Arya uyur uyumaz kp in elimden istediği çerkez mantısını da yapmış bulunuyorum
Aryacık uyansın gidip ona mamma alalım, pasta alalım, birde pastorize keçi sütü alayım bakim.
Yok ya çok hantal aynı zamanda. Atacam ben valla. Bende atmam kolay kolay da bunun kurtarılır tarafı yok, tamamen yanlış tercih.Hahahaha :)))
Kız ne atıcan köşeyi; kaplatırsın olur biter
Venge mobilya olayına katılıyorum :/ ben de değiştirdiğimde ahşap tonlarında alıcam 10 yıl sonra falanşaka bi yana; bizde birşey kırılmadığı veya eskimediği sürece değiştirilmez. E yemek takımı nasıl eskir ki????
Niye bu kadar geç kaldılar? Gündüz oturması değil mi bu ?Oğlum yatıp kalkar diye misafirlere 4 te gelin dedik. Efe coştu şuan bile uykusu olmasına rağmen uyumayacak gibi, misafirler ortada yok... Şimdi o uyur , millet gelir, sesten uyanır ve eğlence başlarrrrrr :/
Eşim bu konuda çok beceriksizBol bol foto çekinmeyi unutmayınnnnn
Yok ya çok hantal aynı zamanda. Atacam ben valla. Bende atmam kolay kolay da bunun kurtarılır tarafı yok, tamamen yanlış tercih.
Niye bu kadar geç kaldılar? Gündüz oturması değil mi bu ?
Eşim bu konuda çok beceriksiz
Bence çok güzel bir huy, ben mutfakta bir şey yapsam 3. Dünya savaşı oldu sanabilirsinBi de anne ve kvmin bende en sinir oldukları şey asla dağınık çalışmamam!! Mesela rendeyi kullandım ya onu yıkamadan hayatta devam edemem yemeğe veya her ne yapıyorsam ona :)sorunlarım varr:)
Diğer yazdıklarından okuduğum kadarıyla güzel geçmiş. Hadi geçmiş olsun.Oğlum yatıp kalkar diye misafirlere 4 te gelin dedik. Efe coştu şuan bile uykusu olmasına rağmen uyumayacak gibi, misafirler ortada yok... Şimdi o uyur , millet gelir, sesten uyanır ve eğlence başlarrrrrr :/
Aaaa ne ayıp; kimse bişi yazmamış!! Misafirlerimizi yolladık az önce. Oğluşum servis sırasında uyudu, kendime çay koyunca uyandı :)
Bence çok güzel bir huy, ben mutfakta bir şey yapsam 3. Dünya savaşı oldu sanabilirsin
Diğer yazdıklarından okuduğum kadarıyla güzel geçmiş. Hadi geçmiş olsun.
:) hain işte.
Yarın da geliyor mu misafir?
Selam kızlar bu akşam 3 çocukluk arkadaşı ve eşlerimiz buluştuk aynı apartmanda oturan ayrılmaz üçlüydük.. Birimiz yurtdışına gitmişti evlenince ,o geldi bebeğiyle hepberaber yemek yedik dışarda çay içtik.. Herşey güzeldi kerem hariç! Çok mızmızlandı yordu beni.. Neyse yine de güzel oldu hasret giderdik eşler de kaynaştı..
Yarın da bi arkadaşa bebek görmeye gidicez sonra da ramazan geliyo
Kerem ramazanın ilk günü doğmuştu 20 temmuzda :) hicri takvime göre 1 ramazan keremin doğum günüsü oluyooo :)
Ne güzel bir buluşma olmuş. Keşke Kerem daha iyi bi performans sergileseydi ama çocuk milleti işte... İyiki doğmuş Keremmmm :)
Yorgunluktan öldüğüm günler Efenin gece saat başı kalkmasına dayanamıyorum((((( Allah eksikliğini göstermesin ama bu uyku sorunu çok fenaaaa :/
Günaydınlar herkese.
Günaydıııınnn....
Aynen bende senin gb yorulduğum, enerjimin bittiği günler arya daha çok uğraştırıyor, uyuz oluyorum!?
Bugün ananne günü,hatta yarın da. Evleneli 4 yıl oldu ilk defa anannede yatılı kalıcaz. Aynı ilde olunca gerek kalmıyodu, birde eşimin öyle bir takıntısı vardı, aştı galiba
Aaa süperrrrr. İyi eğlenceler size :)
Nfkcım babanın sigarayı bırakmasına çoooook sevindim. İnşallah kolay geçirir bu dönemi.
inş bacım. çok istiyoruz, kendi de öyle.Babanın sigarayı bırakması çok iyi bir haber, inşallah devamlı olur.
