gidemedik
biri arabanın lastiklerini indirmiş. yarım saattir uğraşıyor eşim.
pompa buldu. yine de olmuyor. sanırım patlatmışlar.
eşim tamirci bulmaya gitti, biz de ayşecikle eve çıktık..
sokakta onca araç var neden, niye bizimki anlamadım.
ve havasını indirmek de değil en iyi ihtimalle sıfıra indirmişler.
ama kuvvetle muhtemel patlatmışlar..
ne garip mahluklar var:95:
kızlar ayşeciğin vücudunda irili ufaklı kabartılar var bu sabah..
dün iğne ucu kadar küçük sivilce gibi lekeler vardı.
eşim alerji diyor. hani farklı ne yedirdim diye düşünüyorum. bi dereotlu poğaça geliyor aklıma.
ondan olur mu acep?:26:
Günaydın pembişim, ve herkescikler:)
Az önce aryanın poposunu açtım sabaha kadar kapalı biraz hava alsın diye. 5 dk sonra gelen vıckkk vıckk sesinden sonra hoooop banyo.... o minik ellerle ne ile oynuyordu tahmin edin
gidemedik
Güneşli bir günden herkese merhaba.
Adişkuş sabahın beşinde uyanıp altısında geri uyudu.Ahhh be kuzum takrar uyuyacaksan niye uyanıyorsun ama değil mi?Yat uyu...
Eşim kpss'de görevli ben de süt kaynatıyorum.Kahvaltı hazırlanacak hepinizi öpüyorum.Bugün Aden uyuyunca ben de uyumak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm.
Maşallah canım, afiyetle yeyin inşallah.
tsk cnm
Güneşli bir günden herkese merhaba.
Adişkuş sabahın beşinde uyanıp altısında geri uyudu.Ahhh be kuzum takrar uyuyacaksan niye uyanıyorsun ama değil mi?Yat uyu...
Eşim kpss'de görevli ben de süt kaynatıyorum.Kahvaltı hazırlanacak hepinizi öpüyorum.Bugün Aden uyuyunca ben de uyumak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm.
Cevapladınız için teşekkürler kızlar.telden girdiğimden alıntı zor oluyor.bugün ooluşumun d.günüydu.yemeğe gittik.durmadı.pasta kestik.bu kadar.çiş konuşulmuş geçen ayki kontrolde dr.artık yazın az çiş yapacagini cisi kokulu renkli olacağını hatta bezinde damla damla kan bile olabilir dedi.bol bol su icermemi soyledi
Günaydın pembişim, ve herkescikler:)
Az önce aryanın poposunu açtım sabaha kadar kapalı biraz hava alsın diye. 5 dk sonra gelen vıckkk vıckk sesinden sonra hoooop banyo.... o minik ellerle ne ile oynuyordu tahmin edin
haberlerini bekliyoruz...Iyı aksamlarr..serın mı serın bı corludan selamlar herkese..sanırım bu safra kesesı benı zayıflatacak:)ıstemem yan cebımee:)korkumdan ıkı dusunup bı yıyorum valla ozellıkle gunduzz..aksam esım gelınce bıraz kacırıyorumm baska..yarın sabah baska bı doktora gıdıp gosterecem sonucları bakalım o ne dıyecek..doktorların soyledıklerı bazen bırbırını tutmayabılıyor..dogum yaptıgım hastane gıdecegım yer.olursa amelıyatımıda orda yaptırırım..
pembıss..gonulsuzdun bısey yapmaya ama masallah sıralamıssın menuyu..kolay gelsın canım
ates26..oglunun adı emir mis..oglumun adı agzımın tadıı.:)Allah bagıslasın cok tatlıı..bende neyseneysenın dedgı gıbı 4 yada 5 bez degsıtıryorum.degıstırmel aralarında 5-10 dk kadar havalandırma yapıyoruzz..bazen kazalar olsada..neysekı usturuplu yerlerde cısnın yapıyor haydutummbıde sevınıyor nıyeyse....
dogum gununuz kutlu olsun dahanıce yıllara hep beraber inş.:119::119::124:Cevapladınız için teşekkürler kızlar.telden girdiğimden alıntı zor oluyor.bugün ooluşumun d.günüydu.yemeğe gittik.durmadı.pasta kestik.bu kadar.çiş konuşulmuş geçen ayki kontrolde dr.artık yazın az çiş yapacagini cisi kokulu renkli olacağını hatta bezinde damla damla kan bile olabilir dedi.bol bol su icermemi soyledi
aaaa arya naptın senGünaydın pembişim, ve herkescikler:)
her şerde bi hayır vardır canım vardır bi hayır merak etme !!gidemedik
uyu anacım uyku gıbısı yok zaten.. buarad esın nekadar anlayıslymıs temızlıgı beraber yaparız falan demıs ya bravoGüneşli bir günden herkese merhaba.
aynenAboooo tahmin ettim bu zamanlarda erkeklerde kizlarda kendilerini tanimaya basliyolar eller hep altlari acikken malum yerlerde olabilir
Minik cadııı
Topik sensiz kalmasın diye topikten biri yapmış olabilir mi?
İnşallah uyuyabilmişsindir, malum bir murphy kuralı Der ki sen uyumak istersen çocuk uyumazGüneşli bir günden herkese merhaba.
Ya niye kimse yooook??? Niye herkes geziyooooooo??? Ben de gezmek istiyommmmmmm:))
Tam zamanı hatırlamıyorum ama seninki daha yürüyecek, bir posta da o zaman karıştırır. 1.5 yaş gibi biter herhalde. Bir de bazı dolapları karıştırmasına izin ver, hevesini alsın. Bazılarını da iple bağla, tehlikeli şeyler varsa: misal kırılır eşyalar gibi.Kızlarrrrrrrr :)
Oğluş sağolsun mutfakta kek yaptırana kadar ömrümü yediiiiii. Bir ara parmağını çekmeceye sıkıştırdı ama Allah'tan öncesnde kablo sıkışmıştı oraya da çekmece tam kapanmadı. Deneyimli anneler söylesin: ne zaman bu uyuzcukların çekmece ve dolap olayı bitiyo???
Nfkcım gittiniz herşeye rağmen sanırım....?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?