- 8 Ağustos 2011
- 11.775
- 9.304
- 448
gittik canım.Nfk gitmeyecek misiniz artık? Plan iptalmi şimdi? Ay simir olurum böyle aksilikleregidesim yoksada gidesim gelir artık!
aaaa!!! sabotaj sabotajjjj!Topik sensiz kalmasın diye topikten biri yapmış olabilir mi?
mutfak zor ya, valla tüm ev bi taraf sanki mutfak bi taraf :100:Uyumak yerine iş yapmayı tercih ettim ve mutfağı tamamen bitirdim sayılır bir kapısı silinecek.
Aynen... 12 yufkadan birkısmı patatesli muska, bir kısmı peynirli karnıyarık ve bir seferlik sigara böreği yaptım. Odayı toplayıp, kızın sütünü içirdim. Çamaşırlar yalan oldu, yarına kaldı. Bende iptal....
İyi geceler...
Ne gezmesi be! Mantı sıktık akşama kadar canım çıktı. Akşamda görümcemler pikniğe çağırdı kıramadık. Mahvolmuş bi halde yeni geldim eve.Ya niye kimse yooook??? Niye herkes geziyooooooo??? Ben de gezmek istiyommmmmmm:))
Uyumak yerine iş yapmayı tercih ettim ve mutfağı tamamen bitirdim sayılır bir kapısı silinecek.
gittik canım.
kendi arabamızla bıraktı eşim, tamirciden şirketin arabasını alıp işe gitmiş.
kimin yaptığını bilmiyoruz ama neden konusunda birkaç fikir var aklımızda..
soran herkese teşekkürler kızlar, mala geleceğine cana gelsin mi denir, sadakamız olsun mu..
hayır olsun diyelim, vardır bi hayır
öğleden sonra arkadaşa gittik kuzenlerle, gayet keyifli geçti.. sizler ne yaptınız, şöyle hızlıca bi baktım
kv burada şimdi, çabuk çabuk yazıyom:126:
aaaa!!! sabotaj sabotajjjj!
mutfak zor ya, valla tüm ev bi taraf sanki mutfak bi taraf :100:
ellerine sağlık, epey iş kaçırmışsın bugün, gerisini de artık yavaştan eşinle peyder pey yaparsınız
İşin acı tarafı o zaten, sıkma canını. Küçükmüş de hem, Allah korumuş.Çekirdeği çok büyük değildi. Kiraz çekirdeğinden az büyük. Ben ona bakarken böyle bişi olsa kan çıkardı...
Tekrar geçmiş olsun canım, etrafta işyeri vs varsa yapanlar kamera kayıtlarından bulunabilir. Şikayetçi olmayı düşündünüz mü?gittik canım.
kendi arabamızla bıraktı eşim, tamirciden şirketin arabasını alıp işe gitmiş.
kimin yaptığını bilmiyoruz ama neden konusunda birkaç fikir var aklımızda..
soran herkese teşekkürler kızlar, mala geleceğine cana gelsin mi denir, sadakamız olsun mu..
hayır olsun diyelim, vardır bi hayır
öğleden sonra arkadaşa gittik kuzenlerle, gayet keyifli geçti.. sizler ne yaptınız, şöyle hızlıca bi baktım
kv burada şimdi, çabuk çabuk yazıyom:126:
aaaa!!! sabotaj sabotajjjj!
mutfak zor ya, valla tüm ev bi taraf sanki mutfak bi taraf :100:
ellerine sağlık, epey iş kaçırmışsın bugün, gerisini de artık yavaştan eşinle peyder pey yaparsınız
Ah canım akşama kadar mantı kapatmış. Valla zor iş, ellerin dert görmesin.Yoook kızzz, arada tutar öyle
Ne gezmesi be! Mantı sıktık akşama kadar canım çıktı. Akşamda görümcemler pikniğe çağırdı kıramadık. Mahvolmuş bi halde yeni geldim eve.