Barbunya konusunda hemfikiriz. Haftaya çıkabilirsem yine almayı düşünüyorum. Ben de çok severim zeytinyağlısını. Bezelye de vardı ama almadım. Alsa mıydım, ben makarna salatasına falan atıyorum..
Aryacık da iyiki doğmuş, ayşecikte, efecikte, keremcikte, adencikte... Diğer ismini bilmediğim ve hatırlayamadıklarım daaa!!!! Heyy 2012 temmuz bebişleri iyiki doğdunuz! Yoksa nerden tanırdım bu delüü hatunları
benim eşim fotoğraf özürlü..Bol bol foto çekinmeyi unutmayınnnnn
oh ne güzel nostalji.. çocukluk arkadaşları eşleri ve bebekleriyleeSelam kızlar bu akşam 3 çocukluk arkadaşı ve eşlerimiz buluştuk aynı apartmanda oturan ayrılmaz üçlüydük.. Birimiz yurtdışına gitmişti evlenince ,o geldi bebeğiyle hepberaber yemek yedik dışarda çay içtik.. Herşey güzeldi kerem hariç! Çok mızmızlandı yordu beni.. Neyse yine de güzel oldu hasret giderdik eşler de kaynaştı..
Yarın da bi arkadaşa bebek görmeye gidicez sonra da ramazan geliyo
Kerem ramazanın ilk günü doğmuştu 20 temmuzda :) hicri takvime göre 1 ramazan keremin doğum günüsü oluyooo :)
Süpper yaaaa2,5 saat rötarlı ayşecik uyandı
Kııızz merak etmez olur muyuz? Onlar sordu fiye ben yazmadım tekrarherkese günaydın hayırlı haftalar olsun inşallah
ve ramazan da geldi rabbime şükür bu günleride görebildik bu akşam kısmetse ilk sahur
evettttttttt hafta sonu malum doğum günümüzü yaptık allaha şükürler olsun omuzlarımdan büyük bir yük kalktı
eeee bu gün sonunda ne öğrendik demekki bir daha doğum günü evde yapılmayacakmış eşimde bende bunda karar kıldık
gerçi pembiş ve nfk dışında kimse merak edip sormamış bizim doğum günümüzü ama
bende genede anlatayım
menüde;
sakallı poğaça
peynirli gül böreği
mini pizza
mercimek köftesi
italyan salatası
zeytinyağlı yaprak sarma
cupcake (melisaya özel)
külahta kek
pastamız
vardı toplamda 27 kişiydik genel olarak güzel oldu ama çok şey unuttuk doğum gününde süslemeleri cuma akşamdan tamamladık
eşimle gece hiç uyumadım nerdeyse hazırlıkları tamamlamak için neyseki yetişti
melisa hanımı tam uyutacaktım ki annemler ve halamlar geldi onların sesinden uyuyamadı yavrum uyukusu olduğu halde neyse bakıcıyı
çağırdım evde çok ses olduğu için onlarda direk uyumuş eee uyumayada devam etti herkes geldi melisa uyuyor
neyse eşim gitti kızı almaya hala uyuyormuş (genelde bekleyince uzun uyur) uyandırmışlar ee haliyle pek keyifli değildi
fotoğraf konusunda şanssızdık pek güzel çıkan fotolarımız yok ama idare edeceğiz artık ne yapalım
bir kaç aksilik dışında herşey güzeldi allaha şükür
birde birkaç organizasyon eksikliği falan oldu pastayı bekledik masa başında (çakmağı bulamamışlar) çayı demlemeyi unutmuşlar
işte çok kişi olunca aaa ben sandım falanca koymuştu diye neyseki problem olmadı
öyle böyle derken bitti işte
öncesinde baya temizlik yapmıştım evde ama sonrasındada bir o kadar temizlik yaptım
birde eşyaların kap kacak yerlerine yerleştirilmesi vardı uzun sürdü yaaa öldüm yani acayip
yorgunum ama kızım için değer tabikide bir dahaki doğum gününü dışarda bir yerde yapacağız
(4. yaş günü yani diğer yaşları aile arasında artık) öyle iste arkadaşlar bizden haberler böyle
öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?