duydugum ıyı oldu ıcım rahatladı enazından ..
aaaa arya naptın sen barı bıde halılara surseydın elini ne guzel olurdu
her şerde bi hayır vardır canım vardır bi hayır merak etme !!
uyu anacım uyku gıbısı yok zaten.. buarad esın nekadar anlayıslymıs temızlıgı beraber yaparız falan demıs ya bravo Allah bozmasın
Aboooo tahmin ettim bu zamanlarda erkeklerde kizlarda kendilerini tanimaya basliyolar eller hep altlari acikken malum yerlerde olabilir
aynentutup tutup cekıyooglum koparcan dıyorum bamyanı fazla cekıstırme

herkes genelde 4 5 bez degıstıryor bz 2 3 ozamn bızımkı tele atıyor ne dıyım
ama yınede takıpteyım bakalım

Kızlarrrrrrrr :)

Oğluş sağolsun mutfakta kek yaptırana kadar ömrümü yediiiiii. Bir ara parmağını çekmeceye sıkıştırdı ama Allah'tan öncesnde kablo sıkışmıştı oraya da çekmece tam kapanmadı. Deneyimli anneler söylesin: ne zaman bu uyuzcukların çekmece ve dolap olayı bitiyo???

Nfkcım gittiniz herşeye rağmen sanırım....?

Minik cadııı

Topik sensiz kalmasın diye topikten biri yapmış olabilir mi?

İnşallah uyuyabilmişsindir, malum bir murphy kuralı Der ki sen uyumak istersen çocuk uyumaz

Tam zamanı hatırlamıyorum ama seninki daha yürüyecek, bir posta da o zaman karıştırır. 1.5 yaş gibi biter herhalde. Bir de bazı dolapları karıştırmasına izin ver, hevesini alsın. Bazılarını da iple bağla, tehlikeli şeyler varsa: misal kırılır eşyalar gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…