Vayyyy... Uykuya tercih ettiğin şeye bak
Doğum günü kutlu olsun aryanın, daha nice yıllarını görün.Yarın kızceğimizin doğum günü. Aile içinde bi pasta keseceğiz, o kadar... Bende karmaşık, garip, ama güzel duygular....rabbim hayırlı bir ömür versin cümlemizin cücüklerine
Şeftali olabilir bak, dereotu mantıklı gelmemişti. Geçmiş olsun.arkadaşlar, soran söyleyen herkese teşekkürler.
ayşeciğin vücudundaki kabarıklar öyle nokta,sivilce gibi değildi. bir iki saat içinde tüm vücudunu kapladı.
böyle avuç içi kadar büyük büyük kırmızı kabartılar.
teyzesi eczaneye götürdü. farklı olarak dereotlu poğaça ve şeftali verdiğimi söylemiş.
kuvvetle muhtemel şeftali yapmıştır deyip bi alerji şurubu vermiş.
hemen içirdim 2-3 saate kalmadı vücudundaki tüm lekeler kabartılar yok oldu.
İyi uykular canımBelim kopmuş, göxümü zor açıyorum, yatsyım bari... Haydi hepinize iui gecelerr...
Geçmiş olsun canım. Demek ayşeciğin alerjisi var şeftaliye.arkadaşlar, soran söyleyen herkese teşekkürler.
ayşeciğin vücudundaki kabarıklar öyle nokta,sivilce gibi değildi. bir iki saat içinde tüm vücudunu kapladı.
teyzesi eczaneye götürdü. farklı olarak dereotlu poğaça ve şeftali verdiğimi söylemiş.
Yazıya bak, hakkat gözümü zor açıyormuşum demekkiBelim kopmuş, göxümü zor açıyorum, yatsyım bari... Haydi hepinize iui gecelerr...
Saol canım, teşekkürler...İşin acı tarafı o zaten, sıkma canını. Küçükmüş de hem, Allah korumuş.
Tekrar geçmiş olsun canım, etrafta işyeri vs varsa yapanlar kamera kayıtlarından bulunabilir. Şikayetçi olmayı düşündünüz mü?
Arkadaşında iyi vakit geçirmene sevindim.
Ah canım akşama kadar mantı kapatmış. Valla zor iş, ellerin dert görmesin.
Doğum günü kutlu olsun aryanın, daha nice yıllarını görün.
Şeftali olabilir bak, dereotu mantıklı gelmemişti. Geçmiş olsun.
İyi uykular canım
Herkes yatışta bakıyorum
Böreği yaptım ama sanırım iç acı olduaz karabiber ekleyim demiştim, patatesli iç bu arada..
Sabaha pişircem bakalım.. 2 yufkadan yaptığımı pişire eğim, 4 ünü attım buzluğa. Bir şekilde yiycez artık
Yarın kızceğimizin doğum günü. Aile içinde bi pasta keseceğiz, o kadar... Bende karmaşık, garip, ama güzel duygular....rabbim hayırlı bir ömür versin cümlemizin cücüklerine
arkadaşlar, soran söyleyen herkese teşekkürler.
İşin acı tarafı o zaten, sıkma canını. Küçükmüş de hem, Allah korumuş.
Tekrar geçmiş olsun canım, etrafta işyeri vs varsa yapanlar kamera kayıtlarından bulunabilir. Şikayetçi olmayı düşündünüz mü?
Arkadaşında iyi vakit geçirmene sevindim.
Ah canım akşama kadar mantı kapatmış. Valla zor iş, ellerin dert görmesin.
Doğum günü kutlu olsun aryanın, daha nice yıllarını görün.
Şeftali olabilir bak, dereotu mantıklı gelmemişti. Geçmiş olsun.
İyi uykular canım
Bugün pazara gittim, 2 kilo barbunya aldım. Ayıkladım, buzluğa atacağım. Ramazan'da değerlendirilmek üzerenfk kulakların çınlasın. Yalnız 4 liraydı, pahalı değil mi yaw?
Şimdi de patates haşladım, onu böreğe çevirmem lazım. Sizden esinlendim, haydi hayırlısı. Saat 23.44 bu arada, Feyza hanım yatamıyor. Böreğin akıbeti ne olacak? Az sonra
Herkes yatışta bakıyorum
Böreği yaptım ama sanırım iç acı olduaz karabiber ekleyim demiştim, patatesli iç bu arada..
Sabaha pişircem bakalım.. 2 yufkadan yaptığımı pişire eğim, 4 ünü attım buzluğa. Bir şekilde yiycez artık
Günaydınlar herkeseee...
