Uyumak yerine iş yapmayı tercih ettim ve mutfağı tamamen bitirdim sayılır bir kapısı silinecek.Bencede uyu cnm bende isim olmazda oglan uyuyunca uyuyorum yoksa dsyanamiyotum benimki gece hic uyumuyor cok kslkiyor firsatlari kacirmamak lazim
Aden de bütün çekmeceleri boşaltıyor, hatta olur olmaz şeyleri.Mahrem kalmadı.Kızlarrrrrrrr :)
Oğluş sağolsun mutfakta kek yaptırana kadar ömrümü yediiiiii. Bir ara parmağını çekmeceye sıkıştırdı ama Allah'tan öncesnde kablo sıkışmıştı oraya da çekmece tam kapanmadı. Deneyimli anneler söylesin: ne zaman bu uyuzcukların çekmece ve dolap olayı bitiyo???
Nfkcım gittiniz herşeye rağmen sanırım....?
Uyumak yerine iş yapmayı tercih ettim ve mutfağı tamamen bitirdim sayılır bir kapısı silinecek.
gidemedik
biri arabanın lastiklerini indirmiş. yarım saattir uğraşıyor eşim.
pompa buldu. yine de olmuyor. sanırım patlatmışlar.
eşim tamirci bulmaya gitti, biz de ayşecikle eve çıktık..
sokakta onca araç var neden, niye bizimki anlamadım.
ve havasını indirmek de değil en iyi ihtimalle sıfıra indirmişler.
ama kuvvetle muhtemel patlatmışlar..
ne garip mahluklar var:95:
kızlar ayşeciğin vücudunda irili ufaklı kabartılar var bu sabah..
dün iğne ucu kadar küçük sivilce gibi lekeler vardı.
eşim alerji diyor. hani farklı ne yedirdim diye düşünüyorum. bi dereotlu poğaça geliyor aklıma.
ondan olur mu acep?:26:
helal sana cnm
Kızlarrrrrrrr :)
Oğluş sağolsun mutfakta kek yaptırana kadar ömrümü yediiiiii. Bir ara parmağını çekmeceye sıkıştırdı ama Allah'tan öncesnde kablo sıkışmıştı oraya da çekmece tam kapanmadı. Deneyimli anneler söylesin: ne zaman bu uyuzcukların çekmece ve dolap olayı bitiyo???
Nfkcım gittiniz herşeye rağmen sanırım....?
Ya niye kimse yooook??? Niye herkes geziyooooooo??? Ben de gezmek istiyommmmmmm:))
Ama daha bir sürü iş var.Aden olmasa kolay da...Ramazan da geliyor.Dua edin Aden uzun uyusun işlerim çabucak bitsin.
İyi yapmışsınız canım, yavaş yavaş bitirirsin böylece.Uyumak yerine iş yapmayı tercih ettim ve mutfağı tamamen bitirdim sayılır bir kapısı silinecek.
Hahah biz o durumu oğlumda yaşadık, çamaşırları boşaltırdı. Şimdi onları en üst çekmeceye koyuyorum.Aden de bütün çekmeceleri boşaltıyor, hatta olur olmaz şeyleri.Mahrem kalmadı.
Ama daha bir sürü iş var.Aden olmasa kolay da...Ramazan da geliyor.Dua edin Aden uzun uyusun işlerim çabucak bitsin.
Daha nolsun ya? Temizliği de eşin yapsınAy yazıcam hep bişi çıkıyo :/
Yarına böreğim, havuçlu cevizlikekim ve ıslak kekten dönme pastam hazır :) kısır yapıcam bi ki kolay iş. Evi temizlemek ise kabussssss ve yarına kalan bi kabusartık sabahtan pervaneyi takar başlarım :)
Allah umrelerini kabul etsin ve biz gitmeyenlere de nasip etsin inşallah.Canlarim net olan bi yere ancak gelebildk hmn selam vereyim dedim iyidir umarim hersey biz yarin donecegiz muhtemelen umreden gelenleri karsiladik bugun sizde ne var ne yok
Daha nolsun ya? Temizliği de eşin yapsın
Allah umrelerini kabul etsin ve biz gitmeyenlere de nasip etsin inşallah.
Ay yazıcam hep bişi çıkıyo :/
Yarına böreğim, havuçlu cevizlikekim ve ıslak kekten dönme pastam hazır :) kısır yapıcam bi ki kolay iş. Evi temizlemek ise kabussssss ve yarına kalan bi kabusartık sabahtan pervaneyi takar başlarım :)
Kohhh ellerine saglik afiyetle yerdiniz ins hamarat hatun evi temizlemek en zor is oda yarina kalmis pervaneyi son gaza getirip yaparsin belki esin de yarfim eder sana
Efeye bakıcak o zamanHahaha diyorum. Bizde öyle bi mıdel yok
Kızlar ya babası sayesinde Efe erik çekîrdeği yuttukırmızı erik verdim eline ve hazırlanmak için odaya gittim. Babası yanındaydı ve özellikle dedim dikkat et diye. İçerden bir ağlama sesi geldi şok oldum. Koştum içeri oğlum ağlıyo kocam şokta. Kızdım laf ettim ama ne fayda olan oldu. Şimdi kakasını beklicem 4 gözle :/
Efeye bakıcak o zaman
Korkma ya, çıkar inşallah. Erik küçük müydü? Hani çekirdek orantılı düşünerek inşallah sorun olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?