Arya Gece o kadar uyandı kii. Korktu galiba, akşam piknikte çok yakınımızda havai fişek gösterisi vardı. Arya uyuyordu fakat sıçrayıp durdu.zannediyorum korktu. Birde başka yerde uyuyunca böyle, sefil uykusu oluyorsabahında 5 buçuğunda kalkmaz mı? Ölüyorum yaaa uyusa da uyusak barii.
İyiki dogdun arya nice senelrre kizcenle hrp birlikte cnmYarın kızceğimizin doğum günü. Aile içinde bi pasta keseceğiz, o kadar... Bende karmaşık, garip, ama güzel duygular....rabbim hayırlı bir ömür versin cümlemizin cücüklerine
Ben surekli veriuorum seftali demekki aysecige yaramamis tekrardan gecmis olsunarkadaşlar, soran söyleyen herkese teşekkürler.
Herkes yatışta bakıyorum
İyiki doğdun Aryaaaa
İyiki doğdun Aryaaaa
İyiki doğdun iyiki doğdun
Mutlu yıllar sanaaaaaa :)
Aaaa şeftali de alerjik bişimiymiş?? Neyseki şifanız bulundu çok şükür.
Araba olayındanise bunu gerçekten eğer bir insan(!) anlaşmazlıklar yüzünfrn yaptıysa yazıklar olsunnnn. Nefret ediyorum böyle insanlardan.
Evet babalar çok iyi bilir ya herşeyi; gördük... Ama ona bulaşacak bile halim yokkkkk :/
"Böreğin Akıbeti" sinemalarda :)
Yenir yenir bişi olmaz. Olmadı yoğurtlu gözleme mantığı ile keser keser bir tabağa yayarsın, üzerine sarımsaklı yoğurt döker bi de yağda az salça gezdirirsin ohhh süper :)
Kıyamam. Seni çoook iyi anlıyorum. Bize de eşimin nazarı değdi zannımca. Dün dediki "sen iyice alıştın bu uykusuzluk îşine. Bak misafir de gelecek ama hiç stres yapmıyorsun ve çok enerjiksin". Aha işte bugün pertimoğluş dün coştu. Sabahtan beri başım ağrıyo hayatttt beni neden yoruyosunnnnn?!?!?
Herkese günaydınnnnnnnnnn. Güzel bir pazar diliyorum. Evde temizlik ve iş yapacak olanlara sevgilerimi, gezecek olanlara da kıskançlığımı gönderiyorum :)
Hee gaza geldimGeçmiş olsun canım. Demek ayşeciğin alerjisi var şeftaliye.
Yazıya bak, hakkat gözümü zor açıyormuşum demekki
Saol canım, teşekkürler...
Gaza geldin heeee.... Ellerine sağlık valla. Acısı da önemli değil, yeniyor. Eşinin acıya karşı özel bir durumu yoksa, öyle bi yenir kiii.. Hele de ramazanda
Korkmuş olabilir, ayrıca dışardaymışsınız ya nazar olabilir. Çocuklar ne yazık ki fazla dolaştırılmayı sevmiyorlar. En iyisi evde uyumaları..Günaydınlar herkeseee...
Arya Gece o kadar uyandı kii. Korktu galiba, akşam piknikte çok yakınımızda havai fişek gösterisi vardı. Arya uyuyordu fakat sıçrayıp durdu.zannediyorum korktu. Birde başka yerde uyuyunca böyle, sefil uykusu oluyorsabahında 5 buçuğunda kalkmaz mı? Ölüyorum yaaa uyusa da uyusak barii.
Senin yanında staj yapmak istiyorum, 2 dk'da ne leziz tarif verdin sen öyleEvet babalar çok iyi bilir ya herşeyi; gördük... Ama ona bulaşacak bile halim yokkkkk :/
"Böreğin Akıbeti" sinemalarda :)
Yenir yenir bişi olmaz. Olmadı yoğurtlu gözleme mantığı ile keser keser bir tabağa yayarsın, üzerine sarımsaklı yoğurt döker bi de yağda az salça gezdirirsin ohhh süper :)
Kıyamam. Seni çoook iyi anlıyorum. Bize de eşimin nazarı değdi zannımca. Dün dediki "sen iyice alıştın bu uykusuzluk îşine. Bak misafir de gelecek ama hiç stres yapmıyorsun ve çok enerjiksin". Aha işte bugün pertimoğluş dün coştu. Sabahtan beri başım ağrıyo hayatttt beni neden yoruyosunnnnn?!?!?
Herkese günaydınnnnnnnnnn. Güzel bir pazar diliyorum. Evde temizlik ve iş yapacak olanlara sevgilerimi, gezecek olanlara da kıskançlığımı gönderiyorum :)
Ne olduysa bu forumdan sonra olduİyiki dogdun arya nice senelrre kizcenle hrp birlikte cnm
Ben surekli veriuorum seftali demekki aysecige yaramamis tekrardan gecmis olsun
Gece gece bu ne hamaratlik cnm ohh ellerine saglik
GünaydınHerkeslere gunaydin erkenden uyandik her zaman ki gibi bugun ki planimiz ne bilmiyorum kahvaltidan sonra bakicaz artik duruma gore havada bulutlu gerci
Hee gaza geldimbiri mantı yapıyor, öbürü köfte hazırlıyor, durmuyorsunuz ki
Şimdi sıcak bir tane yedim, daha güzel bir iç olabilirdi tabi ama gayet de yeniyor:)
Var mı patatesli iç püfleri?
Korkmuş olabilir, ayrıca dışardaymışsınız ya nazar olabilir. Çocuklar ne yazık ki fazla dolaştırılmayı sevmiyorlar. En iyisi evde uyumaları..
Senin yanında staj yapmak istiyorum, 2 dk'da ne leziz tarif verdin sen öylevalla çok iyi fikir, börek iyi olsa da aklımda bulunsun.
Kendi vicdanı yeter canım, çaktırmasalar da çok Yusuf Yusuf oluyor babalar bu gibi durumlarda:)
Kendini daha fazla yorma bence, bırak olduğukadar olsun.
Ne olduysa bu forumdan sonra oldu
Nerde bende ohamaratlık:)
Günaydın
Biz de erken uyandık. Babamız ve abimiz halen uyumaktalar.
Ben patates soğan salça tuz kavurup koyuyorum valla. Biraz da karabiber, ama "biraz"Hee gaza geldimbiri mantı yapıyor, öbürü köfte hazırlıyor, durmuyorsunuz ki
Şimdi sıcak bir tane yedim, daha güzel bir iç olabilirdi tabi ama gayet de yeniyor:)
Var mı patatesli iç püfleri?
Korkmuş olabilir, ayrıca dışardaymışsınız ya nazar olabilir. Çocuklar ne yazık ki fazla dolaştırılmayı sevmiyorlar. En iyisi evde uyumaları..
Senin yanında staj yapmak istiyorum, 2 dk'da ne leziz tarif verdin sen öylevalla çok iyi fikir, börek iyi olsa da aklımda bulunsun.
Kendi vicdanı yeter canım, çaktırmasalar da çok Yusuf Yusuf oluyor babalar bu gibi durumlarda:)
Kendini daha fazla yorma bence, bırak olduğukadar olsun.
Ne olduysa bu forumdan sonra oldu
Nerde bende ohamaratlık:)
Günaydın
Biz de erken uyandık. Babamız ve abimiz halen uyumaktalar.
Ne zaman 10a kadar uyumaya başlıyor bu canavarlar?? Kendime hedef koycam dagerçi hiç umudum yok valla; oğlumun kodu böyle ben de babası da haftasonu 8i gerçirmezdik ya neyse
arkadaşlar, soran söyleyen herkese teşekkürler.
Oğlum yaş 5.5, uyuyor halaNe zaman 10a kadar uyumaya başlıyor bu canavarlar?? Kendime hedef koycam dagerçi hiç umudum yok valla; oğlumun kodu böyle ben de babası da haftasonu 8i gerçirmezdik ya neyse
Demek birazBen patates soğan salça tuz kavurup koyuyorum valla. Biraz da karabiber, ama "biraz"
Uykuuuu uykuuuuu diye inliyorum. Bu saatte bayılıp 2 saat kalkmayan kızım, yarım saat uyuyup uyanıyor. İşmi bu şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?